kinia1095 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 tutaj wypowiadajcie sie na temat piosenakarki Beyonce. piszcie czy lubicie ja czy nie. czy podobaja sie wam jej piosenki a moze niezbyt. Link to comment
Renatazxcvbnm Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Ma ładny głos, ale nie słucham jej. Jakoś jej piosenki mnie odpychają zwłaszcza najnowsze deja vu przełknę, reszta... Ale talent ma, trzeba jej to przyznać Link to comment
fanaberia Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Nie lubię. Głos również mi się nie podoba. Kojarzy mi się z kobietą typu "słodka idiotka". Link to comment
A.l.e.x.i.s Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Moim zdaniem jest Cudowna , piękna , Kobieca, Stanowcza , tylko troszke rozpieszczona ;/ No ,ale ktora Gwiazda nie ejst ;pp Bey switnie sie rusza (chociaz niektorzy uwazaja ,ze tylko macha peruka,ale to zazdrosc)Głos ma niebianski , jak spiewa, to az mi dreszcze przechodza Piosenki ma fajne , ale jak spiewa z Jay-em Link to comment
Karla Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Uwielbiam jej słuchać, ma wspaniały głos. Moim zdaniem jedna z najlepszych piosenkarek. Podziwiam. Ostatnio przypadły mi do gustu jej mniej znane piosenki, np. "If", "Kissing you". "Irreplaceable" słyszałam 1000 razy, a nadal poprawia mi humor. Link to comment
Neosha Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 rowniez ja uwielbiam jest swietna i ma cudowny głosuwielbiam rozwniez Destiny's Childa jej piosenki np. Dangerously in love, Irreplaceable, Honesty(najnowsza pioseneczka i jaka piekna!) Link to comment
Weronika Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Jak leci w radiu-nie zmieniam kanału, niektóre piosenki całkiem całkiem.100x wolę niż np taką Ruhanne. Link to comment
Neosha Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 noo ale i tak w naszym kraju nie jest tak doceniona :/ szkoda ale jej now lytka jest super [!] :mrgreen: Link to comment
Heather Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Też taka kiedyś będę..Podaj rysopis,żebysmy wiedzieli,kogo wypatrywać na MTV.Co do Beyonce,nieprzeciętna z niej wokalistka,głos ma ładny,ale jej wszystkie piosenki zaczynają być podobne do siebie.Aczkolwiek 'If I were a boy' czy 'Check on it' lubię posłuchać od czasu do czasu. Link to comment
Dissapear Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 If I were a boy... < 33 Beyonce jest cudowna. Link to comment
Oleandra Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Beyonce to jedna z tych piosenkarek, których piosenki sobie przywłaszczam - zarówno muzykę, jak i teksty. są po prostu MOJE. Link to comment
Tkaczens^ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Ma to coś, ma ten głos! Świetna jest. Chociaż wolałam ją w DC. A piosenka If I were a boy, jak dla mnie jest traagicznaa. Link to comment
^Sweet_Landrynka^ Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 ma świetny głos lubię jej piosenki Link to comment
masive.mr Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Beyonce jak najbardziej tak, szczególnie "Crazy in love", o jej ciałku już nie wspominając :oops: Link to comment
LadyInBlack123 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Podoba mi się jak śpiewa ;]Ulubiony kawałek? "If Were A Boy" Link to comment
xkuba0406x Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Głos ma, piosenki ogólnie da się słuchać. Aczkolwiek bardziej ją wolę w szybszych,tanecznych kawałkach Link to comment
lores Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 aja ostatnio to tak 'halo' i 'hello' ;pBeyonce jest świetna. Link to comment
wolnaczeczenia Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Jedyną piosenką Beyonce, która mi się nie podoba to 'Check on it'. Pozostałe są super ekstra. A jej ostatnia pisoenka - 'Halo' - miażdzy. Masterpiece po prostu (polecam 'na żywo') Link to comment
martusia2804 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Wg mnie Beyonce ma coś w sobie... Uwielbiam piosenki w jej wykonaniu, ale tylko takie przy których można potańczyć, np. Beautiful Liar <świetny duet z Shakirą> Link to comment
polenta Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 nie mój styl nie lubię jej wiecznego kręcenia tyłkiem, ciągłe rzucanie się na scenie (czymś trzeba zainteresować widza, wiem ) i w ogóle nie trawię Link to comment
alexia Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Halo' jest fajna, podoba mi się bardzo.I pare wcześniejszych piosenek.Ale ogólnie nie specjalnie za nią przepadam. Link to comment
September Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Nie lubię. Na początku nawet nie wiedziałam kto to. ;P. Po prostu zwykła "gwiazdeczka". Link to comment
rozczochrany Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Nie lubię, zdecydowanie za dużo jej ostatnio wszędzie.Trochę bezbarwna, kolejna popowa gwiazdeczka. Link to comment
PatisOn Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Głos ma , ale śpiewa niektóre przymulone piosenki .. tak jak powiedział Kuba lubię ją przy bardziej skocznych kawałkach ale Halo lubię Link to comment
Recommended Posts