mala_miii Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Czy waszym zdanie calowanie sie z kims kto nie jest waszym chlopakiem/dziewczyna jest zle?? :!: :?: czy moze nie macie nic rzeciwko temu?? Link to comment
szyman23 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Jeżeli żadna z osób nie ma zobowiązań o boje chcą to zrobić dla fanu, to proszę bardzo! Moim zdaniem nie byłoby niczym złym posunięcie się nawet dalej Link to comment
niesmiały Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 lo cos la mnie heh no wiec mam taka kolezanke ze szkoly gdy przychodzi do mnie jest smutna albo dawno nie miala chlopaka u boku przytulamy sie calujemy itp. to wszytsko bez zobowiazan lecz kiedys napisala mi na gg ze trzeba z tym skonczyc bo ona zaczela do mnie cos czuc.. nie przestalismy..dzisiaj jestesmy razem i jest nam dobrze.. jesli nie chcecie komus zlamac serca nie robcie tego...mowi sie jeden maly pocalunek nic nie zaczy, lecz dla drugiej osoby moze byc bardzo wazny pozdrawiam Link to comment
Ag Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Czy waszym zdanie calowanie sie z kims kto nie jest waszym chlopakiem/dziewczyna jest zle?? Nie jest złe. Nie ma zła. Wszystko jest dobre, wszystko dla ludzi! ; DD Link to comment
mala_miii Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 mowi sie jeden maly pocalunek nic nie zaczy, lecz dla drugiej osoby moze byc bardzo wazny pozdrawiam Link to comment
mroowkos Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 nie mam nic przeciw ale osobiscie tak nigdy nie zrobilam i chyba nie chce :D Link to comment
mala_miii Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 nie mam nic przeciw ale osobiscie tak nigdy nie zrobilam i chyba nie chce :D Dlaczego?? Link to comment
anty Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Czy waszym zdanie calowanie sie z kims kto nie jest waszym chlopakiem/dziewczyna jest zle?? :!: :?: czy moze nie macie nic rzeciwko temu??całowanie to fajna sprawa - całujcie się ile tylko można niekoniecznie ze swoim partnerem :? Link to comment
usia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 ja uważam ze to jest złe mimo że ta druga osoba jest wolna to zależy jak chcesz sie całować tzn czy cały czas z kimś innym!!!!!to jest blee Link to comment
amcia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Czy waszym zdanie calowanie sie z kims kto nie jest waszym chlopakiem/dziewczyna jest zle?? :!: :?: czy moze nie macie nic rzeciwko temu??Całowanie jest przyjemne, i moim zdaniem całowanie się z kumplem nie jest niczym złym Link to comment
chrupka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 pocałunki to rzecz przyjemna ...całowanie bez zobowiązań, nie jest złe jak to kilka osób już napisało,ale lepiej już całować się z kimś znajomym, niż z całkiem obcym facetem np na imprezie. tym bardziej teraz gdy sepsa panuje Link to comment
Incomprehensible Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Nie, nie jest złe. Bo jak człowiek ma braki, to co ma zrobić? ;PZdarzyło mi się kilka razy całować z kimś, z kim akurat nie byłam i nie widzę w tym nic złego.lepiej już całować się z kimś znajomym, niż z całkiem obcym facetem np na imprezie.Tak też mi się zdarzało. Link to comment
Sylwia:* Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 A ja sie pocałowałam z chłopakiem dla niego to było bez zobowiązań,a ja myślałam ze coś z tego bedzie lol,a teraz sie z tego śmieje i nie żałuje bo było fajnie chodz wtedy cierpiałam.Więc jeśli dla dwóch stron nie ma zobowiązania to prosze bardzo. Link to comment
Kasssia ** Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 piszecie że nie jest to złe a do tego fajne a to dlaczego faceci którzy poznają dziewczyny i dowiedzą sie że np raz sie przelizala z jakimś typem na dyskkotece uważają ją za dziwkę?? może dla dziewczyn to nic ale facetom chyba przeszkadza Link to comment
Incomprehensible Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 a to dlaczego faceci którzy poznają dziewczyny i dowiedzą sie że np raz sie przelizala z jakimś typem na dyskkotece uważają ją za dziwkę??Bo może są zazdrośni. Albo uważają, że szkoda takiej dziewczyny jak ta, o której mówimy, dla przypadkowego chłopaka. Link to comment
devilek Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Kasssia ** napisał(a):a to dlaczego faceci którzy poznają dziewczyny i dowiedzą sie że np raz sie przelizala z jakimś typem na dyskkotece uważają ją za dziwkę??- bo facet chce mieć dziewczynę na wyłączność i zazdrość nim kieruje. Link to comment
Kasssia ** Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 ale chodzi mi o taki motyw że dziewczyna poznaje nowego chłopaka.. rozmawiają.. poznaja się.. on dowiaduje się że ona kiedys to robiła.. całowała się z przypadkowym na dyskotece bo dosżło do zbliżenia.. i odrazu ją skkresla.. ale przeciez to bło kiedyś.. może była głupia i naiwna.. chciała cos przezyć.. eh ja nie rozumiem Link to comment
Incomprehensible Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 To trochę długi język ma ta dziewczyna, jak opowiada chłopakowi o takich rzeczach na pierwszej rozmowie xD. Link to comment
Kasssia ** Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 nikt nie powiedział o pierwszej rozmowie aleeeee faceci czesto zadają takie pytania a sami to niby aniołki?:) pffffffffffffff Link to comment
Infini Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Czy waszym zdanie calowanie sie z kims kto nie jest waszym chlopakiem/dziewczyna jest zle?? :!: :?: czy moze nie macie nic rzeciwko temu??jezeli sie nie ma faceta, to nie widze w tym nic złego, ale raczej nie z pierwszym lepszym poznanym na imprezie - tego nie preferuje Ale z kumplami - owszem zdarzylo sie pare razy. Chociaz w sumie troche zdanie ostatnio zmienilam na ten temat i z kumplem tez sie juz nie caluje heh. dlaczego faceci którzy poznają dziewczyny i dowiedzą sie że np raz sie przelizala z jakimś typem na dyskkotece uważają ją za dziwkę??Bo z tego co zauwazylam to faceci kazda dziewczyne, ktora nie jest aniolkiem nazwaliby dziwka. Czasem dziewczyna zostaje tak nazwana tylko dla tego ze ma krociutka spodniczke, albo dlatego że jest ładna ( wiec musi miec powodzenia, wiec pewnie ma kilku naraz, wiec jest dziwka ) - n/c . To jest chore, bo wiem to z wlasnego doswiadczenia ze dziwka moze zostac dziewczyna ktora NIC zlego nie robi. pf. Link to comment
Kasssia ** Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 i to własnie jest nie fair że taka dziewczyna nazywana jest dziwką.. Link to comment
Infini Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Ale zauważ, że normalny facet nie nazwie dziwka dziewczyny ktorej nie zna ( no chyba, że taką stajaca przy ulicy itp ale to inna sprawa),a opiniami dupków nie ma sie co przejmować Link to comment
Kasssia ** Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 dokłądnie tak NORMALNY facet szkoda że takich mało.. a najbardziej dołujące jest to że faceci myslą że nie robią błędów.. ehh oj bo najazd się zacznie a nie wolno:) Link to comment
Magic Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 ja uważam ze jest to normalne jeżeli oboje są wolni to niech robią na co mają ochote mi to obojętnie , nie popieram jeżeli jeden z dwojga ma drugą połówke . Link to comment
xxxjaxxx Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 wiec moze ja też sie wypowiem bo sama to przezylam..moze jest to i fajna zabawa..bo w koncu calowanie nie jest jeszcze niczym zobowiazujacym...ale gdy jedna z osob poczuje cos glebszego do drugiej(co jest bardzo prawdopodobne) to cio wtedy?? ma dalej traktowac ich znajomosc po kumpelsku -nic sie nie stalo? jak bedziesz mial/miala ochote to znowu bedziemy sie calowac?? z takim podejsciem daleko nie zajdziecie..takie jest moje zdanie..pozdrawiam Link to comment
Recommended Posts