Witam, Czy mając 16 lat mogę uprawiac seks z 14 letnią dziewczyną?

By
Jakubwisnia222,
in Problemy prawne
-
Who's Online (See full list)
- There are no registered users currently online
-
Najnowsze posty
-
By Olcia15273 · Posted
Zastanawiam się na ile lat brzmi mój głos dlatego proszę o pomoc. 7 sie, 19.50.aac -
By yiliyane · Posted
Przytulenie powinieneś zostawić na koniec. Jeżeli znacie się tylko z cześć-cześć, to byłoby trochę dziwne, gdybyś nagle ją przytulił, mogłaby się speszyć i straciłbyś wszystko co osiągnąłeś do tej pory. Skupiłabym się na zaproszeniu jej gdzieś. Próbuj ją upolować jak będzie sama, a jeżeli zawsze porusza się z koleżankami, podejdź do nich, przywitaj się ze wszystkimi i poproś Twoją wybrankę na stronę i wtedy zapytaj ją czy nie chciałaby gdzieś z Tobą wyskoczyć. -
By Kerosine · Posted
... ciekawe czy żyłam tym życiem już kiedyś. I czy będę żyć jeszcze. Dopóki wreszcie nie dokonam właściwych wyborów... -
-
By MightyWozz · Posted
Witam mam 11 lat chodzę do 6 klasy od 1 chodzi do szkoły taka pewna dziewczyna, no tam anime lubi, jest wesoła, no ogólnie bomba. Dałem jej już różę ale teraz mam w planach ją objąć no ale wszystko tkwi w tym że ona cały czas łazi z dwoma koleżankami więc jakby to ująć nie mam jak jej "przytulić" zaprosić na jakieś pogadanko też raczej jest trudno bo albo ona wraca z tymi koleżankami do domu albo... No no poprostu się nie da.. Plis dajcie radę co zrobić w takiej sytuacji bo jeszcze ta klasa i następne dwie to niedługo a później jej raczej nie spotkam.
-
-
Recent Status Updates
-
Lina_Evi
Witam ponownie.· 2 replies
-
Kalafior_Grozy
Serdecznie z tego miejsca pozdrawiam Wydział Ruchu Drogowego Komendy Powiatowej Policji w Starachowicach. Buziaczki <kiss> <kiss>· 0 replies
-
Kalafior_Grozy
Witam Was ponownie po rocznej nieobecności.· 5 replies
-
Kerosine
Ku pamięci wszystkich naszych bliskich, którzy nie mogą - już nie - zasiąść z nami do wigilijnego stołu i dla wszystkich tych, którzy musieli w kończącym się właśnie roku z kimś pożegnać. Czasami nie to, co jest, a to czego nie ma jest bardziej niż to, co jest.· 0 replies
-
Pizzaro
Czy jest tutaj życie?· 4 replies
-
-
Popular Contributors
-
1yiliyane
3 -
2wolnaczeczenia
2 -
3Celt