-
Who's Online (See full list)
There are no registered users currently online
-
Recent Status Updates
-
-
Shady-Lane90
Rzadko o coś proszę.· 0 replies
Ale dzisiaj - proszę Was o pomoc.
https://zrzutka.pl/bf8wmk
-
-
Martusiaaaaaa92
Po zamachu na London Bridge media i politycy mówią dobrze o tutejszych Polakach jak nigdy Co ciekawe, głównie lewicowi politycy i media, by pokazać, że imigranci z UE nie są tacy źli jak ich zwolennicy brexitu przedstawiają. Zwłaszcza, że drugi z bohaterów, rodowity Brytyjczyk, okazał się nie być bez skazy: jest mordercą niepełnosprawnej dziewczyny, który dopiero co wyszedł przedterminowo z więzienia.· 3 replies
-
Filip
Herbaty dawno nie piłem, tym bardziej na czas, ale podoba mi się kreatywność tych tytułów, z niecierpliwością czekam na następne.· 16 replies
-
-
Co ostatnio oglądałeś?
by yiliyane · Posted
The Mandalorian S01E05 - lepszy niż czwarty odcinek, ale to jeszcze nie to, co by się chciało. -
-
Wybory użytkownika miesiąca
by Filip · Posted
Awww, bardzo miłe słowa! Miło to czytać, naprawdę. Bardzo się cieszę, że mogę tu z Wami być. Poznaję niezwykłych ludzi i czuję, że mogę się naprawdę otworzyć! -
Wybory użytkownika miesiąca
by Kerosine · Posted
Kochany, nie masz za co dziękować - jesteś absolutnym objawieniem m-forumka od dłuższego czasu oraz [co ważniejsze] jego wielką nadzieją jako autentyczny przedstawiciel pokolenia, do którego jest docelowo mimo wszystko nadal skierowane -
-