-
Who's Online (See full list)
There are no registered users currently online
-
Recent Status Updates
-
-
Shady-Lane90
Rzadko o coś proszę.· 0 replies
Ale dzisiaj - proszę Was o pomoc.
https://zrzutka.pl/bf8wmk
-
-
Martusiaaaaaa92
Po zamachu na London Bridge media i politycy mówią dobrze o tutejszych Polakach jak nigdy Co ciekawe, głównie lewicowi politycy i media, by pokazać, że imigranci z UE nie są tacy źli jak ich zwolennicy brexitu przedstawiają. Zwłaszcza, że drugi z bohaterów, rodowity Brytyjczyk, okazał się nie być bez skazy: jest mordercą niepełnosprawnej dziewczyny, który dopiero co wyszedł przedterminowo z więzienia.· 3 replies
-
Filip
Herbaty dawno nie piłem, tym bardziej na czas, ale podoba mi się kreatywność tych tytułów, z niecierpliwością czekam na następne.· 16 replies
-
-
Jak zrozumieć zachowanie dziewczyny
by Slipknot87 · Posted
Do niej i tak pisac nie ma sensu dlatego juz zaprzestalem ponownie (wiem to stad ze kiedy mi odpisala zapytalem co slychac i nic juz nie odpisala) chociaz nie jestem typem czlowieka ktory nie zlozy zyczen urodzinowych a ona jak nie chce to odczytywac nie musi albo moze odczytac i to zlac. Nie odzywalem sie tyle czasu bo musialem sobie samemu dac czas na ogarniecie sie wiec musialem przestac sie odzywac i ograniczyc Internet. A do tego ludzie na forach troche mi pomogli. Ona sie nie odezwie bo du -
Jak zrozumieć zachowanie dziewczyny
by Gloria · Posted
@Shady-Lane90 Pozwól, że jeszcze pociągniemy temat... @Slipknot87 Może poczytaj o zasadzie zero kontaktu (no contact rule)? Fajnie, że wytrzymałeś ponad miesiąc. Dlaczego nie pociągniesz tego jeszcze dłużej? Bo chyba już zrozumiałeś, że nie możesz wpłynąć na jej zachowanie? Jeżeli będzie chciała się skontaktować, to sama zainicjuje rozmowę. Co do bycia dobrym... bądź przede wszystkim dobry dla siebie. Są różni ludzi. Niektórzy wolą po prostu zamknąć temat. Te dw -
-
Zlepek słów w jednym.
by Kerosine · Posted
Coś, co według niejednej osoby zapewne mi grozi w bliższej lub dalszej przyszłości, czyli wątroby marskość = Mars + kość Pierścień = pierś + cień -
Zlepek słów w jednym.
by Shady-Lane90 · Posted
Moi mili. Zapraszam do zabawy. Piszcie jakie znacie słowa, które składają się z 2 innych słów. Przykładowo: Rajstopy - Raj-Stopy Poduszka - Pod-Uszka Jeleń - Je-Leń Czekam na Waszą inwencję twórczą! ;D
-