5 postów w tym temacie
Żeby dodać komentarz, musisz założyć konto lub zalogować się
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze
-
Podobna zawartość
-
Przez Magiczne Miejsca
Cześć! Zapraszamy wszystkich do obejrzenia naszego materiału, relacji wideo z pobytu na Zamku w Będzinie. Jest to wspaniałe miejsce i żaden miłośnik zamków (i nie tylko) na pewno nie będzie zawiedziony przyjeżdżając tam
-
Przez wojtek880
Cześć. Za niedługo będę organizował imprezę firmową dla moich pracowników. Szukam jakiejś ciekawej atrakcji. W grę wchodzą różnego rodzaju pokazy itp. Czy macie może jakieś pomysły ? Może byliście na jakiejś imprezie firmowej i było na niej coś ciekawego. Podzielcie się waszymi pomysłami
-
Przez PawelKali
Mam problem w Lipcu będę przez 5 dni w Kołobrzegu i okolicach. Tylko nie mam pojęcia gdzie się wybrać na imprezę? Zrobić coś szalonego? Czy dzieję się coś w ty Kołobrzegu czy to typowe miasto dla emerytów w sanatoriach. Czekam na jakieś propozycje, jak miło spędzić czas
-
Przez krokusik
Hejka!
Znacie jakieś fajne restauracje w Warszawie? Ale chodzi mi to takie troszkę mniej popularne. Nie chcę ani tłoku, ani ścisku, ani oczekiwania godzinnego na jedzenie W tych najbardziej znanych poza tym już byłam, a raczej wolałabym pójść tam gdzie jest spokojniej, ale karmią równie dobrze. Poza tym trzeba odkrywać nowe miejsca, ile można w kółko to samo Dajcie znać jeśli coś przychodzi wam do głowy
-
Przez Antylogika
Witam po przerwie!
W związku z tym, że chcę wybrać się do Portugalii mam kilka pytań do osób, które zwiedzają Europę.
Szczególnie chciałabym wiedzieć jak wygląda kwestia cen taxi w Paryżu i Brukseli. Interesują mnie też ceny jedzenia, papierosów...
Pytam na forum bo nie chcę czytać bzdur w internecie tylko poczekam na informacje od kogoś kto ma o tym jakieś pojęcie.
Czekam na odpowiedzi i z góry dzięki za odpowiedzi
-