Po zamachu na London Bridge media i politycy mówią dobrze o tutejszych Polakach jak nigdy Co ciekawe, głównie lewicowi politycy i media, by pokazać, że imigranci z UE nie są tacy źli jak ich zwolennicy brexitu przedstawiają. Zwłaszcza, że drugi z bohaterów, rodowity Brytyjczyk, okazał się nie być bez skazy: jest mordercą niepełnosprawnej dziewczyny, który dopiero co wyszedł przedterminowo z więzienia.
Serum rozjaśniające Enilome Pro (kupuję na doz.pl). Zwykle nie mogę używać tego typu kosmetyków, bo są zbyt agresywne dla mojej skóry, która od razu robi się czerwona i podrażniona. To serum przeznaczone jest dla wrażliwej skóry i daje świetne efekty. Stosuję, kiedy widzę, że cera jest zmęczona i szara.
Podpisuję się pod tym
Nie wartościuję ludzi pod kątem ich wiary. Wśród znajomych mam zarówno osoby wierzące, jak i ateistów, a ich wiara lub jej brak nie wpływa na moje postrzeganie ich.
Lubię gotować. Niestety w ciągu tygodnia mam na to mało czasu, dlatego ograniczam gotowanie do 0,5-1h na dzień/dwa dni. Jest to zawsze jakiś akt kreacji, przy czym bardzo satysfakcjonujący, jeśli się uda Oczywiście uwielbiam eksperymentować i nie trzymać się sztywnych ram przepisów, co czasem różnie się kończy
Zawsze w takich przypadkach jestem przeciwna generalizowaniu To zupełnie zrozumiałe, że czujesz się obecnie źle i szukasz jakiegoś wytłumaczenia dla całej tej sytuacji, jednak dorosły człowiek sam podejmuje decyzje, jeśli jest w pełni świadomy, nie można zrzucać odpowiedzialności za jego czyny na innych. Wiadomo, że pewne okoliczności sprzyjają takim, a nie innym zachowaniom, ale nadal uważam, że każdy sam podejmuje decyzje i kształtuje swoje życie nimi, więc powinien w pełni wziąć za to odpowi