pealike Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Cześć. Ostatnio wyciągłem PS2 z piwnicy, i jakoś się wciągłem. Chciałbym ją zostawić, lecz w 2011 również wyciągłem PS2 i rzuciłem potem. Nie wiem, czy już zostawić PS2 na dobre czy kupić PS4. Jakieś rady? Gier nie ściągam, na mojej karcie pamięci są save'y jeszcze z 2004 roku. Ahh, przeleciało to, jak jeden dzień. Miałem PS3 i Xbox 360 ale rzuciłem potem w kąt. Więc czy PS4 to dobry wybór? Link to comment
Mr.Wolf Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Jeśli masz jakieś dobre pozycje do ogrania to jak najbardziej zostaw PS2. Kawałek fajnego sprzętu za grosze i olbrzymia biblioteka tanich gier. Jedyny minus to jakość obrazu po podłączeniu do nowoczesnych telewizorów (PS2 nie obsługuje natywnej rozdzielczości obecnych telewizorów, ale i na to podobno są już patenty). Jeśli łakniesz nowości, wypasionej grafiki to PS4 będzie lepszym wyjściem. Tak właściwie to prędzej czy później jebniesz te wszystkie zabawki w kąt, by zająć się grą w życie . Link to comment
Deedlith Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Ja osobiście mam ps 2 / ps 3 i nie widzę w tym nic złego zwłaszcza jeśli konsole są sprawne czemu się ich pozbywać... zwłaszcza że ps4 ( nie ma wstecznej kompatybilności) także dużo fajnych tytułów przepada na amen I nie zgadzam się z tobą wolf ja mam już 28 lat na karku i nie dalej lubię te "zabawki" i to się nie zmieni za 10-20-30 nawet mając dzieci czy wnuki. Link to comment
melisska Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 ja mam X360 i już nie gram, bo chciałabym PS4. a co dopiero jak bym miała PS2.... Link to comment
Kalafior_Grozy Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 A dlaczego nie? Jeśli ktoś lubi stare gry to PS2 ma sens. Nie każdy musi być fanem gier w 4K i 60 fps. Do łask wracają sprzęty Retro. Ostatnio nawet bodaj Nintendo wypuścił konsolę, na której pogramy w gierki ze starego dobrego Famicona, wszelkie .nes'y, .snes'y i inne tego typu. Wszystko zależy od gustu samego gracza. PS2 przestano produkować w 2012 roku i jak do tej pory to najlepiej sprzedająca się konsola w historii. Link to comment
Recommended Posts