Kerosine Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Jak zwykle, 7 dni na zadanie max. 10 pytań tym razem Malinowookiej (; Link to comment
NYC Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Czyżbyś przyszła i znów znikła? Link to comment
Malinowooka Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 17 godzin temu, NYC napisał: Czyżbyś przyszła i znów znikła? Nie, nadal jestem. (: Po prostu ostatnio doba jest dla mnie trochę za krótka. Link to comment
LaFleur Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Nie znam Cię, opisz mi siebie i kim byłaś tutaj na forum w paru zdaniach. : o Link to comment
Neosha Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Mali, co teraz robisz w życiu? Link to comment
Pastor Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 jakbyś się oceniła w tej skali 1-10? Link to comment
Kerosine Posted November 18, 2015 Author Posted November 18, 2015 1. Co sądzisz o naszym mieście? Link to comment
Malinowooka Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 O 17.11.2015, 17:04:38, LaFleur napisał: Nie znam Cię, opisz mi siebie i kim byłaś tutaj na forum w paru zdaniach. : o Na forum dołączyłam w wieku 14 lat. Ludzie tutaj nigdy nie chcieli mi wierzyć, że jestem taka młoda, ale z perspektywy czasu uważam, że musiała to być zwykła kurtuazja, bo naprawdę pisałam tu niesamowite głupoty, za które teraz jest mi wstyd. ;D Na forum miałam już wiele rang - byłam zwykłym użytkownikiem, Kumplem, Moderatorem, teraz jestem Przyjacielem. Każdy z tych okresów wspominam bardzo miło. Moje drogi z m-forum rozeszły się nagle, sama nie wiem czemu. Ostatnio zatęskniłam i postanowiłam sprawdzić co się tutaj dzieje. Mam nadzieję, że czas pozwoli mi na chociaż sporadyczne zaglądanie tutaj. O 17.11.2015, 17:29:09, Neosha napisał: Mali, co teraz robisz w życiu? Aktualnie jestem na trzecim roku studiów i już planuję kolejne. Dużo piszę, dużo kibicuję... No i tyle. ;D O 17.11.2015, 17:40:27, Pastor napisał: jakbyś się oceniła w tej skali 1-10? 10! A tak serio, to nie mam pojęcia. Nie powinniśmy oceniać samych siebie, bo nie ma szans na obiektywność. 9 godzin temu, Kerosine napisał: 1. Co sądzisz o naszym mieście? Na pewno nie uważam, że jest to miasto meneli. ;D Owszem, są rzeczy, które mi się nie podobają, które mogłyby być lepsze, ale mieszkałam tu przez całe życie i na swój sposób kocham to miasto. Link to comment
Neosha Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 A co studiujesz? I co dalej planujesz studiować? Link to comment
NYC Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Co studiujesz i jaki byłby następny kierunek? Link to comment
Malinowooka Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 14 godzin temu, Neosha napisał: A co studiujesz? I co dalej planujesz studiować? 14 godzin temu, NYC napisał: Co studiujesz i jaki byłby następny kierunek? Studiuję dziennikarstwo i komunikację społeczną. Później chyba filologia polska. (: Link to comment
Nineku Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Maliś, Ty już taka stara jesteś? Ło matko, albo ten czas tak zapierdziela :(. Kogo Ci brakuje na forum? Link to comment
Malinowooka Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 6 godzin temu, Nineku napisał: Maliś, Ty już taka stara jesteś? Ło matko, albo ten czas tak zapierdziela :(. Kogo Ci brakuje na forum? Pamiętam, jak wchodziłam tu początkowo jako 14-letnie dziecko, a dziś kończę 21 lat i kiedy teraz loguję się na m-forum, to czuję się po prostu staro. ;p Brakuje mi wielu osób, choć pewnie nie wszystkie pamiętam. Zastanawiam się co u Claudynki, Irry, aliena, nieznajomej... Tak naprawdę dziś jest tu mało osób, które pamiętam z moich początków na forum. Link to comment
NYC Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Nie marzysz nadal o psychologii? Pamiętam, że zawsze chciałaś iść na psychologię. Link to comment
plus.osiemnaście Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Ekhm ekhm, kto był tatusiem Maleństwa z Kubusia Puchatka? Link to comment
Malinowooka Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 16 godzin temu, NYC napisał: Nie marzysz nadal o psychologii? Pamiętam, że zawsze chciałaś iść na psychologię. Marzę, ale nie wszystko naraz. (; Jednak kiedy przyszedł czas na wybór, okazało się, że moją pasją numer jeden jest dziennikarstwo. Chcę teraz kontynuować to magisterką z filologii polskiej, prawdopodobnie ze specjalnością komunikacja kreatywna. Później będę myślała o psychologii. 15 godzin temu, plus.osiemnaście napisał: Ekhm ekhm, kto był tatusiem Maleństwa z Kubusia Puchatka? Na pewno Krzyś! Link to comment
Daria. Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 7 minut temu, Malinowooka napisał: Marzę, ale nie wszystko naraz. (; Jednak kiedy przyszedł czas na wybór, okazało się, że moją pasją numer jeden jest dziennikarstwo. Chcę teraz kontynuować to magisterką z filologii polskiej, prawdopodobnie ze specjalnością komunikacja kreatywna. Później będę myślała o psychologii. Po co Ci aż tyle kierunków? :D Link to comment
Kalafior_Grozy Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 1 ) Kojarzysz użytkownika toxic8606 podczas Twojego pobytu na forum w roku 2008? 2 ) Masz jakieś swoje ulubione piwko? 3 ) Na kogo głosowałaś w niedawnych wyborach? 4 ) Masz taką piosenkę, którą byś mogła słuchać na okrągło? 5 ) Skąd pomysł na nick? 6 ) Jaka jest Twoja ulubiona potrawa? 7 ) Czy według Ciebie jesteśmy sami we wszechświecie? 8 ) Jak się nazywała z domu Mama Muminka? 9 ) Kawa czy herbata? 10 ) Jakie 3 rzeczy zabrałabyś ze soba na bezludną wyspę? Link to comment
Malinowooka Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 4 godziny temu, Daria. napisał: Po co Ci aż tyle kierunków? :D Żeby rozwijać swoje zainteresowania. (: 4 godziny temu, Kalafior_Grozy napisał: 1 ) Kojarzysz użytkownika toxic8606 podczas Twojego pobytu na forum w roku 2008? Niestety nie. :< 4 godziny temu, Kalafior_Grozy napisał: 2 ) Masz jakieś swoje ulubione piwko? Nie, nie przepadam za piwem. Czasami wypiję jakieś smakowe albo z sokiem, ale bardzo rzadko. 4 godziny temu, Kalafior_Grozy napisał: 3 ) Na kogo głosowałaś w niedawnych wyborach? Na nikogo. 4 godziny temu, Kalafior_Grozy napisał: 4 ) Masz taką piosenkę, którą byś mogła słuchać na okrągło? Tak, ale te piosenki zmieniają mi się raz na kilka miesięcy. Na chwilę obecną jest to Ellie Goulding - Love Me Like You Do. 4 godziny temu, Kalafior_Grozy napisał: 5 ) Skąd pomysł na nick? Szczerze mówiąc, ten nick jest już mało aktualny. Kilka lat temu szalałam za zespołem happysad. W jednej ze swoich piosenek śpiewali: "Masz takie zamyślone usta, masz takie malinowe oczy..." - to mnie zainspirowało. ;D 4 godziny temu, Kalafior_Grozy napisał: 6 ) Jaka jest Twoja ulubiona potrawa? Uwielbiam włoską kuchnię! A poza tym to pomidorowa. <3 ;D 4 godziny temu, Kalafior_Grozy napisał: 7 ) Czy według Ciebie jesteśmy sami we wszechświecie? Myślę, że nie. 4 godziny temu, Kalafior_Grozy napisał: 8 ) Jak się nazywała z domu Mama Muminka? Córka Kogośtam? ;D 4 godziny temu, Kalafior_Grozy napisał: 9 ) Kawa czy herbata? Kawa. Choć właśnie przyszła mi ochota na zieloną herbatę. <3 4 godziny temu, Kalafior_Grozy napisał: 10 ) Jakie 3 rzeczy zabrałabyś ze soba na bezludną wyspę? Nigdy się nad tym nie zastanawiałam. Wiem, że ludzie to nie rzeczy, ale chyba siostrę, mamę i tatę. Link to comment
plus.osiemnaście Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 6 godzin temu, Malinowooka napisał: 22 godzin temu, plus.osiemnaście napisał: Ekhm ekhm, kto był tatusiem Maleństwa z Kubusia Puchatka? Na pewno Krzyś! 2. Myślisz, że Krzyś mógł tak z Kangurzycą? 3. Czy ktoś z Twoich znajomych/przyjaciół wie o Malinowookiej? 4. Zgadzasz się ze stwierdzeniem, że z rodziną wychodzimy tylko dobrze na zdjęciach? Link to comment
Malinowooka Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 O 20.11.2015, 20:33:48, plus.osiemnaście napisał: 2. Myślisz, że Krzyś mógł tak z Kangurzycą? Kto wie! O 20.11.2015, 20:33:48, plus.osiemnaście napisał: 3. Czy ktoś z Twoich znajomych/przyjaciół wie o Malinowookiej? Tak, większość moich znajomych i przyjaciół. Aczkolwiek nie wiem czy ktoś jeszcze pamięta, bo już od dawna nie używam tego pseudonimu. O 20.11.2015, 20:33:48, plus.osiemnaście napisał: 4. Zgadzasz się ze stwierdzeniem, że z rodziną wychodzimy tylko dobrze na zdjęciach? Nie. Myślę, że jeżeli odpowiednio pielęgnuje się relacje w rodzinie, to można mieć z nią dobry kontakt i to powiedzenie nie jest regułą. (: Link to comment
Kerosine Posted November 23, 2015 Author Posted November 23, 2015 Siedem dni minęło, zamykamy więc =) Link to comment
Recommended Posts