who's your dad? Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Eloszka. Mam problem. W moim Audi A4 mam zamontowane radio Blaupunkt, które nie chce odtwarzać nagranych płyt. Mogę odtworzyć ewentualnie tylko oryginalne krążki. W jakim formacie mam nagrywać te płytki ? Raz znalazłem jedną nagraną cd po starym właścicielu, na której nagrany był Def Leppard. Odtwarzało bez problemu, ale gdy przyszło co do czego i trzeba było odtworzyć nagrane przeze mnie płyty to nic z tego nie wyszło. Link to comment
vetus Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Tak dla pewności, nagrywasz jako MP3 czy Audio CD? Link to comment
who's your dad? Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 nagrywałem już oba formaty i nic Link to comment
szkodnik655 Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Miałem podobny problem z fabryczną zmieniarką płyt w Vectrze B z 2000r czyli auto dość stare. Czyściłem zmieniarkę ale nic to nie dało. Pomogło kupno starej nagrywarki CD od kumpla za dobrego browara, która umożliwia nagrywanie płyt z prędkością 4X. Płyt nagranych z prędkością większą niż 8X nie chce czytać. Spróbuj nagrać płytę z bardzo wolną prędkością, może wtedy się uda. A jak masz jakieś nowsze to Audi to chyba coś z odtwarzaczem nie tak. Link to comment
Recommended Posts