Kerosine Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Jak zwykle, 7 dni na zadanie max. 10 pytań od łebka Hard Candy Link to comment
Grigorij Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 1. To na rozgrzewkę pytanie, które wiele osób z m-forum pewnie chciałoby zadać - co Cię łączy z TalRashem? :mrgreen: Oczywiście jeśli tajemnica, to cofam pytanko.2. Największe marzenie?3. Jaki kierunek planujesz studiować?4. Jaki zakątek świata chciałabyś najbardziej zwiedzić i dlaczego? Link to comment
Daria. Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 1. Dlaczego robisz taką tajemnicę ze swojego wieku? Link to comment
NYC Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 1. Kogo na forum lubisz najbardziej i dlaczego? Możesz wymienić kilka osób. Link to comment
Daria. Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 2. Kogo na forum najbardziej nie lubisz i dlaczego? Link to comment
Hard Candy Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 1. Jeśli czytałaś Trzech muszkieterów, to powiedz mi, który z tytułowej trójki jest twoim ulubionym? (i dlaczego ten, a nie inny)Kiedyś stałam w bibliotece trzymając tę książkę w rękach, jednak w torbie miałam już 6 innych, wiec uznałam, że to przegięcie nawet jak na mnie. :mrgreen: Cieszę się, że przypomniałeś mi o tej pozycji, bo zdecydowanie muszę to nadrobić. Jak przeczytam, na pewno podzielę się przemyśleniami na pw 1. To na rozgrzewkę pytanie, które wiele osób z m-forum pewnie chciałoby zadać - co Cię łączy z TalRashem? :mrgreen:Jesteśmy parąąąąą :mrgreen: 2. Największe marzenie?Zawsze aktywne życie, pełne pracy, spełniania celów i pragnień, realizowania aspiracji.3. Jaki kierunek planujesz studiować?Ekonomia.4. Jaki zakątek świata chciałabyś najbardziej zwiedzić i dlaczego?Nie ciągnie mnie do zakątków świata - trochę już widziałam, a i tak najbardziej lubię podróżować po Polsce. Ostatnio wkręciły mi się Mazury, jeśli będzie piękne lato tej wiosny i zobowiązania zawodowe pozwolą, to chciałabym się tam wybrać 1. Dlaczego robisz taką tajemnicę ze swojego wieku?Ma to swoją genezę w początkach mojego bytowania tutaj. Jestem na forum od pięciu lat i na początku głównym, żeby nie powiedzieć jedynym, obszarem mojego postowania był dział Tylko na Poważnie. Nie chciałam, żeby ktoś oceniał mnie poprzez pryzmat wieku, zamiast brać pod uwagę wartość merytoryczną moich postów. A teraz, no cóż, zabawne jest dla mnie, kiedy sugestie użytkowników co do liczby moich lat można zawrzeć w dziesięcioletnim przedziale :mrgreen: . Kogo na forum lubisz najbardziej i dlaczego? Możesz wymienić kilka osób.TalRash, chyba nie muszę komentować? :mrgreen: Pirat, rewelacyjne poczucie humoru, erudycja, poglądy polityczne. Liszka, absolutnie pozytywnie zakręcona, żałuję, że nie znamy się w rzeczywistości.karr, również świetne poczucie humoru, ironia i sarkazm na najwyższym poziomie. 2. Kogo na forum najbardziej nie lubisz i dlaczego?Generalnie w mojej pięcioletniej karierze były dwie osoby, których szczerze nie znosiłam - Nedzia i ilyn, za sprawą dyskusji w Tylko na Poważnie.Co do obecnego stanu, hmm, chyba nie ma kogoś, kogo bym jakoś wybitnie nie lubiła. Ale żeby nie było, że się wykręcam to powiem, że mam mieszany stosunek do Ylx, który praktycznie zmienia się kilka razy w ciągu tygodnia :mrgreen: raz imponuje mi swoją wiedzą, np. w zakresie muzyki, a raz denerwuje mnie niepotrzebnym pesymizmem. Link to comment
Legend Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Masz wyrzuty sumienia, przez to ostrzeżenie, co mi kiedyś niesłusznie dałaś? Link to comment
Hard Candy Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Masz wyrzuty sumienia, przez to ostrzeżenie, co mi kiedyś niesłusznie dałaś?Nie, bo uważam, ze jestem dobry modem i ogół moich pozytywnych działań pozwala mi zapomnieć o tamtym jednorazowym, niejednoznacznym wybryku :mrgreen:1. Kiedy dostanę foty? :mrgreen:Jak się kiedyś odkleimy od siebie na tyle, żeby zrobić zdjęcie x DDDDD Link to comment
Kerosine Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 1. Masz doświadczenie moderatorskie poza m-forum? Na ilu forach się jeszcze udzielasz? Link to comment
Hard Candy Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 1. Masz doświadczenie moderatorskie poza m-forum? Na ilu forach się jeszcze udzielasz?Kiedyś moderowałam stronę, nie forum. Działała ona jednak na zupełnie innych zasadach i co innego było jej genezą.Nie udzielam się i nigdy nie udzielałam na żadnym innym forum. Link to comment
Guest Anonymous Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 1. Co Cię urzekło w TalRashu? Link to comment
Hard Candy Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 2. Ulubione zwierzę? Zwierzęta to nie jest temat, który wywołuje u mnie jakieś szczególne emocje. Czasem zachwycę się np. jakimś psem czy kotem, jednak żebym miała jakieś swoje ukochane zwierze, które jakie by nie było, wywoła we nie euforię, to nie. 3. Co najbardziej denerwuje cię na forum?Zachowanie niektórych osób, które za wszelką cenę chcą być tu popularne i lubiane przez absolutnie wszystkich użytkowników. Takie zachowania na siłę od razu widać, co przynosi skutek zupełnie odwrotny do zamierzonego, co wypada dosyć żałośnie.1. Co Cię urzekło w TalRashu?Po prostu pasujemy do siebie - identyczne poczucie humoru, podobne temperamenty, charaktery, milionpięćsetstodziewięćset tematów do rozmowy itp. itd. Link to comment
Liszka Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 dołączam się do anot z pytaniem!!!!!!!2. Kiedy wpadasz do Szczecina? :mrgreen: Link to comment
Hard Candy Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 1. Kiedy pijemy wódkę? :mrgreen:Tej wiosny/lata urządzamy jakąś m-popijawę i nie ma że boli! 2. Kiedy wpadasz do Szczecina? :mrgreen:Reklamacje i zażalenia nie do mnie :mrgreen: Link to comment
Ylx Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Co Ci się najbardziej nie podoba na forum i co byś tutaj zmieniła, gdybyś miała taką możliwość? Link to comment
Hard Candy Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Co Ci się najbardziej nie podoba na forum i co byś tutaj zmieniła, gdybyś miała taką możliwość?Generalnie nie mam większych zastrzeżeń. Byłoby to drobiazgi typu naprawienie usterek, jak np. wyświetlanie poprawnej liczby nieprzeczytanych pw. I choć to się ostatnio poprawiło, to robiłabym jeszcze większe rotacje w rangach, żeby było ekscytująco :mrgreen: Link to comment
Kerosine Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 2. Zamierzasz studiować ekonomię z racji zainteresowania nią czy jest to wynik jedynie rynkowej kalkulacji? Link to comment
Daria. Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 3. Reflektujesz na picie ze mną? Jakby co, zapraszam do Gdańska :mrgreen: Link to comment
Hard Candy Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 2. Zamierzasz studiować ekonomię z racji zainteresowania nią czy jest to wynik jedynie rynkowej kalkulacji?Planuję otworzyć własna firmę, więc jest to najbardziej korzystny kierunek studiów w tym przypadku. Poza tym, nie oszukujmy się, wykształcenie wyższe bardzo zdewaluowało się w tym kraju, więc tak naprawdę żaden kierunek nie da nam pewności, że zarobki będą za zadowalającym poziomie. 3. Reflektujesz na picie ze mną? Jakby co, zapraszam do Gdańska :mrgreen:Ale ty nie lubisz wódki : ( Link to comment
alooohaa Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Dobra. Zadaję. Sorry.Ile masz lat? Link to comment
Daria. Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Ale ty nie lubisz wódki : (4. A Ty drinków nie lubisz? Link to comment
Hard Candy Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Ile masz lat?Największa tajemnica forumowa ma zostać odkryta? Hahaha, anot będzie w siódmym niebie :mrgreen: 19 :mrgreen:4. A Ty drinków nie lubisz? Tylko czysta Link to comment
NYC Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Dobra też zadam głupie. Jak masz na imię? Link to comment
Recommended Posts