Akasha Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 Pomimo, że od słuchawek dostaję zapalenia uszu, a przynajmniej tak mi powiedział lekarz, preferuję właśnie je. Link to comment
Borowy Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 Ciągle siedzę w słuchawkach, czy to przy kompie czy w drodze. Po co mają inni męczyć się moją muzyką? Link to comment
rosaria1989 Posted December 21, 2015 Author Posted December 21, 2015 ja też preferuję słuchawki ;)))) to daje poczucie swoistej intymności a muzyka ma prawdziwą moc :D Link to comment
yiliyane Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Tylko i wyłącznie słuchawki. Nie lubię kiedy ktoś inny słyszy muzykę, której słucham. Link to comment
Vertigos Posted February 12, 2020 Posted February 12, 2020 Słuchawki, może to kwestia że nigdy nie miałem dobrego sprzętu z głośnikami. Obecnie używam w domu Sony MDR-XB950B1 (jeżu sony, nie możecie jakoś przystępniej nazywać swoich produktów, jak ja wiem - Sony HeadKillersoundphones X 3D?) i mają cudny bass. Na zewnątrz Xiaomi Redmi Airdots i jestem z nich mega zadowolony Link to comment
Guest Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 Gdy jestem sam w domu, wtedy slucham dosyć głośno muzyki z wieży. Natomiast zazwyczaj decyduję się na słuchawki, nie chcę, aby inni musieli słuchać tego co mi się podoba, bo każdy ma inny gust. Nie wyobrażam sobie chodzić z głośnikiem przez miasto z wulgarnymi rapsami pogłoszonymi na fulla. Link to comment
Martusiaaaaaa92 Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 Kiedyś słuchawki. Ale jak się ma małe dzieci, niestety trzeba mieć uszy szeroko otwarte, nawet kosztem tego, że dziecko zagłuszy muzykę z głośnika Link to comment
Shady-Lane90 Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 1 godzinę temu, Filip napisał: Nie wyobrażam sobie chodzić z głośnikiem przez miasto z wulgarnymi rapsami pogłoszonymi na fulla. Mam wrażenie, że młodsze pokolenie - między 12 a 16 rokiem życia, myśli, że to, ze idą po mieście z JBL'em rozwalonym na cały regulator, z którego wydobywa się rap dla plebsu (o przysłowiowym "gównie") uważa to za pewną oznakę zajebistości. Niestety jest to tak żałosne, że zawsze mam ochotę złapać ten głośniczek i walnąć nim o chodnik. W domu i w samochodzie słucham muzyki bardzo głośno. Sąsiadów nie mam w najbliższym otoczeniu, rodzinie także nie przeszkadza to, czego słucham. Ze słuchawek korzystam zaś w nocy a także na spacerach, kiedy akurat towarzyszy mi wyłącznie mój pies. Link to comment
dannonka Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 W domu słucham muzyki z wieży albo prosto z laptopa. Jak sprzątam, to wolę w słuchawkach. W samochodzie oczywiście muzyka dość głośno leci, gdy jadę sama. W autobusie/pociągu/innym środku transportu korzystam oczywiście ze słuchawek. Też mnie irytuje, jak idę chodnikiem i jakiś dzieciak słucha rapsów z głośnika. Aż chce się kupić biedakowi jakieś najtańsze słuchawki i mu je wręczyć 2 Link to comment
mw2 Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 6 godzin temu, dannonka napisał: W samochodzie oczywiście muzyka dość głośno leci, gdy jadę sama. Leci głośno nie tylko, gdy jedziesz sama no ale kto by pamiętał zeszły rok? Kiedy to było... Często słucham muzyki. W domu różnie... jak jestem sama to bezpośrednio z laptopa, jeśli nie, to raczej słuchawki. Podczas spacerów czy w drodze do pracy oczywiście tylko i wyłącznie wchodzi w grę słuchanie muzyki za pomocą słuchawek. Nie lubię, gdy ktoś słucha muzyki (niezależnie od gatunku) bezpośrednio z głośnika w przestrzeni publicznej. 6 godzin temu, dannonka napisał: Aż chce się kupić biedakowi jakieś najtańsze słuchawki i mu je wręczyć Otóż to 2 Link to comment
dannonka Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 9 minut temu, mw2 napisał: Leci głośno nie tylko, gdy jedziesz sama no ale kto by pamiętał zeszły rok? Kiedy to było... Haha Siostro, wtedy też w miarę cicho leciało Jak następnym razem się spotkamy, to pokażę Ci, co to znaczy głośna muzyka, gdy siedzę za kółkiem Oby to spotkanie nastąpiło jak najszybciej Link to comment
mw2 Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 Teraz, dannonka napisał: Haha Siostro, wtedy też w miarę cicho leciało Jak następnym razem się spotkamy, to pokażę Ci, co to znaczy głośna muzyka, gdy siedzę za kółkiem Oby to spotkanie nastąpiło jak najszybciej Hahhaha przygotuję w razie czego zatyczki do uszu Przypominam, że teraz Twoja kolej, żeby mnie odwiedzić Link to comment
Kalafior_Grozy Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 Zdecydowanie głośniki. A jak głośniki to jakieś fajne. Dlatego 5 lat temu kupiłem sobie na allegro co prawda używaną, ale wieżę Panasonic. 1 Link to comment
Aśika Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 Jestem dosyć wrażliwa na zewnętrzne dźwięki, dużo z nich mnie denerwuje, dlatego zawsze słuchawki. Jakiś czas temu kupiłam sobie wyciszające zewnętrzne dźwieki słuchawki Sony i od tego czasu praktycznie w nich żyję. Link to comment
wardrum Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 Amplituner onkyo+ 4 głośniki. Link to comment
intodecay00 Posted March 24, 2022 Posted March 24, 2022 To chyba zależy od okoliczności. Gdyby mogę używam głośników. Ale generalnie cały czas siedzę na słuchawkach. Są poniekąd lepszym rozwiązaniem dla mnie jako kogoś, kto uwielbia szczegóły w muzyce. Niestety bardzo męczą moją już styraną głowę. Link to comment
intodecay00 Posted March 24, 2022 Posted March 24, 2022 Od ponad dwóch lat "Corsair HS50" jeśli się nie mylę z modelem. Służą mi wybornie. Link to comment
Kreciolek16 Posted November 8, 2022 Posted November 8, 2022 Ja wolę słuchawki chyba ze względu na to, że ona pomagają mi się wyciszyć, uspokoić, zrelaksować. Link to comment
Recommended Posts