-
Who's Online (See full list)
- Kalafior_Grozy
- gressip
-
Recent Status Updates
-
-
Martusiaaaaaa92
Po zamachu na London Bridge media i politycy mówią dobrze o tutejszych Polakach jak nigdy Co ciekawe, głównie lewicowi politycy i media, by pokazać, że imigranci z UE nie są tacy źli jak ich zwolennicy brexitu przedstawiają. Zwłaszcza, że drugi z bohaterów, rodowity Brytyjczyk, okazał się nie być bez skazy: jest mordercą niepełnosprawnej dziewczyny, który dopiero co wyszedł przedterminowo z więzienia.· 3 replies
-
Filip
Herbaty dawno nie piłem, tym bardziej na czas, ale podoba mi się kreatywność tych tytułów, z niecierpliwością czekam na następne.· 16 replies
-
-
Shady-Lane90 » Borowy
Bierz kalendarze z pracy.· 19 replies
Rozkręcamy biznes. Zyskiem podzielimy się po połowie ;D
-
-
Pytania i odpowiedzi
by Kalafior_Grozy · Posted
Osobiście należę do tej nielicznej grupy facetów, którym chu*owo jest zarówno z zarostem jak i bez niego. Wydaje mi się, że nie ma na to złotego środka. Przy pewnych rysach twarzy lepiej mieć zarost, przy innych nie. Dla mnie ideałem typa z zarostem jest Leszek Lichota w czasie pierwszego sezonu "Watahy". Chciałbym wyglądać choć w połowie tak jak on. Jakie masz poglądy polityczne i dlaczego akurat takie? -
Co Ci sprawiło dzisiaj radość?
by Kalafior_Grozy · Posted
Piwny wypad z bratem D. w miejsca gdzie jeszcze nie byłem. -
-
Zdrowe odżywianie
by Kerosine · Posted
Czyżby to był Huel? Facebook lubi od czasu do czasu podrzucać mi reklamy tego koszmarku ;p Odnośnie bardziej naturalnych koktajli: te złożone z samych owoców oczywiście są spoko [jeśli tylko się z nimi nie przesadza - mimo wszystko zawierają spore ilości cukrów prostych], jednak naprawdę pełnowartościowe smoothie powinno zawierać także warzywa [szczególnie liściaste] oraz - o czym prawdopodobnie najwięcej osób zapomina - odrobinę tłuszczu dla dobrego przyswojenia zawartych w nich witamin A -
Dziewczyna która leci na kase :(
by BiałyKruk · Posted
Ty mi możesz współczuć tylko tego czego ja Tobie- mianowicie życia. Ja nie jestem majętnym gościem, tak jak ludzie, których znam i którzy jakoś znajdują te kobiety, które dla Ciebie nie istnieją- "Każda kobieta leci na hajs. Bez wyjątków..." ja nie zaprzeczam- wiem, że takie istnieją ale czy bez wyjątku ?? mam nadzieję że nie bo w końcu nie mam żadnej szkoły i jestem na rencie chorobowej po operacji usunięciu nowotworu mózgu, a Ty mi jakiś klapek współczujesz....
-