loco15 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Siemka, szukam pakietu w orange (lub czegoś z tym powiązanego) który da mi możliwość niewograniczonej rozmowy z jednym numerem w Orange. Jest coś takiego?Z tego co pamiętam, w Plusie była (jest?) taka możliwość, wykupuje się za 10 zł i z jednym numerem można rozmawiać przez 30 dni. Czy w Orange jest coś takiego? Link to comment
johanneskate Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 loco15, nie ma czegoś takiego. Jest pakiet Ty i 3, w którym płacimy 6 zł za następującą usługę: przez miesiąc mamy do 3 numerów z orange/stacjonarnych 3 gr za minutę i 1 grosz za sms. Link to comment
ema Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Jest pakiet Ty i 3, w którym płacimy 6 zł za następującą usługę: przez miesiąc mamy do 3 numerów z orange/stacjonarnych 3 gr za minutę i 1 grosz za sms.Testuję tą usługę od miesiąca i jestem bardzo zadowolona. W miesiącu zużywałam ok. 2 pakietów za 6 zł na smsy, plus spoko na telefony, a teraz 6 zł i reszta to jakieś kilka pln za połączenia i smsy - na prawdę opłaca się, jeśli dzwoni się przeważnie do konkretnych znajomych. Link to comment
Recommended Posts