Xamil Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Witam zastanawiam się nad kupnem Wii i ciekawą mnie opinie na jej temat i czy wo gule warto ją kupić.Jak naradzie dopatrzyłem się jednej wady gry są trochę drogie i mało jest tych gier w sklepach zazwyczaj są na jednej małej półce,mimo to nadal poważnie zastawiam się nad kupnem tej konsoli jak myślicie warto zakupić tą konsole ?.I mam jeszcze jedno pytanie czy Wii można przerobić i czy warto co zrobisz ?? Link to comment
Daria. Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 czy Wii można przerobić i czy warto co zrobisz ??Tego nie wiem akurat.Sama posiadam w domu konsolę Wii Sport Resort i polecam, wspaniała rozrywka, można się samemu świetnie bawić albo, jak w moim przypadku, zintegrować z rodziną podczas grania w kręgle (niestety, granie w kręgle w 'realu' w moim przypadku jest niemożliwe, tak jak i wiele innych gier, więc dobre i to). Chociaż fakt, pioruńsko droga jest taka rzecz, ale warto. Link to comment
Trap Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Już lepiej dołożyć i kupić xbox'a z kinectem. Kinect jako samo urządzenie jest dużo lepsze niż te "piloty" z Wii, ponad to gier jest więcej, są ładniejsze, a do tego masz konsolę do zwykłych gier. Microsoft zapewnił, że Kinect jako platforma zostanie bardzo mocno rozwinięty w nadchodzących latach, więc możemy spodziewać się na prawdę gier na poziomie wykorzystujących ten kontroler. Link to comment
Kisioł Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Trap, Microsoft teraz robi, co może, by Kinect nie okazał się wielką porażką, jak to ma miejsce dotychczas, więc to oczywiste, że będzie obiecywać. Zresztą konsolę kupuje się przede wszystkim dla exclusive'ów, a w przypadku Nintendo to Mario, Zelda, Metroid czy Donkey Kong... Chyba, że jest się kanapowcem. Link to comment
Jacek78 Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Miałem podobną rozkminę nie wiedziałem czy Xbox z kinectem czy Wii. Naszczęście udało mi się wypożyczyć obie konsole dzięki czemu przez 7 dni testowałem sobie obie na różnych grach. Osobiście uważam ze Xbox bije na głowę kinecta Link to comment
Jacek78 Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Tu macie np. konsole do wypożyczenia, ogólnie uważam że to fajna opcja http://rentalo.pl/katalog/gry-i-konsole/ Link to comment
GaryMk Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Jeżeli ktoś się jeszcze zastanawia nad kupnem konsoli jaką jest nintendo Wii, trzeba poważnie to rozważyć. Jak najbardziej konsolkę da się przerobić (zabawa z laserem, ogólne koszta nie powinny wynieść bardzo dużo), ale czy warto? Miałem Wii przez 2 lata, przerobione, wszystkie gry śmigały jak marzenie, ale przez cały czas miałem wrażenie, że ta konsola jest przeznaczona dla dzieci/młodzieży w zakresie 3 - 16 lat. Zagrałem w klasyki jakimi były: - The Legend of Zelda: Skyward Sword- Mario Galaxy- Smash bros- Metroid- Resident Evil- Kirby i kilka innych...No ale chwila, przebrnąłem przez te najlepsze tytuły i miałem wrażenie, że już nie mam czego tu szukać. W wojnie pokolenia Xboxa/(360), PS3 i Wii, ta trzecia wypada niestety najgorzej. Nie wiem jak z Wii U, nie miałem okazji popróbować. Link to comment
LaFleur Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Pseudo konsola Nintendo. Ich celem jest zupełnie inny zakres graczy, więc się utrzymują.Konsola głównie dla niezobowiązującej rozgrywki, nic ambitnego. ; > Link to comment
Recommended Posts