!Natalia! Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 No to jak? Lepiej dogadujesz się z dziewczynami czy z chłopami? A może z obiema płciami? :) U mnie to bywa różnie. Mam dobry kontakt i z dziewczynami i z chłopakami, ale jeśli chodzi o wyżalenie się czy coś takiego to zdecydowanie wybieram dziewczynę :) Link to comment
Sweeter Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Z kobietami, bo w takim środowisku zostałem wychowany. Link to comment
mystery Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 generalnie bez róznicy. ale praktycznie wole towarzystwo meskie. ale warunkiem jest ich szacunek dla towarzystwa zenskiego. :wink: w chwili obecnej mogłabym policzyc na palcach jednej reki znajome dziewczyny które lubie. moze to taki wiek. albo nie trafilam. Link to comment
Infini Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Zdecydowanie z chłopakami. Wychowałam się wsrod chlopakow, do tego mam starszego brata, wiec tak jakos wyszlo ;P Przy nich nie musze się krepować, nie obgadują mnie jak grzywka mi się źle ulozy itp. a zreszta - motoryzacja i inne moje "meskie" zainteresowania - rzadko ktora dziewczyna sie tym interesuje zeby moc sobie pogadac ;) Oczywiscie mam kilka kumpele z ktorymi sie swietnie dogaduje, o "babskich" sprawach i nie tylko, ale jednak z chlopakami mi sie lepiej wchodzi w dyskusje :) Link to comment
Michalina. Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Jestem laską.... i o dziwo lepiej mi sie gada z facetami.Wydaje mi sie ze faceci są mniej zakłamani.... :shock: buzi dla fajnych facetów. :D Link to comment
Kobieteria Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Średnio trafnie sformułowany ten test. Odpowiedzi powinny brzmieć "Z własną płcią" lub "Z przeciwną"...W mojej najbliższej kilkuosobowej paczce jest przewaga dziewczyn, ale jednak lepiej dogaduję się z facetami. Z reguły są mniej skomplikowani (?) - nie kombinują, nie rozdmuchują problemów, nie snują intryg. Są bardziej bezpośredni, szczerzy, spontaniczni, otwarci. Zawsze potrafią zorganizować dobrą zabawę, pocieszyć, rozśmieszyć. Szukają praktycznego, szybkiego rozwiązania problemu a nie użalają się nad sobą. Może brzmi to stereotypowo, ale właśnie do takich mężczyzn mam szczęście. Link to comment
Wulf Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 zdecydowane z plcia piekna, chociaz i z tym srednio jest... Link to comment
Mara Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Z obiema. Postawiłabym na dzierwczyny, ale z reguły się boję, że spotkam kolejną fałszywą, więc raczej chłopaki. Tyle, że trudno znaleźć dość dojrzałego w tym wieku. Wychodzi 50/50. Link to comment
MacGyver Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Z mężczyznami.Jeśli chodzi o kobiety, to jestem kompletna 'noga'. Link to comment
Philip Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Myślę, że z facetami. Jedyną kobietą ktorą względnie rozumiem jest moja siostra, zresztą dziewczyny nie chcą się ze mną przyjaźnić. Link to comment
Magic Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 u mnie różnie bywa.. ale raczej chyba dziewczyny :P z facetami to tylko imprezować itp. ale zeby pogadać to do dziewczyny ona Cie najlepiej zrozumie według mnie :P Link to comment
darox Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 I tu i tu się dobrze dogaduje :). Ogólnie jestem człowiekiem dość interaktywnym :P Link to comment
NieLubieMasła Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Jakoś tak wyszło, że często łatwiej mi się dogadać z chłopakami lub z dziewczynami, które mają męską płeć mózgu ;). Nie wiem, skąd to się bierze. Ale słuchać potrafię obu płci ;) Link to comment
Arti Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 jak zaznaczyłem czyli wszystko mi jedno z chłopakami sie dobrze dogaduje i z dziewczynami... :twisted: Link to comment
devilek Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 zaznaczyłem opcję 3-cią bo jakoś nie widzę różnicy w kontaktach Link to comment
Ludożerka Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Ja również dobrze sobię radzę jeśli chodzi o rozmowy z chłopakami jak i z dziewczynami. Z każdym można pogadać o czymś innym :) Link to comment
magda_22 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 zdecydowanie wolę towarzystwo facetów, boZ reguły są mniej skomplikowani (?) - nie kombinują, nie rozdmuchują problemów, nie snują intryg. Są bardziej bezpośredni, szczerzy, spontaniczni, otwarci. Zawsze potrafią zorganizować dobrą zabawęmam jedną szczerą bliską kolezanką z ktorą pogadam o wszystkim a na reszcie sie przejechałam. poza tym wychowywałam sie z chłopcami. oni inaczej podchodzą do wszystkiego. bardziej na luzie i nie przjmują sie drobiazgami, co nam kobietom sie zdarza:) Link to comment
Weronika Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 tylko i wyłącznie z chłopakami :)dopuszczam 1 przyjaciółkę :* Link to comment
Agnieszka1991 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 To zależy o czym pogadać. Ale myślę, że jednak z dziewczynami lepiej się dogaduje, choć muszę podkreślić, że nie zawsze. :) Link to comment
Matthew Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Czasami dobrze dogaduje się z obiema płciami, a czasami z żadną. :P Link to comment
Figa Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Bardzo dobrze dogaduję sie z dziewczynami, mam dwie wspaniałe przyjaciółki, z którymi mogę pogadać dosłownie o wszystkim. Kiedy musze się wygadać lecę do nich, one robią to samo.Jest jeszcze jedna osoba, z która mogę porozmawiać o wszystkim, jest zarówno moim przyjacielem jak i także chłopakiem, zawsze, gdy coś mnie dręczy, mówię mu o tym, a on stara się mi pomóc i zawsze jest przy mnie :) Link to comment
quita Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Ja lepiej dogaduje sie z qmplami. Z dziewczynami jakos tematu nie moge znaleźć a jak jeszcze przede mną jakaś piękność stanie to mnie zatyka :P Link to comment
jane Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Wszystko jedno :)bo wszystko zależy nie od płci tylko od charakteru, dojrzałości itp... Link to comment
dziewczyna39 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 roznie, chlopakow lubie za ich szczerosc (tak z doswiadczen, zeby nikogo nie urazic), ale to nie zalezy od plci tylko od osob. znam kilku chlopakow, ktorzy w pelni rozumieja moje fazy i kilka takich dziewczyn :P jednak przyjazn wychodzi mi raczej z dziewczynami. mysle, ze to przez rozumienie niektorych niepojetych dla chlopakow spraw :wink: Link to comment
dorian grey Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 z wszystkimi :) jakie u nas występują i z dziewczętami i z chłopcami...choć czasem mam np ochote na piwko tylko w męskim towarzystwie :P i na odwrót.... Link to comment
Recommended Posts