Bezrozmu. Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 budzi w was wstret jakis tekst polskiej piosenki?mnie osobiscie przeraza a zarazem obrzydza tekst piosenki slon & mikser love forever..mimo to bardzo ja lubie.. Link to comment
GTF0WN3D Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Dla mnie obrzydliwy tekst jest z piosenkiHST Djobeł - Religijna opowieść Link to comment
hanako60 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 DziuniaPewexLizakQ-bass. < rzyggg > Link to comment
Antykozak Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Wszystkie piosenki Justina Biebera.czytaj ze zrozumieniemnastępnym razem będzie ost.// Y Link to comment
Nakrecony Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Wszystkie piosenki Justina Biebera.Ha Ha Dokładnie Link to comment
Midoe Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 A co mają w sobie takiego obrzydliwego teksty Biebera? Link to comment
RixoN Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 hmm teksty bibera maja obrzydliwego wykonawce Link to comment
masochistka Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Słoń - Love Forever. Po prostu nie mogę tej piosenki słuchać, przeraża mnie. Link to comment
heill Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Widzę, że nie będę oryginalna. Słoń - Love Forever. Link to comment
YouAreDumbs Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Słoń - Love Forever, ale tez Pajak i Syfillis. Link to comment
babsi Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Dj buhh Tede & kołcz - "Pęknięty jeż" śmieszne ale jak sobie wyobrażę tego "pękniętego jeża" leeee Link to comment
YouAreDumbs Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 przy Sloniu to wedlug mnie w ogole nie jest oblesne ;o Link to comment
anot Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 tych kilka obrzydliwych piosenek Słonia, love forever właśnie między innymi Link to comment
fokusmok Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Piosenki nie budzą we mnie obrzydzenia. Brzydzi mnie moja chora wyobraźnia ; ) Link to comment
Blu Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Widzę, że nie będę oryginalna. Słoń - Love Forever.Dokładnie. Musiałam zbierać szczękę z podłogi po wysłuchaniu tego kawałka. Link to comment
freak' Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Słoniu, jak Słoniu, teksty obrzydliwe bo takie to ma być, czyste, rasowe Horrorcore Co do obrzydliwości to jeszcze Djobeł ma niezłe teksty :> Link to comment
Eufemia Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Love Forever zdecydowanie. Już pierwsze dźwięki mnie obrzydzają. Nie wiem jak ludzie mogą tego słuchać na luzie, chyba mają coś nie tak.. Link to comment
freak' Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Love Forever zdecydowanie. Już pierwsze dźwięki mnie obrzydzają. Nie wiem jak ludzie mogą tego słuchać na luzie, chyba mają coś nie tak..Widzę, że krytycyzmu nie szczędzisz pod żadnym względem.To ma przesłanie, to jest też pewien rodzaj sztuki, horrorcore. Ukazuje brutalną prawdę, o otaczającym nas świecie w sposób dosadny, bezpośredni i całkowicie bez cenzury. Love Forever ma na celu uświadomić nas, jak bardzo człowiek może pogrążyć się w uczuciach, jak inni ludzie nie potrafią go zrozumieć, jak niesprawiedliwe są osądy innych ale i nasze własne psychozy. Ten utwór nie ma na celu obrzydzić (chociaż może i poniekąd również) ale otworzyć oczy na pewne sprawy, przecież nikt tak dobrze nie leczy, jak terapia szokowa. Słysząc taki tekst, dostajesz kopa, doznajesz szoku, ale i zaczynasz sporo więcej myśleć nad przekazem tego tekstu. Link to comment
toliveimeanfight Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Love Forever zdecydowanie. Już pierwsze dźwięki mnie obrzydzają. Nie wiem jak ludzie mogą tego słuchać na luzie, chyba mają coś nie tak..Widzę, że krytycyzmu nie szczędzisz pod żadnym względem.To ma przesłanie, to jest też pewien rodzaj sztuki, horrorcore. Ukazuje brutalną prawdę, o otaczającym nas świecie w sposób dosadny, bezpośredni i całkowicie bez cenzury. Love Forever ma na celu uświadomić nas, jak bardzo człowiek może pogrążyć się w uczuciach, jak inni ludzie nie potrafią go zrozumieć, jak niesprawiedliwe są osądy innych ale i nasze własne psychozy. Ten utwór nie ma na celu obrzydzić (chociaż może i poniekąd również) ale otworzyć oczy na pewne sprawy, przecież nikt tak dobrze nie leczy, jak terapia szokowa. Słysząc taki tekst, dostajesz kopa, doznajesz szoku, ale i zaczynasz sporo więcej myśleć nad przekazem tego tekstu.W zupełności popieram. Link to comment
Sok z Orzechami Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Mnie przeraża "Będę brał Cię w aucie" :crazy: Link to comment
Zadyma Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Z zagranicznych - IMMORTAL TECHNIQUE - Dance with the devil Link to comment
Collide Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Będę mało oryginalna, bo także powiem Love Forever. Mimo, że ta piosenka jest jak dla mnie mocno ohydna, to jakoś ją lubię. Nie wiem dlaczego. Link to comment
Daydream. Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Słoń - Love forever, pierwsze co mi przyszło na myśl po przeczytaniu tytułu tematu. Link to comment
MoniX Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 LOVE FOREVER SłoniaChcialam to napsiac od razu ale widze, że niemal wszyscy jendogłośni : D Link to comment
Recommended Posts