Marika Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 jaki jest wasz ulubiony zapach perfum lub wody toaletowej, który stosujecie przez dłuższy czas i teraz który wam sie spodobal ostatnioDla mnie od dłuższego czasu naj naj naj jest ESCADA za taki oryginalny zwiewny zapach... i Eternity Moment - Kleina drogi jest nie ma co, dlatego staram sie go uzywac tylko na specjal okazje....Ostatnio boski jest dla mnie zapach Euphoria Kleina mocny i taki silny ale podoba mi sie.Obowiązkowo lubie tez buteleczki po perfuimach i zwracam uwage na wygląd np Eternity Moment ma taką podłuzna rózową buteleczke cud wprost :D:D:D Link to comment
sweet_Lenka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Najbardziej lubie Gabriella Sabatini i C-True:P Link to comment
Kibol Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Zapach Kobiety i Piwa :Dz perfumów to Adidas :) Link to comment
Lena Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Rozniasto u mnie bywa, zazwyczaj mam rozne zapachy w zaleznosci od pory roku czy humoru, nie inwestuje w drogie poniewaz mam wazniejsze potrzeby, dlatego najczesciej cos typu Puma :wink: chociaz ostatnio zakupilam genialne Gucci Envy! polecam, taki troszke intrygujacy zapach, na poczatku moze sie wydawac dziwny ale jest swietny :D Link to comment
Sanguis Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Little Black Dress i Adidas (nie wiem jakie to). Link to comment
fasolka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 hmmm Puma Jamaica mi sie podoba i Kenzo (ale dla mezczyzn :D:D taki piekny, swiezy zapach..mmmm) Link to comment
Pamela_;) Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 ja lubie naturalne np zieloną herbatę :) lub Wink z Avonu Link to comment
nasty Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 rozne, lubie zapachy owocowe. obecnie mam spirit z avonu i fruits rythm adidasa Link to comment
asiek4 Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 A ja uwielbiam C-thru romance a ostatnio dostałam perfumy Colour też bardzo fajne :) Link to comment
alina Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 hmmm... obecnie to Puma Jamajca, Lacoste i White Tea Monotheme Lorenzo Vidal:D a na specjalne okazje to Lolita Lempicka <--- polecam jest świetny, z resztą te wcześniejsze tez niczego sobie :D Link to comment
Pyra Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 ostatnio w supermarkecie kupilam sobie taki zaje****y zapach za 10 zeta... polowalam na niego pare tygodni az w koncu zebralam sie i kupilam.. Jean Marc PARIS 2009 eau de toilette << tak pisze na pudelku xDD Link to comment
v. Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 moja kobietka zawsze dla mnie bedzie pachniec Little Black Dress. ale fajne są też: Bruno Banani (or smth), Hugo Boss Intence i Exlamation Green Link to comment
Kurcik Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 żebym to ja pamietał nazwe:) Jakieś Ive Roche:) (czy jak to się pisze) i amore amore:)ehhhhh (zamyślony) Link to comment
surya Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 ogólnie uwielbiam zapach zielonej herbaty i kokosowy.kiedyś miałam świetną wodę toaletową healing garden zielona herbata, teraz poluję na kokosową z avonu.no i lubię notes celne dion :) Link to comment
tulia Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 ostatnio pozwoliłam sobie na droższe perfumy i kupiłam Marina de Bourbon intensywny zapach dla brunetek Link to comment
majenKa Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Eternity Moment - Kleina, masz rację Marika super zapach, ale czerowna Puma też jest niczego sobie :) Link to comment
siorkaxyz Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 oczywiscie CHANEL <- pierwsza klasa ;) Link to comment
Puchaty Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Fahrenheit Dior.Zapach wymiata, akurat do mojej osobowosci Link to comment
Saskie Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Cindy Carwford, jak dla mnie - idealny, teraz używam prawie tylko ten perfum. Niczego sobie jest też Celine Dion, chociaż jest troche za słodki i niebieski Adidas, czasem Gabriela Sabatini, ale to tylko na specjalne wyjście :* Link to comment
szewra Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Bardzo lubie zapach flowing (puma) i wink (avon), ale caly czas szukam zapachu dla mnie Link to comment
kopytko345 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Ming Shu... ale cos o ostatnio nigdzie dostac nie mogę..;/ Link to comment
ig0r Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Jak dla mnie to puma jamaica i Gabriella Sabatini ;D - jak dziewczyna ma ten zapach... odlatuje;D Link to comment
Lena Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Ostatnio odkrylam Chanel - Coco Mademoiselle calkiem ciekawy, warto go sprawdzic, jest dosc charakterystyczny i nie kazdemu moze przypasc do gustu,a le jak dla mnie fajny. Link to comment
Recommended Posts