adzik Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 co jest lepsze?? co bardziej lubicie i częściej pijecie??co jest zdrowsze? - słyszałam ze herbata Link to comment
Asieq Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Woda mineralna niegazowana i sok marchewkowy :) żadnej kawy... ewentualnie herbatę ale nie słodzoną :) Link to comment
interplaygirl Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 kawe lubie cappucino waniliowe i latte.a herbate owocowa.niby kawa niezdrowa ale jednak czasem pomaga! Link to comment
Guest Anonymous Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Woda mineralna niegazowana i sok marchewkowy :) żadnej kawy... ewentualnie herbatę ale nie słodzoną :)popieram wszystko. i stosuję :) Link to comment
ROMC Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Mineralna gazowana codziennie :) rano capuccino waniliowe (bardzo dobre), a jak sie mineralna gazówka skończy to słodką herbatkę lubię sobie łyknąć :D Link to comment
devilek Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 mineralna niegazowana, mleko i herbata Link to comment
Asieq Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 popieram wszystko. i stosuję zdrowo i smacznie :))Mineralna gazowana codziennie niegazowana jest dużo zdrowsza :) Link to comment
Guest Anonymous Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Ja lubię i kawę, i herbatę... wiem, że herbata jest zdrowsza... rzadko piję kawę, częściej hernatkę, ale wolę jednka zimne napoje - cola, fanta, soki... itp. (wszytko co jest sztucznie przetwarzane, bo nie wmówicie mi, że soki zawierają 100% naturalnych składników!) :P Link to comment
thinker Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [fquote=adzik][/fquote]ma MNIEJ kofeiny niż kawa i dlatego jest zdrowsza. Ja piję herbatę i wodę gazowaną. Kawy nie cierpię, nie smakuje mi po prostu. Link to comment
Figa Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Zazwyczaj pije wodę mineralna, niegazowaną ;) choć kawa też się zdarza i jest ona najczęściej czekoladowa ( mniam :] ) co do herbaty to rzadko pijam, bo jakoś nie szczególnie za nią przepadam ;) Link to comment
Lady Black Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ja pije soki naturalne, pmidorowy, marchwiowy, woda mineralna gazowana i herbata ale tak 1 na dzień to maks. Link to comment
GLADIATOR Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ja jeszcze w tym wieku nie pije :roll: *joke* Link to comment
susan1989 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Herbata.. moja ulubiona to promyk słońca :D cudna mieszkanka.. uwielbiam zielona herbatę.. najróżniejsze: owocowe, żołte, czerwone.. mniaam :) kawy nie lubię.. Link to comment
noir Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Odkad dane mi bylo sprobowac czarnego napoju, obleczonego w zgrabna filizanke, wszelkie inne napitki stracily w moich oczach ;-) Jeszcze nie chodze z termosem w kieszeni, ale wszystko do tego zmierza. Chociaz herbate tez pijam dosc czesto. Zielona albo ew. earl grey. słyszałam ze herbata Jezeli juz to teiny... A to i tak sprawa dyskusyjna, bo zdania sa podzielone. Jakbym mial patrzec na kazdy produkt pod wzgl. szkodliwosci to nic bym nie wypil/nie zjadl... Link to comment
Olcia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Jeżeli mam się wypowiadać co jest lepsze stawiam na herbateJeżeli mialabym mowić co najczęściej pije : woda mineralna gazowana, nestea brzoskiniowa, barszczyk :D (taki w proszku często pije wieczrkami) Link to comment
Philip Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Kawa. 4 razy dziennie., 2 i poł łyzeczki. Link to comment
Tysia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ja osobiscie pijam herbate zielona... jest ona duzo zdrowsza od czarnej,kawe tez czasami popijam ale to tylko jak naprawde jestem zmeczona a mam jeszcze duzo do zrobienia... Link to comment
askaa_ Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 ja uwielbiam kawę niesłodzoną i mocną ale ostatnio dostałam silnego uczulena od tegoż napoju i musiałam go odstawić. Ale mimo wzystko herabata jest the best, piję codziennie z cytrynką obowiązkowo niesłodzona :mrgreen: teraz tez popijam :P Link to comment
jeanna Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Lubię i kawe herbate. Kawe pije rzadziej i tylko 3w1, herbate obowiązkowo z 2 łyżeczkami cukru i cytryną. Link to comment
NieLubieMasła Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Kawa, której kiedyś nienawidziłam. Aż do pierwszej sesji. Link to comment
Guest Anonymous Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 ja kawy nie piję wogule. no wyjątkowo są przypadki (rekord to pięć mocnych w trzy godziny ale to okoliczności zmuszały) Link to comment
Kobieteria Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Herbatę, jak mi zrobią w domu.Kawę, jak mi przyniosą w szkole.Jeny, ale leń ze mnie... ;)W terenie najczęściej mineralna niegazowana, soki marchwiowe jednodniowe.W domu gorąca czekolada i zupki-kremy warzywne z saszetki. Link to comment
Jasmine Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 kawa- czarna, niesłodzona i berdzo mocna- 2-3 razy dziennie- mniam :Dmoże niezdrowa, ale trudno- bez kawy nie żyję :P za herbatą nie przepadam, piję rzadkocappuccino jak już to marcepanowe:D bardzo dobreno i duzo wody mineralnej niegazowanej.. gazowanych napojów typu cola, fanta itp po prostu nie lubie :P Link to comment
artur_93 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Po pierwsxze hebrata nie ma kofeiny tylko TEINE ,a po drugie wole kawe :)) bo zawsze daje porannego kopa :)) Link to comment
Recommended Posts