Nrb Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 McAfee + mózg. Z naciskiem na to drugie. ^_^ Link to comment
combbbo Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 ja używam AVG, jakąś darmową wersję i jest ok Link to comment
Pyro Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Na netbooku panda cloud, bo nie obciąża prawie w ogóle komputera (i darmowa:P), a na stacjonarce Panda IS 2011 i jak pisał Nrb - mózg Link to comment
Mandy Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Ja mam avast i mój nauczyciel informatyki powiedział że ten antywirus nie ma zalet :mrgreen: Link to comment
Puchaty Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 a ja kupiłem ostatnio licencję na kaspersky internet security ... Żałuję jak cholera, paraliżuje wręcz wydajność systemu (a komputer nie najgorszy bo dwurdzeniówka i 6 gb ramu). Link to comment
kendi Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 mam avasta.nie znam się za bardzo na antywirusach, ale z nim nigdy nie miałam zadnych problemow, wiec nie narzekam : ) Link to comment
MacGyver Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Kiedyś korzystałem z avasta, ale zrezygnowałem z niego ze względu na brak firewall'a. Co prawda jest tam wbudowany moduł detekcyjny, lecz wydawało mi się, że warto będzie odciąć tę pępowinę i postawić na coś konkretnego. Teraz używam Comodo, który jest kombinacją antywirusa i zapory ogniowej. Całkiem sprawnie działające (sporo możliwości konfiguracji, defense+, sandbox) i w dodatku darmowe narzędzie. Link to comment
Blazik02 Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Ja obecnie używam ESET Smart Security. Miałem także ESET NOD32. Polecam to, ale jeśli chodzi o to jeżeli chcesz lepszą ochronę to Smart Security, ponieważ chroni od przed włamaniami do twoich danych. NOD32 tego nie posiada. Wiesz na 2 lata za NODa płaciłem 190 zł. Ale nie wiem jak teraz. Za Smart Security zapłaciłem 130 zł na rok. Polecam go Link to comment
Rahman Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Ja korzystam z Pandy IS 2012, za licencję na trzy kompy zapłaciłem niecałe 200 złotych, wiec uważam, ze to był dobry wybór.Szczególnie, że Panda wykorzystuje do analiz procesów etc sieć, więc dzięki temu nie obciąża komputera i spokojnie moge pograć sobie czy też obrobić grafikę bez ryzyka, że zawieszę sprzęt Link to comment
szalony Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Avast! Najlepszy antywirusowy program, mam go od.. zawsze. Polecam, jeszcze nigdy mnie nie zawiódł. A w internecie jest dostępna wersja Avast! free antivirus czy jakoś tak Link to comment
spoko luz asd Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Kaspersky Internet Security,jak dla mnie jeden z lepszych pakietów na rynku, nie utrudniający codziennego użytkowania komputera, a co ważne - kompleksowa ochrona Link to comment
Asuna Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Kiedyś korzystałam z Avasta, ale pożerał mi za dużo pamięci. Teraz mam Comodo i jestem bardzo zadowolona. Dobra jest też Avira. A tu można sobie też poczytać trochę opinii o różnych antywirusach: http://www.forumowisko.pl/topic/96428-n ... darmowych/.Korzystał ktoś z Pandy? Link to comment
annka17 Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Najbardziej zadowolona byłam z Kasperskiego, ale teraz nie stać mnie było na aktualizację, więc przeskoczyłam na darmowe. Po przetestowaniu Avasta, Nortona i AVG, najbardziej zadowolona jestem z tego ostatniego. Link to comment
Vertimir Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Avast, Avast i ueszcze raz Avast, używam go od zawsze i nie mam zastrzeżeń . Link to comment
vetus Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Ja jakoś od zawsze lecę na NOD32 Sprawny i cichy. Link to comment
Nineku Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 ZoneAlarm, na moim lapku, który do najmłodszych nie należy już, sprawdza się doskonale, przede wszystkim nie zamula go, jak i nie robi bałaganu wśród programów. Link to comment
różowy pajacyk Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 AVG Anti-Virus. Ostatnio mi dwa trojany wleciały w komputer i jakoś sobie dał z nimi radę, więc chyba nie mam co narzekać. Link to comment
Guest Anonymous Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Eset NOD32 od zawsze i chyba tak zostanie. Link to comment
rafont2 Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 ja używam Malwarebytes Anti-Malware i jestem zadowolony Link to comment
Guest Anonymous Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Ostatnio na kompie brata zagnieździł się wirus i te wszystkie nod-y, kasperskie, nortony są nic niewarte. Dopiero combo fix dał radę usunąć wirusa. Link to comment
Poziomkowa Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Ja sądzę że AVG. W Avascie zawsze denerwowało mnie :" Baza wirusów została zaktualizowana" Link to comment
vetus Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Ostatnio na kompie brata zagnieździł się wirus i te wszystkie nod-y, kasperskie, nortony są nic niewarte. Dopiero combo fix dał radę usunąć wirusa.ComboFix nie jest typowym monitorem antywirusowym, raczej służy to usuwania doraźnego zarażonych plików I raczej jednak są coś warte, to że u Twojego brata jakiś program nie wychwycił zagrożenia nie znaczy, że cała reszta jest do piachu Link to comment
Vinton Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Ja mam Avasta 8, ale chętnie bym go zmienił, bo mi wywala za dużo FP :roll: Polecilibyście jakiś dobry program ? ;dJeśli chcecie uzupełnić ochronę u siebie, polecam program Malwarebytes ^^ Link to comment
martuśka. Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Mam Nortona. Jest bo jest i działa w tle, ja go raczej nie tykam. Jak się skończy licencja to sięgnę po Avast i też da radę. Link to comment
Recommended Posts