Pani Prezesowa Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Chciałabym się dowiedzieć co zabieracie ze sobą na imprezę ?Oczywiście pomijam rzeczy powszechnego użycia ( puderki grzebienie i inne :crazy: )Ja ostatnio nie ruszam się nigdzie bez energy shot'a - najlepszy sposób na zmęczone ciało A jak jest u was ? Link to comment
cofamczas Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 szczoteczke do zębów. musze zawsze miec czym zęby umyć to moja mania. Link to comment
Aglaja Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Tak jak Pani wyżej - trochę kasy i telefon. Link to comment
amcia Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 kasa, dowód, telefon, podkład, grzebień i klucze ; ) Link to comment
Liszka Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 zależy:1. pub/klub- kasa, telefon, aparat i dowód/legitymację studencką2. domówka/akademik- kasy nie biore wtedy x d telefon, aparat, wódka/piwo, wino, czasem jakieś czipsy czy coś3. ognisko- kasy też nie biorę, wino, piwo, coś do jedzenia, telefon, aparat Link to comment
TheBeast666 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Kasa, komórka, alkohol, DOBRY humor, dokumenty tak na wszelki wypadek.Ale chyba przede wszystkim dobre towarzystwo Link to comment
slow Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 To zależy na jaką.Najczęściej na imprezy zabieram podstawowe rzeczy takie jak alkohol,pieniądze,telefon komórkowy,klucze do domu,papierosy.Jednakże wszystko zależy od miejsce do,którego idę.Ostatnio gdy zaczął się działkowy sezon zaczęłam także zabierać cieplejsze ubrania.Na koncerty za to obowiązkowo glany. Link to comment
ENERGY SHOT Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Nikt nie pomyślał o czymś, co by na ząb wrzucić podczas zabawy... ? Nikt nie pomyślał o czymś, co by doładować akumulator mogło, gdy nogi odmawiają posłuszeństwa ? Ja nie wiem, ale bez tych dwóch rzeczy ja się z domu nie ruszam - nigdy nie wiadomo, kiedy będziemy potrzebowali coś przekąsić na szybko, czy też wypić, gdy zmęczenie naprawdę nas przytłacza...: ) Link to comment
martuśka. Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Jak idę na imprezę to nie ma mowy by dosięgło mnie zmęczenie. Chyba tylko na nudnawych imprezach jakieś energy shoty są potrzebne bo nuda męczy człowieka:)W zależności od miejsca:- club - legitymacja/dowód, kasa, klucze, chusteczki, gumy, telefon- domówka - alkohol/przekąski bądź kasę na obie te rzeczy, telefon, dokumenty, rzeczy osobiste (bo najczęściej zostaje na noc),- impreza w plenerze - ciepłe ciuchy, dokumenty, kasa, telefon, całą torebkę i co tam w niej mam...Muszę mieć wszystko co tylko może mi się przydać, lubię być przygotowana na nieprzewidziane sytuacje:) Link to comment
powerofnature Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Muszę mieć wszystko co tylko może mi się przydać, lubię być przygotowana na nieprzewidziane sytuacje:)Ja wolę być nieprzygotowany, no chyba że uwzględniając wyjątek nieprzewidzianego seksu, wtedy lepiej być przygotowanym i mieć ze sobą prezerwatywę :roll: Link to comment
Infini Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 kasa, dowód, telefon, papierosy, zapalniczka, pudełeczko do soczewek [ bo z czasem widzę za mgłą - nie od alko, od dymu i muszę zdjąć ], puder, szminka, klucze. Link to comment
askaa_ Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Ostatnio polubiłam wychodzenie na imprezy bez telefonu. Nikt nie zawraca głowy i nie trzeba się martwić, że zgubię albo że ukradną.Oczywiście biorę pieniądze i dowód/legitymację. Link to comment
bananowa Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 jak najmniej, żeby nie martwić się, że coś zgubiłam Link to comment
Catwoman Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Jeśli całonocna - szczoteczkę i pastę do zębów.Jeśli nie... To zwykłę rzeczy, których autorka tematu zabroniłą wymieniać Link to comment
annka17 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 jakieś tam drobniaki, telefon, dowód, papierosy, przynajmniej dwie zapalniczki (mają dziwne właściwości do znikania), otwieracz do piwa, chusteczki, puder i szczotkę. Link to comment
Jurek Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Nic, jestem sępem. Ewentaulnie telefon i tak nie działa Link to comment
Kaduk Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Paczkę kondomów! Plus paczkę fajek i ogień. Link to comment
wujek dobra rada Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Portfel, telefon, klucze do mieszkania i płyn do płukania ust.@down - czytamy ze zrozumieniem... Link to comment
Recommended Posts