Sebo Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 piszcie jakie szkoły macie za sobą i gdzie obecnie się uczycie :)ja skończyłem 8 lat podstawówki, 5 lat Technikum Ekonomicznegoobecnie studiuje w Wyższej Szkole Bankowej na kierunku Organizacja i Zarządzanie w Biznesie Link to comment
Jigga Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Skończyłem 6 lat podstawówki, 3 lata gimnazjum i obecnie jestem na 1 roku w Liceum:) Link to comment
Voronwë Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 6 lat podstawówki, 3 lata gimnazjum dwujęzycznego, obecnie 2 klasa liceum ogólnokształcącego Link to comment
Kasieñka :) Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Ja 6 lat podstawówki i 2 lata gimnazjum :wink: Obecnie jestem w 3 Gim :DA mam zamiar iśc do liceum z Miedzynarodową Maturą :wink: Link to comment
Sebo Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 mam zamiar iśc do liceum z Miedzynarodową Maturąo jaka ambitna :D Link to comment
slimshader Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 miedzynarodowa LoL , powodzenia zycze bo naprawde ci się przyda ;] a zeby OT nie robić , 6 lat podstawówki , 3 lata gim , obecnie 3klasa technikum SOiO Conradinum w Gdańsku .... Link to comment
Lena Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 6 lat podstawowki i 3lata gimnazjum w mojej wiosce :wink: a teraz 1 kl mat- fiz I LO im.Mikołaja Kopernika (w troche wiekszej wsi, lub jak ktos woli w miescie) Link to comment
Liwia Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 najpierw przedszkole, zerówka, podstawówka, gimnazjum, a teraz jestem w liceum, w kalsie o profilu humanistycznym... :D Link to comment
Quba Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 szkoły? Przedszkole, podstawówka [3 lata na wsi xD, a potem 3 lata w mieście], gim no i 1 kl. LO [mat-inf].A gdzie się uczę? Przeważnie w domu xD Link to comment
Sanguis Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Podstawówka, gimnazjum z nieświadomie rozszerzonym językiem obcym, obecnie pierwsza klasa w 34 LO w Link to comment
Liwia Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Sanguis, masz szczęście...Zawsze chciałam iść do klasy teatralnej, ale w mojej maleńkiej i zacofanej mieścinie może taki profil będzie za jakieś 10 lat... dlatego poszłam do humanistycznej... Link to comment
Devcio Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 6 lat podstawówki, teraz leci 3 rok gimnazjum dwujęzycznego a potem do liceum na mat-inf, mat-fiz, biol-chem, albo dalej jezyki:P Link to comment
rafal1989 Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 6 lat podstawowki ,3 lata gimnazjum,a teraz 1 rok LO mat/inf w Praszce ul. Kaliska Link to comment
nasty Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 podstawowka, potem gimnazjum, a teraz Akademickie liceum ogolnoksztalcace Link to comment
Marika Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 6 lat podstawówka ;D;D3 lata gimnazjum ;D:D2 klasa Liceum Ogólnokształcącego profil human z rozszerz. historią WOSem i angielskim ....ech :P nie wiedziałam w co sie pakuje teraz juz wiem :roll: :P Link to comment
Pyra Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 skończyłam:- 3 lata naucznania poczatkowego- 3 lata podstawówki- 3 lata gimnazjum- i jestem własnie w 1 klasie LO, profil humanistyczny... jak to pani profesor od fizyki nas okresla: skrajni humaniści :mrgreen: Link to comment
Sebo Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 - 3 lata naucznania poczatkowego- 3 lata podstawówkico daje 6 lat podstawówki :P Link to comment
fasolka Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 no ja już też to wszystko przeszłam co Pyra, jestem także w 1 klasie LO w językowej ;) Link to comment
Krag Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 6 lat podstawówki3 lata gimnazjum1rok Liceum o profilu informatycznym =] Link to comment
Pyra Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Pyra napisał:- 3 lata naucznania poczatkowego - 3 lata podstawówkico daje 6 lat podstawówki niepraffda! bo początkowe to nie to samo co podstawówka.. a gdyby tak było, to by sie tak samo nazywało:P Link to comment
Sebo Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 lol a nie nazywa się?? to może do jakiejś specjalnej szkoły chodziłaś. w ustawie o naczuaniu wyraźnie jest napisane , że podstawówka trwa 6 lat ;)z czego 3 lata to jest nauczanie początkowe.wszystko to odbywa się w jednej szkole, z jedną klasą przez 6 lat ;)pozdro i się nie kłuć :P Link to comment
Marika Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 podstawówka to podstawówka zgadzam sie z Sebaą ?? bo ty myslisz ze jak przez trzy lata w podstawowce nie ma ocen tylko są słoneczka i chmurki ze sloneczkiem to to nie jest podstawówka. Własnie ze jest...konczysz te 3 latka testem umiejętności. A później uczysz sie w tej samej szkole do 6 klasy, ktorą równiez konczysz testem ale póxniej wybierasz gimnazjum...bużżżżżżka :* Link to comment
nasty Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 tylko ze jestes starsza i trudniejszych rzeczy sie uczysz... niedlugo to wogole pierwsza klasa to bedzie co innego druga co innego a trzecia jescze co innego Link to comment
nasty Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 moja mama uczy klas 1-3 i nawet ona uwaza ze uczy w podstawowce, nie wiem skad ci cos takiego przyszlo do glowy, ale to bzdura totalna.. Link to comment
Recommended Posts