-
Who's Online (See full list)
There are no registered users currently online
-
Najnowsze posty
-
By JanekOdRazu · Posted
Moja opinia jest taka, że każdy, kto ma choć trochę zdrowego rozsądku zdążył zauważyć, że ta cała pandemia jest wyolbrzymiona aż do granic absurdu. Zaś rządy wykorzystują okazję i robią z ludzi niewolników. Ostatnio "eksperci" z WHO stwierdzili, że jeszcze przynajmniej do końca roku pandemia z nami zostanie. Informacja nie zaskakuje. Pandemia skończy się wtedy, kiedy nasi światli panowie uznają, że jej już nie potrzebują. -
By yiliyane · Posted
Dziś mija rok odkąd to tałatajstwo zawitało w Polsce. Swoją drogą, to już chyba można oficjalnie powiedzieć, że mamy trzecią falę. W ogóle to czuję się "dumna", że ze mnie taka dobra wróżka i wywróżyłam przyszłość już 7 grudnia: Przewidziałam zarówno trzecią falę, jak i to, że po ustaniu drugiej nie zejdziemy z liczbą zakażeń do tych liczb, co mieliśmy latem. Taki ze mnie wróżbita Maciej i covidowy eKsPeRt. Pozwólcie, że dalej powróżę z fusów wykresów covidowych: ok. 4 kwietnia będziemy mieli szczyt trzeciej fali [średnio 30 tys. przypadków* (lub ciut więcej)] ok. 25 kwietnia zejdziemy do średnio 18 tys. przypadków w dniach od ok. 15 maja do ok. 6 czerwca będziemy mieli wypłaszczenie, przy czym minimum przypadnie na ok. 25 maja; średnio 10 tys. przypadków w trakcie wypłaszczenia a od ok. 6 czerwca... * - wszystkie przypadki liczone jako średnia 7-dniowa dziennej liczby przypadków Przy okazji, jestem ciekawa jakie są Wasze opinie po przetrwaniu okrągłego roku pandemii na temat izolacji i tego jak Covid wpłynął na Wasze życie? @Shady-Lane90 założyła poświęcony temu temat, który pozwolę sobie tu "zareklamować" Ciekawa jestem jak bardzo Wasze obecne zdania są różne od tych, które mieliście rok temu. -
-
By JanekOdRazu · Posted
UNO spoko gierka, kojarzę jeszcze wojnę, makao, piotrusia i oczywiście pokera w różnych wydaniach. Ostatni świetny na piniondze (ale bez przesady, tylko tyle, żeby ambicja na wygraną była ;p) -
-
-
Recent Status Updates
-
Kerosine
Z okazji dzisiejszego święta - ku przypomnieniu, że pokochanie drugiego człowieka [przynajmniej tym zdrowym rodzajem miłości] jest niemożliwe bez uprzedniego przynajmniej zaakceptowania i uszanowania samego siebie, a każdy z nas już na starcie jest kompletną całością, nie zaś czyjąkolwiek połówką· 0 replies
-
-
-
-
-
-
Popular Contributors
-
1yiliyane
4 -
2Kerosine
4