-
Who's Online
- Celt
-
Najnowsze posty
-
-
By sgt.manson · Posted
Nie ma co się przejmować, mnie przez cały czas ktoś opuszcza, ale za to w niedługim czasie przychodzi ktoś nowy, na tym polega życie według mnie, nieustanne zmiany. Wiem że może to być bolesne ale najwidoczniej tak miało być, z drugiej strony jakby koleżance zależało, to by chciała żeby się porozumieć i tyle. -
-
By Gloria · Posted
Nie za bardzo rozumiem powodu, dla którego przyjaciółka przestała się z Wami kontaktować, ale jeżeli taka jest jej decyzja i wybiera męża na pierwszym miejscu, to po prostu trzeba to zaakceptować i iść dalej... być może mąż przyjaciółki ma na nią jakiś wpływ i postępuje tak, jak postępuje. Trudno powiedzieć. -
By Gloria · Posted
Zgadzam się z poradami powyżej. O ile trudno jest przestać myśleć, o tyle im dalej w las, tym wspomnienia będą zanikać. Moim zdaniem, nie ma sensu dalej utrzymywać kontaktu albo w ogóle starać się kontaktować z nim. Tak naprawdę za każdym razem jak się z nim kontaktujesz, to od nowa (a właściwie coraz mocniej) zaczynasz myśleć. Z reguły najbardziej w takich sytuacjach sprawdza się metoda "zero kontaktowania się", czyli po prostu ucinasz jakikolwiek kontakt z tą osobą. Zresztą zobaczysz po czasie, czy ten chłopak w ogóle się do Ciebie odezwie, jeżeli Ty nie będziesz się do niego odzywać. Co do tego, ile czasu zajmie zapominanie o tym wszystkim... to zależy od człowieka, ale myślę, że przez kilka miesięcy na pewno będziesz intensywnie myśleć, potem już bardziej sporadycznie, aż po 1-2 latach będą to nikłe wspomnienia, a może i wtedy będziesz potrafiła spojrzeć na tę sytuację bardziej obiektywnie. Pozdrowienia
-
-
Recent Status Updates
-
Borowy » mw2
Ej, robimy coś?· 1 reply
-
Gerda » Martusiaaaaaa92
Masz rangę "cichy pierdobójca" hahahaha sikam· 2 replies
-
Martusiaaaaaa92 » Gerda
O, nowy nick!· 1 reply
-
Lina_Evi
Witam ponownie.· 2 replies
-
Kalafior_Grozy
Serdecznie z tego miejsca pozdrawiam Wydział Ruchu Drogowego Komendy Powiatowej Policji w Starachowicach. Buziaczki <kiss> <kiss>· 0 replies
-
-
Popular Contributors
-
1Eriven
1 -
2Pizzaro
1 -
3Emily
1 -
4sgt.manson
1