mazina Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Czego się najbardziej boicie ? Link to comment
neon103 Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 niemieckiego i polskiego w szkole... serio Link to comment
Quba Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 muehehe a ja niemieckiego z niejakim banem Baumgartem :D Go?ciu z niemiec [znaczy ze stanów dokł?dnie] przyjechał i uczy niemieckiego :D A w stanach był w pracy wcze?niej. Zawistny ród :P Link to comment
Aridea Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 ja się boję tego, że nie zdam matury...A poza tym to matematyki, której nie rozumiem i chyba nigdy nie zrozumiem :roll: Link to comment
mazina Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 A poza tym to matematyki, której nie rozumiem i chyba nigdy nie zrozumiem Rolling EyesTo ja chyba też...Poza tym ciemno?ci. Link to comment
Pani_z³o Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 aciecia sie w windzie strasznie sie bojea i babki od polskiego Link to comment
Aridea Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 je się ciemno?ci nie boję ale czasem boję się wieczorem chodzić z psem na spacer, bo mam wrażenie, że kto? siedzi gdzie? w krzakach i zaraz mnie zaatakuje Link to comment
Lena Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 je się ciemno?ci nie boję ale czasem boję się wieczorem chodzić z psem na spacer, bo mam wrażenie, że kto? siedzi gdzie? w krzakach i zaraz mnie zaatakujemam dokladnie to samo, tylko ze nie mam psa :wink: pozatym boje sie ze kogos skrzywdze, boje sie smierci, tego ze strace kogos bliskiego, braku akceptacjii, miejsc i sytuacji kiedy jestem calkowicie bezbronna i zdana na innych Link to comment
Kasieñka :) Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Może to dziwne, ale ja się najbardziej boję tego ze kiedy? jak będe już stara i samotna to stwierdze ze moje życie było zmarnowane i niczego szczególnego nie osi?gnęłam... jejku!! masakra takie co?... Umieraj?c chce mieć poczucie ze nie zmarnowałam ani jednej chwili mojego życia :) że byłam szcze?liwa i ze dzieliłam się radosci? z innymi...ogolnie ze zrobiłam co? dobrego dla innych... Strasznie sie boję staro?ci... Nie wiem czemu :P Z tego co tu czytam mam inne lęki niż Wy... cóż... Ostatnio (nie wiem czemu :P) zbiera mi się na takie różne życiowe przemy?lenia... Link to comment
Kibol Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Boje sie ?mierci i to co jest po niej :( Link to comment
ojciec Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 hmm ?mierci w sumie najbardziej ;] i tego że zawiode rodziców :roll: Link to comment
queue Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Boję się żył, igieł, krwi etc; paj?ków, robali, węzy, szczurów; dentysty!, lekarzy, napitych frajerów, ciemno?ci, często szkoły (jak s? ciężkie dni), matury, boję się też o zdrowie moje i bliskich i policji czasem. No i wiele innych, ale dużo już wymieniłam :] Link to comment
Aridea Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 tego ze strace kogos bliskiego, braku akceptacjii, miejsc i sytuacji kiedy jestem calkowicie bezbronna i zdana na innychja teżi boję się jeszcze, kiedy jestem w gupie ludzi, których nie znam, tego co sobie o mnie pomy?l? i jak oceni?. Link to comment
Kasieñka :) Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 boję się jeszcze, kiedy jestem w gupie ludzi, których nie znam, tego co sobie o mnie pomy?l? i jak oceni?.U mnie to zależy od ludzi... zazwczaj nie mam z tym problemów szybko łapie kontakt, ale czasami faktycznie boję się opinni i rekacji... Link to comment
Predator Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 ja mam lęk przed samym sob? Link to comment
Kasieñka :) Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Mnie czasami ogarnia ogolny lęk przed przyszło?ci?... :( Co będe robiła?? Czy dobr? drog? pod?żam?? Dobija mnie my?l ze póĽniej mogę czego? żałować.. :( Link to comment
Kibol Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Predator też się sam siebie boje bo niewiem co mi strzeli do głowy w danej chwili :( Link to comment
queue Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 lęk przed przyszło?ci?... masz rację, też boję się tego, co będzie. Link to comment
Kibol Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Queue przyszło?ci się każdy boji :(nawet pewni siebie chamy z rz?du :/nie wiedz? co ich czeka tak jak my nie wiemy Link to comment
queue Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 przyszło?ci się każdy boji Znam kilka osóbek które może nie to że całkowicie sobie olewaj? to co będzie póĽniej, ale też się nie boj?. Nie my?l? o tym i tyle :] I s? szczę?liwi pewnie... :) Link to comment
Zoel Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Ja się boję ?mierci, ale takiej gwałtownej, chwilowej. Nie wiem czemu (takie urojenie :D ) wolałbym zgin?ć na polu walki.Ale nie ?mierci? natychmiastow?, jak napisałem, tylko mieć ?wiadomo?ć że umieram. Mógłby nawet konać w strzaszliwych cierpieniach, ale żebym wiedział, że umieram. Ot, takie mam głupie lęki :P Link to comment
Kasieñka :) Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Ja się boję ?mierci, ale takiej gwałtownej, chwilowej. Nie wiem czemu (takie urojenie ) wolałbym zgin?ć na polu walki.Ale nie ?mierci? natychmiastow?, jak napisałem, tylko mieć ?wiadomo?ć że umieram. Mógłby nawet konać w strzaszliwych cierpieniach, ale żebym wiedział, że umieram. Ot, takie mam głupie lęki Ja jednak wolałabym zgin?ć ?mierci? nagł?... Gdy umierasz powoli, a co gorsza wiedz że umierasz to musi byc straszne uczucie... Masz ?wiadomo?ć że to twoje ostatnie chwile... A tak żyjesz, żyjesz i nagle niespodziewanie "zasypiasz"<--- wolę to okre?lenie... Moim zdaniem tak lepiej... :wink: Za żadne skarby nie chciałabym wiedzieć kiedy umrę... Link to comment
Kibol Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Zoel ja tak samo w walce z wrogiem.ale nie z nienacka chciałbym byc przygotowany i żeby kto? w wrogów koło mnie leżał też w sensie że bym go?ci wykończył :DChę żyć wiecznie bo nie wiem co mnie czeka po tamtej stronie :(ale jak już zgin?ć to tak jak napisałem Link to comment
Kasieñka :) Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Zgin?c w walce to znaczy honorowo, za co? lub dla kogo? :) Chyba dlatego tak bardzo chcecie w taki, a nie inny sposób zgin?c :P A a propo walki.... Strasznie boję się też wojny. Nie chciałabym żadnej dożyć :] Link to comment
Zoel Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Zgin?c w walce to znaczy honorowo, za co? lub dla kogo? :) Chyba dlatego tak bardzo chcecie w taki, a nie inny sposób zgin?c :P A a propo walki.... Strasznie boję się też wojny. Nie chciałabym żadnej dożyć :]No i o to mi chodzi, nie chciałbym zgin?ć wg mnie głupi? ?mierci? typu zostać potr?conym przez samochód, utopić się itp.Według mnie ?mierć w walce to jest jedna z najlepszych ?mierci :wink: Wtedy przynajmniej umre za kogo? lub za co?, co będe uważał za słuszne :!: Link to comment
Recommended Posts