Matthew Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Zna ktoś Grubsona? jakie tytuły wpadły wam w ucho? i co sądzicie o jego muzyce? ;d Link to comment
trq Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Grubson jest mistrzowskiLubie: pije piwo, thebill, nie-ma-nic, a arcydzieło to ludzie prości z Mesajahem Link to comment
Elwira Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 wchodząc do łazienki trzymała mnie za prącie mówie sory mała ale łazienke mam w remoncie :faja: :faja: pani R.P Link to comment
Cwaniaczek Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Koles ma bardzo fajne kawałki, ale tylko te które podchodza pod ragga. Bo reszta to jakis hiphop badziewny. Piosnka w której sie zakochałem swego czasu - the bill. Ale i nie, nie, nie czy Bilet tez sa sympatyczne. Link to comment
Blu Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Słyszałam tylko Pani.R (;Jakiś czas temu to był niezły hit. :mrgreen: Link to comment
edythe Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 znam ;] ale nie osobiście ma bardzo fajne piosenki.. np:Nie Nie Nie.Nie ma nic.Plonie.a z nowej płyty:Przestań się bać.Siebie mi daj.Te wszystkie najbardziej mi wpadają w ucho ) Link to comment
Mastermark69 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 "Na szczycie" i " Przestan sie bac" wymiatają . ogolem ma kilka klimatycznych utworkow Link to comment
Parcha Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 W sieci pojawil sie kolejny teledysk GrubSona. Promuje on fenomenalny album O.R.S (http://www.OeReS.pl), ktory ukazal sie nakladem MaxFloRec w sierpniu tego roku.GrubSon jest obecnie w trasie, wiec jakby ktos wahal sie czy pojsc na jego koncert, to polecam mu obejrzenie tego wlasnie teledysku. Oto link > Szczegolowe info o artyscie, jego poczynaniach i trasie koncertowej znajdziecie na stronie http://www.MaxFloRec.pl Link to comment
Tousuke Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 mam tylko O.R.S ... ogólnie spoko kawałki ma - "Nowa Fala" , "Nie-ma-nic" , "One" , "Siebie mi daj" , "Bo to Polska" , "Na szczycie" ) Link to comment
tutuś Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Uwielbiam. Jeden z moich ulubionych polskich artystów, a kawałek 'Na szczycie' wręcz wielbię!. Ogólnie album ORS wymiótł, ale Siła z pokoju też niczego sobie Link to comment
yoru. Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 `Przestań się bać` , `Siebie mi daj` , `Śpiesz się powoli` i `Bo to Polska` mogę słuchać na okrągło (; Link to comment
Akscensjonat Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Znam i lubie przede wszystkim utwor 'Na szczycie' Link to comment
lover Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Ja uwielbiam 'siebie mi daj' , 'one' iii ' na szczycie ' ;D Link to comment
Grim__94 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Eeee... A ktoś stare kawałki zna? xd Mi najbardziej podoba się z Kodexu "Siła z pokoju" Link to comment
Misiekk Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Koles ma bardzo fajne kawałki, ale tylko te które podchodza pod ragga. Bo reszta to jakis hiphop badziewny.O właśnie , chociaż pewnie troche czegoś dobrego z tego innego stylu dałoby się wyskrobać.Od siebie powiem , że ogółem Diss na rząd nie jest najgorszy szczególnie spodobał mi się kawałek A ty nie Link to comment
słodki_sen Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Grubson jest zarąbisty a moje ulubione jego pisenki to -na szczycie-pani r-schowaj nóż-spiesz sie powoli-one (ft emila) .... ) Link to comment
Asiula729 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Nowa fala, Na szczycie, Spiesz się powoli...Xd 8) Link to comment
przytulak94 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 GRUBSON ,,piję piwo'' xD Jest dziwna ale kumpela mnie ją zaraziła Link to comment
szczepcio Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Śpiesz się powoli, Na szczycie- najlepszy kawałek, Przestań się bać. Link to comment
erape Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Ostatnio przekonałam się do "na szczycie", bo dotąd średnio podobała mi się ta piosenka, teraz zaliczam ją do ulubionych. ;P ogólnie Grubsona lubię, bardzo lubię. Link to comment
niebieska28 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 grubson? nieźle pokręcony ;d lubię,lubię.. szybko nudza mi sie jego kawałki, ale przez jakiś czas naprawdę umiem sluchac w kolko Link to comment
root gyal Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 wielbię tego pana.a szczególnie projekt 3oda kru Link to comment
Recommended Posts