Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1209586 postów.

Zobacz nieprzeczytane posty

xenna

Twoje ciało wysyła Ci niepokojące sygnały? A może szukasz sposobu na poprawienie jego kondycji? Nie wiesz jaką dietę wybrać? Jeśli tak, to dział ten stoi dla Ciebie otworem.

xenna

Nieprzeczytany postprzez rockowka » 23 Sty 2010, 11:58

Hej.
Mam takie pytanie: Czy częste zarzywanie xenny,lub innych leków tego typu, może jakoś zakłócić prace organizmu?
Tzn. wiem, że grozi odwodnieniem... No ale to mały Miki.
Jakieś inne zagrożenia są?!
:)
'mam w sobie morderce, wojownika, chce zjesc twoje serce'

Awatar użytkownika
rockowka

• Miejscowość:Poznań
  • Pochwały:1

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

xenna

Nieprzeczytany postprzez szaloonaa » 23 Sty 2010, 12:38

Nie można jej zażywać podczas miesiączki, bo coś tam zaburza. Poza tym Xenna wcale nie jest taka skuteczna. Mnie strasznie strasznie bolał przez nią brzuch. Jeśli chcesz poprawić sobie wypróżnianie, jedz Activię (mi pomogła), różnego rodzaju nasiona (np. lnu, sezam), czy pestki dyni itp. Do tego pij więcej płynów.
Dance me to the end of love.

Awatar użytkownika
szaloonaa

• Pochwały:58

xenna

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 23 Sty 2010, 12:38

Awatar użytkownika
mgirl

Re: xenna

Nieprzeczytany postprzez rockowka » 23 Sty 2010, 13:22

szaloonaa napisał: Poza tym Xenna wcale nie jest taka skuteczna. Mnie strasznie strasznie bolał przez nią brzuch.

Mi pomaga. Fakt, brzuch boli niesaomowicie.

szaloonaa napisał: Jeśli chcesz poprawić sobie wypróżnianie, jedz Activię (mi pomogła), różnego rodzaju nasiona (np. lnu, sezam), czy pestki dyni itp. Do tego pij więcej płynów.

No właśnie nie chodzi mi zbytnio o to, by poprawić sobie wypróżnianie...
Mam inny cel.

Ale dziękuje Ci bardzo :)
'mam w sobie morderce, wojownika, chce zjesc twoje serce'

Awatar użytkownika
rockowka

• Miejscowość:Poznań

xenna

Nieprzeczytany postprzez szaloonaa » 23 Sty 2010, 13:42

rockowka napisał:Mam inny cel.

Schudnięcie? Jeśli tak, to są lepsze sposoby;)
Dance me to the end of love.

Awatar użytkownika
szaloonaa

• Pochwały:58

xenna

Nieprzeczytany postprzez puchaty » 23 Sty 2010, 14:06

:D

mi i nie tylko mi dodali xenny do chipsów i w ogole nie poczulem, że coś działa ;].

Lepszy błonnik. Nie polecam młodym bo się uzależnicie i bedzie bieda z jelitami

Awatar użytkownika
puchaty
Administrator

• Miejscowość:0lsztyn
  • Pochwały:18

xenna

Nieprzeczytany postprzez Dochna » 14 Mar 2010, 15:53

z activią też lepiej nie przesadzać, bo to może doprowadzić zaniku własnej flory bakteryjnej, a w efekcie doprowadzić do różnych chorób, lepszy w tym wypadku będzie espumisan

Awatar użytkownika
Dochna

xenna

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 14 Mar 2010, 15:53

Awatar użytkownika
mgirl

Re: xenna

Nieprzeczytany postprzez janek1191 » 15 Mar 2010, 17:23

Dochna napisał:z activią też lepiej nie przesadzać, bo to może doprowadzić zaniku własnej flory bakteryjnej, a w efekcie doprowadzić do różnych chorób, lepszy w tym wypadku będzie espumisan

Dokładnie z tym Espumisanem. Wypowiedziałem się o tym na innym wątku, więc teraz po prostu pojadę siłą rozpędu;) Wszystko co "reguluje" po prostu miesza człowiekowi w bebechach. Espumisan easy - mówię o tym, bo tego zdarza mi się używać - to rzecz która usuwa wzdecia czysto mechanicznie, bo po prostu wchłania gazy. kilka-kilkanaście minut, easy zaczyna działać (nic się nie musi rozpuszczać w żołądku, ani wchłaniać w normalnym procesie trawiennym, defacto espumisan easy wcale się nei wchłania) i wzdęcie znika. ja tego używam jak coś na mieście chapnę w jakimś macdonaldsie na przykład. bezpośrednio po wizycie w tym przybytku restauracyjnej rozkoszy, hehe, po prostu wcinam saszetkę espumisanu i po sprawie. żadnych wzdęć, wygodnie można wziąć bo nic nie trzeba zaparzać. polecam - przynajmniej można mieć pewność że ten cały espumisan easy nie namiesza Ci w bebechach.

Awatar użytkownika
janek1191

• Miejscowość:Warszawa

xenna

Nieprzeczytany postprzez Dochna » 15 Mar 2010, 19:37

a co najlepsze, espumisan easy nie ma kalorii :lol: wiec jeśli autorce tematu chodzi o odchudzanie to to będzie bardziej na miejscu niż słodzone jogurty ;)

Awatar użytkownika
Dochna

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry