Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1210041 postów.

Zobacz nieprzeczytane posty

Wolfenstein

Gry na typowego blaszaka

Wolfenstein

Nieprzeczytany postprzez Światłocień » 06 Wrz 2009, 19:20

Nie zauważyłem tematu o grze uważanej przeze mnie za jedną z najlepszych gier wszechczasów - Return To Castle Wolfenstein. Zakochałem się w niej od niemalże pierwszego wejrzenia i po dziś dzień darzę ją potężnym sentymentem za genialną muzykę, świetny pomysł i nieziemski wręcz klimat. Chociaż nie grałem w jej poprzedniczkę - Wolfensteina 3d to wiem że była ona przełomem w historii gier komputerowych i otwierając serię "Wolfenstein" o jakże niebanalnej i ciekawej tematyce (Nazistowskie Niemcy próbujący podbić świat w niekonwencjonalny sposób, korzystając z pomocy czarnej magii i morderczej technologii. II wojna światowa z domieszką okultyzmu i science fiction to moim skromnym zdaniem mistrzowskie połączenie!) zapoczątkowała gatunek FPS.

Kilka dni temu wyszła trzecia część przygód agenta Blazkowicza (główny bohater) ponownie użerającego się z faszystami i powołanymi przez nich do życia umarłymi, demonami, cyborgami itp. itd. Już ostrzę sobie na nią zęby. Ktoś grał i może się wypowiedzieć na jej temat? Rad byłbym ze wszelkich opinii na temat zarówno najnowszego wolfa jak i jego poprzedników. :P
Osoba którą kochasz jest w 72,8% wodą.
Jedynym oczywistym celem życia jest śmierć. Ale skoro już tu jesteśmy, to możemy spędzić czas między narodzinami a zgonem w jakiś kreatywny, rozrywkowy sposób.

Awatar użytkownika
Światłocień
Kumpel

• Miejscowość:Łódź
  • Pochwały:6
  • Ostrzeżenia:1

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Wolfenstein

Nieprzeczytany postprzez puchaty » 06 Wrz 2009, 19:27

grałem, gram.

Krótka ale bardzo fajna, jak zobaczylem motyw z hitlerowcami w powietrzu ala matrix szczena mi opadła.

Fajne szczegóły typu walniesz szkopowi w szyje to sie dusi ;).
Niektórym moze sie nie podobać ale mi bardzo się spodobała szczególnie na początku. Nie jest typowo debilnym shooterem jak Call of duty gdzie wszystko co naprzeciwko ciebie trzeba zestrzelić + respawn.

Awatar użytkownika
puchaty
Administrator

• Miejscowość:0lsztyn
  • Pochwały:18

Wolfenstein

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 06 Wrz 2009, 19:27

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Wolfenstein

Nieprzeczytany postprzez BlackNinja » 28 Sty 2010, 01:56

Ja grałem i przeszedłem wolfa returna , a teraz męczę w Enemy Teritori przez neta ..

Awatar użytkownika
BlackNinja

Użytkownik zbanowany

Wolfenstein

Nieprzeczytany postprzez uploadumistrz » 14 Mar 2010, 11:34

gra świetna jedna z lepszych ;]
Ostatnio edytowany przez Bishamoth, 14 Mar 2010, 13:17, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Spam

uploadumistrz

Użytkownik zbanowany

Wolfenstein

Nieprzeczytany postprzez łysy96 » 29 Wrz 2010, 08:53

Dobra gra, ale lepszy wg mnie jest Enemy Teritori przez internet. Jak narazie to kalecze w niego, bo jestem pozątkujący :oops:

łysy96

Wolfenstein

Nieprzeczytany postprzez geoman » 29 Wrz 2010, 09:14

Grałem dawno dawno temu w Wolfa, bardzo dobra gierka, potem grałem w ET nawet dośc długo :P

geoman

• Pochwały:1

Wolfenstein

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 29 Wrz 2010, 09:14

Awatar użytkownika
mgirl

Wolfenstein

Nieprzeczytany postprzez Vuldart » 14 Gru 2010, 16:01

Wolfenstein to piękny i złożony shooter (jak za nimi nie przepadam, tak Wolf bardzo przypadł mi do gustu) dający graczowi duże pole do popisu. Pamiętam dobrze, kiedy zaczynałem swoją przygodę z grami na PC (teraz gram tylko w cRPG: Dragon Age, Wiedźmin, Gothic, Two Worlds II, Drakensang itd.) jak godzinami ślęczałem nad ET.... Piękne to były czasy.
Jestem nieuczciwy. I Ty możesz uczciwie liczyć, na moją nieuczciwość.

Awatar użytkownika
Vuldart

• Miejscowość:Trnw
  • Pochwały:3

Wolfenstein

Nieprzeczytany postprzez erotyczna » 02 Sty 2011, 12:12

dobry kochany ET przez neta :D

oj gralo sie 2 lata :D ale juz skonczylam .
Gdy sen nie nadchodzi i zaczynasz liczyć barany, nie zapomnij policzyć i siebie.

Awatar użytkownika
erotyczna

• Miejscowość:Vietnam
  • Pochwały:1

Wolfenstein

Nieprzeczytany postprzez danys » 07 Sty 2011, 20:12

Dla mnie wolfenstein jest dobry ale wyraźnie odstaje od gier takich jak moh czy cod ;)

danys

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry