Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1209585 postów.

Zobacz nieprzeczytane posty

Włosy

Kto z nas nie chce dobrze wyglądać? Dobry wygląd poprawia naszą samoocenę oraz sprawia, że czujemy się lepiej. Forum to będzie poświęcone kosmetykom, makijażowi, fryzurom oraz innym czynnikom, które sprawiają, że wyglądamy lepiej.

Włosy

Nieprzeczytany postprzez Klaudik2112 » 29 Sie 2010, 12:11

Hey! Mam pytanie odnoście golenia głowy od strony ucha " po boku" mam na myśli fryzurkę Ilony z YCD. Czy taka fryzura nadaje się do szkoły? Jak wyglądają potem odrastające włosy gdy jedne są krótsze od wszytkich? Jak myslicie? Ma ktoś taką fryzure i mógłby mi pomóc w podjęciu decyzji? Golić czy nie?

Klaudik2112

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Włosy

Nieprzeczytany postprzez Wampirka » 29 Sie 2010, 15:47

moja koleżanka ma taką fryzurę i cały myk polega na tym, że do szkoły możesz ogoloną częśc głowy zakryc resztą włosów, a na miasto czy imprezkę odkryc. A odrastające włosy nie przeszkadzają, bo jeśli nie znudzi Ci się ta fryzura to zawsze możesz na bieżąco golic je, a jeśli jednak bedziesz chciała wrócic do starej fryzury to po prostu zarzucisz włosy i poczekasz aż tamte zakryte odrosną.
Bądź cudowny w swej niedoskonałości.

Awatar użytkownika
Wampirka

• Miejscowość:Tomaszów Maz.
  • Pochwały:4

Włosy

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 29 Sie 2010, 15:47

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Włosy

Nieprzeczytany postprzez xPaolkax » 29 Sie 2010, 17:02

U mnie w szkole dziewczyny normalnie chodzą w takich fryzurach. A odrastające włosy nie wyglądają tragicznie. ;)
spaceman *_*

Awatar użytkownika
xPaolkax

• Pochwały:16

Włosy

Nieprzeczytany postprzez Klaudik2112 » 01 Wrz 2010, 12:40

dzięki :D

Klaudik2112

Włosy

Nieprzeczytany postprzez Weronika » 01 Wrz 2010, 20:47

jak się bedzie dbać o taką fryzurkę, to będzie fajnie wyglądać-a odrastające włosy gdy nie beda 'na dziko' to też fajnie wyglądają
...czasem trzeba zamilknąć, żeby zostać wysłuchanym ...
Jedenaste przykazanie: Nie cudzosłów!
Image

Awatar użytkownika
Weronika
Przyjaciel

• Miejscowość:exStolica
  • Pochwały:10

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry