Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1210474 postów.

Zobacz nieprzeczytane posty

Visaxinum a CeraNova - Opinie

Twoje ciało wysyła Ci niepokojące sygnały? A może szukasz sposobu na poprawienie jego kondycji? Nie wiesz jaką dietę wybrać? Jeśli tak, to dział ten stoi dla Ciebie otworem.

Visaxinum a CeraNova - Opinie

Nieprzeczytany postprzez budzicha92 » 08 Lip 2009, 17:45

Właśnie skończyłam kurację z CeraNovą ostatnio usłyszałam reklamę Visaxinum . Chciałabym wiedzieć czy Visaxinum pomógł komuś z Was :wink:
Po CeraNovie moja skóra jest gładsza - poprawiła się ale nie jest idealnie :roll: może ten drugi preparat jest lepszy...? :)
Czekam z niecierpliwością na odpowiedz! :D

Pozdrawiam
//Nie piszemy kolorem, poprawiam/Cyniś.
.
..

"Sztuka życia - to cieszyć się małym szczęściem!"
..
.

Awatar użytkownika
budzicha92

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Visaxinum a CeraNova

Nieprzeczytany postprzez Anormalna » 17 Lip 2009, 16:55

CeraNova, bo po Visaxinum nic mi nie dało, a po CV skóra, choc niezxnacznie, jednak siępoprawiła :))

poizdr.
palenie zabija? mam nadzieję.

Awatar użytkownika
Anormalna

Visaxinum a CeraNova

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 17 Lip 2009, 16:55

Awatar użytkownika
mgirl

Visaxinum a CeraNova CERABIT

Nieprzeczytany postprzez budzicha92 » 11 Sie 2009, 12:25

Ostatnio czytałam o CERABIT-cie a o nim ktoś coś wie? :P)
.
..

..
.

Awatar użytkownika
budzicha92

Re: Visaxinum a CeraNova

Nieprzeczytany postprzez krówka » 24 Wrz 2009, 11:58

Nie słyszałam o tych tabletkach ale dobra są d-tox Inneov bierze się je tylko przez dwa miesiące a cała kuracje należy powtórzyć dwa razy do roku po nich skóra się nie błyszczy przeciwdziałają powstawaniu zaskórników wyprysków spróbujcie:)

krówka

Visaxinum a CeraNova

Nieprzeczytany postprzez Alicja1990 » 08 Lis 2009, 18:44

Hej,
stosowałam oba, ale jak dla mnie lepsze są ceranova. Skóra zdecydowanie mi się oczyściła. A biorę już jakieś 3 miesiące, trochę boję się co będzie znowu jak przestanę. Jak myślicie, wrócą pryszcze ja przestanę już brać te tabletki?

Alicja1990

Visaxinum a CeraNova

Nieprzeczytany postprzez budzicha92 » 14 Lis 2009, 22:30

łykałam ceranove i cera poprawiła się a efekt utrzymywał się jakiś czas W końcu całe oczyszczanie nie pójdzie w jasny gwint po nie wzięciu kolejnej tabletki :P
.
..

..
.

Awatar użytkownika
budzicha92

Visaxinum a CeraNova

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 14 Lis 2009, 22:30

Awatar użytkownika
mgirl

Nieprzeczytany postprzez Alicja1990 » 17 Lis 2009, 20:55

budzicha92 napisał:łykałam ceranove i cera poprawiła się a efekt utrzymywał się jakiś czas W końcu całe oczyszczanie nie pójdzie w jasny gwint po nie wzięciu kolejnej tabletki :P

Dzięki, właśnie na to liczę :)

Alicja1990

Nieprzeczytany postprzez Nali » 01 Mar 2010, 13:12

Brałam CeraVovę i nic nie pomogła, mimo, że poleciła mi ją dermatolog i starałam się dodatkowo nie jeść nic pikantnego, nie przesadzać ze słodyczami i wszystkimi świństwami, które powodują tylko wysyp pryszczy na mojej twarzy. Teraz od dwóch miesięcy biorę Visaxinum chociaż nie dowiedziałam się o nim od lekarza, tylko zachęciła mnie reklama ;) Mam czystszą cerę, tabletki "wysuszyły" pryszcze na twarzy, więc w moim przypadku działa rewelacyjnie, tak jak powinien :)

Nali

Nieprzeczytany postprzez szpila » 07 Mar 2010, 18:26

Ja używam Visaxinum i mam ładną cerę :)

Awatar użytkownika
szpila

Visaxinum a CeraNova

Nieprzeczytany postprzez eroico » 07 Mar 2010, 20:14

Ja mam już chyba z 3 opakowanie Visaxinum. I jedynie polepszyło mi się nawilżenie skóry, co dla mnie jest ogromnym plusem, bo miałam bardzo wysuszoną przez antybiotyki od dermatologa. Jeszcze plusem dla mnie jest to, że mam zauważalnie gładką cerę, ale o tym wspominały już inne użytkowniczki. CeraNova nie próbowałam, napiszcie coś wiecej o efektach, może wypróbuje. :wink:
Lubię takie pieprzone, drobne rzeczy, jak trzymanie za rękę i szczery uśmiech. Chcę po prostu aby Ktoś umiał wytrzymać ze mną, a ja z Nim.

Awatar użytkownika
eroico

• Miejscowość:Wrocław.

Nieprzeczytany postprzez szpila » 08 Mar 2010, 20:27

No właśnie, mam to samo! Jeszcze tylko dobry żel do twarzy, tonik i pryszcze z głowy (dosłownie, hihi) :jupi:

Awatar użytkownika
szpila

Nieprzeczytany postprzez paulina_1108 » 10 Mar 2010, 16:20

Słyszałam, że po tabletkach Visaxinum wyskakuje więcej pryszczy, gdyż mają te tabletki oczyszczać. Czy u was na pączątku tak było?
Kupiłam sobie i boje się zacząć brać, bo jak bede miala ich wiecej to bedzie okropne :oops:

paulina_1108

Visaxinum a CeraNova

Nieprzeczytany postprzez eroico » 10 Mar 2010, 16:23

paulina_1108 napisał:Słyszałam, że po tabletkach Visaxinum wyskakuje więcej pryszczy, gdyż mają te tabletki oczyszczać. Czy u was na pączątku tak było?

Nic takiego się u mnie nie pojawiło. Tak samo bałam sie pić zieloną herbatę, która ma oczyszczać z toksyn, a nie wyskoczyło mi nic bezpośrednio po tym, powiem nawet ze przestało mi uprzykrzać życie :)
Lubię takie pieprzone, drobne rzeczy, jak trzymanie za rękę i szczery uśmiech. Chcę po prostu aby Ktoś umiał wytrzymać ze mną, a ja z Nim.

Awatar użytkownika
eroico

• Miejscowość:Wrocław.

Nieprzeczytany postprzez minni » 11 Mar 2010, 16:26

Ja wybrałam Visaxinum ze względu na skład oraz cenę. Oprócz cynku i wyciągu z ziół ma jeszcze laktoferynę. Niedawno zaczęłam drugie opakowanie i teraz jest już dużo lepiej z moją buzią.

minni

Nieprzeczytany postprzez szpila » 13 Mar 2010, 08:32

paulina_1108 napisał:Słyszałam, że po tabletkach Visaxinum wyskakuje więcej pryszczy, gdyż mają te tabletki oczyszczać. Czy u was na pączątku tak było?
Kupiłam sobie i boje się zacząć brać, bo jak bede miala ich wiecej to bedzie okropne :oops:

Eeee, nie u mnie nic takiego się nie działo, po prostu stopniowo zaczęły znikać.

Awatar użytkownika
szpila

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry