1)Co sądzicie na temat subkultur?
2)Utożsamiacie się z jakąś?
3)Co myślicie widząc na ulicy typowego metala/punka/skate/itp?
4)Dlaczego, według was niektórzy ubierają, zachowują się tylko w jakimś konkretnym stylu?
Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1209674 postów.
4)Dlaczego, według was niektórzy ubierają, zachowują się tylko w jakimś konkretnym stylu?

Ignis napisał:1)Co sądzicie na temat subkultur?
Ignis napisał:2)Utożsamiacie się z jakąś?
Ignis napisał:4)Dlaczego, według was niektórzy ubierają, zachowują się tylko w jakimś konkretnym stylu?

Ignis napisał:1)Co sądzicie na temat subkultur?

Ignis napisał:2)Utożsamiacie się z jakąś?
Ignis napisał:3)Co myślicie widząc na ulicy typowego metala/punka/skate/itp?

Asiuńka napisał:2)Utożsamiacie się z jakąś?
Kiedys bylam ostra punkowa, w glanach, z pieszczochami, paskami z ćwiekami, w czarnych ubraniach, z kostka na placach i basem w dloni. Tzn byalm bardzo agrestywan w stosunku do otczenie, niesamowicie sie buntowala i zawsze musial miec inne zdanie niz reszta.
I tak mi zostalo, musze prowakowac i nie byc schematyczna3)Co myślicie widząc na ulicy typowego metala/punka/skate/itp?
Jak wyzej powiedzilam o skinach mysle ze to banta antysemistow o rozumie wielkosci orzach wloskiego (i oni mysla tak o punkach).
Skate-nie mam zdania.
Hip-hopowce- zupelnie nie moje klimaty, wlasciwie nigdy sie z tymi co hh sluchaj nie trzymalam...
matal-vitaj bracie
punk- ave sid vicious
Jestem typowym punkiem i mam takie same poglądy na inne subkultury jak Ty
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości