Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1210474 postów.

mgirl

mgirl

Tousuke napisał:Nie da się stać romantycznym... Romantycznym po prostu się jest lub nie, a nie "zainteresowałem się byciem romantycznym". A ja kiedyś chciałem stać się nietoperzem i co? Żadne książki romantyczne, ani filmy ani nic w ogóle nie zmienią ciebie raczej, bo i tak dla ciebie będą nudne. Pozdrawiam.
loco15 napisał:Problem w tym że nie lubię polskich autorów. Ostatnio bardzo podobała mi się książka ''Zmierzch'' i opowiadania dotyczące Belli i Edwarda w czasach rzeczywistych w innej formie niż w książce np. jako gwiazda rocka. Bardzo mi się to podobało i szukam czegoś takiego
harlequiny są najbardziej zbliżone, zarówno jeśli chodzi o formę jak i treść, spróbuj znaleźć jakieś znanych autorów, a nuż znajdziesz coś dla siebie. Albo sięgnij po inne takie czytadla o romansach z wampirami, są jeszcze "Dzienniki Wampirów" i "Czysta Krew"Problem w tym że nie lubię polskich autorów. Ostatnio bardzo podobała mi się książka ''Zmierzch
To nie mdły romantyzm, To mdła papkamdły współczesny wypaczony romantyzm
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości