Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1209682 postów.

mgirl

Wulf napisał:Claudynka, ten punkt jest w regulaminie, tylko mało kto go nie przestrzega;p
Irra napisał:Mniej mnie razi śmieszna nazwa miejscowości niż wiek 5lat bądź 100lat - z tym przydało by się coś zrobić

mgirl

another napisał:A ja sądze, że nie można nikogo do niczego zmuszać.
Wiesz dobrze, że nie o to mi chodzi, więc nie szukaj drugiego dna.Quizer napisał:Właśnie, usuńmy też zapisy o zakazie przeklinania, zakazie spamu, obrażania innych, łamania prawa, itp. W końcu "nie można nikogo do niczego zmuszać".
another napisał:Wiesz dobrze, że nie o to mi chodzi, więc nie szukaj drugiego dna.
Fakt faktem, że ten zapis nie jest przestrzegany, ale nie rozumiem od razu Twojego oburzenia. Admini decydują o tym, jak wygląda regulamin.
monikaa napisał:Skończcie się kłócić, albo ten temat wyląduje w koszu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości