Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1213443 postów.

Opinie o mnie

Zobacz nieprzeczytane posty

Dziewczyny pytaja, Wy odpowiadacie

Rozmawiamy tutaj na wszystkie męskie tematy, między innymi o kobietach ;) Dział przeznaczony dla Panów.

Nieprzeczytany postprzez ..::atomowka::.. » 24 Lis 2008, 15:19

Wiadomo ze ani my nie wiemy o was wszystkiego ani wy o nas... wiec chyba pytania i szczere odpowiedzi sa najepszym sposobem na poznanie plci przeciwnej...

a wiec: co myslicie o diewczynie ktora pierwsza do Was zagada? Narzuca sie i jest za bardzo "otwarta" czy raczej oceniacie to na plus i uwazacie za oznake pozytywnej otwartosci;)
Teatr - to aktywna refleksja człowieka nad samym sobą.

Awatar użytkownika
..::atomowka::..

• Miejscowość:nadmorska...

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Nieprzeczytany postprzez Antykozak » 26 Sty 2012, 22:16

sindi24 napisał:wolicie przeciwieństwa czy podobieństwa? mam na myśli dziewczyny o podobnym charakterze lub hobby czy raczej przeciwnie?

I to i to.
sindi24 napisał:ilu z was uważa że miejsce kobiety jest w kuchni i przy dzieciach itp

Każdy z Nas.
sindi24 napisał:wolicie kobiety twarde i zaradne czy takie którymi trzeba się opiekować

Opiekować, to się można chorymi ludźmi lub dziećmi.
W życiu nie chodzi o to by sympatię zdobywać.

Awatar użytkownika
Antykozak

• Pochwały:5

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 26 Sty 2012, 22:16

Awatar użytkownika
mgirl

Nieprzeczytany postprzez Arsen » 27 Sty 2012, 14:48

sindi24 napisał:wolicie kobiety twarde i zaradne czy takie którymi trzeba się opiekować

Zależy co rozumieć pod hasłem "twarde", bo za taką Marit Bjoergen to jak dziękuję . Zaradne to oczywiście i trochę po opiekować też się można.. ale z umiarem wszystko ; )

Awatar użytkownika
Arsen

• Miejscowość:Górny Śląsk
  • Pochwały:14

Nieprzeczytany postprzez loco15 » 27 Sty 2012, 15:40

ilu z was uważa że miejsce kobiety jest w kuchni i przy dzieciach

Jest to ostatnia rzecz jakiej bym chciał. Kobieta musi mieć charakter, temperament, a tego napewno nie ukrztałtuje codzienne podawanie mężusiowi obiadku i piwa na kanape, od czego stanie się on tylko zgorzkniałym hipokrytą. Kobieta we współczesnym świecie to kobieta dojrzała, z czymś czego definitywnie brakowało w czasach kiedy jedynym co robiły było pranie, prasowanie, gotowanie.

wolicie kobiety twarde i zaradne czy takie którymi trzeba się opiekować

Wolę gdy kobieta jest uosobieniem obu tych typów. Jak już wspominałem, kobieta musi mieć temperament, czyli być zaradna. Ale chciałbym też móc się nią opiekować, chronić przed chamstwem całego świata :)

Awatar użytkownika
loco15

• Miejscowość:Garwolin

Nieprzeczytany postprzez TalRash » 27 Sty 2012, 21:05

sindi24 napisał:a co myślicie o tatuażach u kobiet?

Dopóki dziewczyna nie jest wytatuowana jak Kat von d to nie przeszkadza mi to. Powiem więcej, gdy tatuaż jest oryginalny, przemyślany i pasuje do charakteru osoby to podoba mi się.
sindi24 napisał:a co tak szczerze myślicie o rudych dziewczynach? :)

Kolor jak każdy inny, jednak osobiście znam tylko 3 dziewczyny z naturalnym rudym kolorem włosów, które są dla mnie atrakcyjne. Nie chodzi tu o stereotypy, tylko po prostu to nie jest mój ulubiony typ urody.
sindi24 napisał:dziewczyny z problemami- uciekacie czy wspieracie? boicie się takich?

Dla jednej problemem jest to, że jej królik nie chce jeść kapusty, bo została ujowo pokrojona lub zgubiła ulubiony błyszczyk o smaku wiśniowym, a dla innej kłopoty na uczelni, nieporozumienia rodzinne lub coś jeszcze gorszego. Nie jestem może typem milutkiego człowieka, który pomaga zawsze i wszędzie, jednak posiadam w sobie cząstkę altruisty i potrafię bezinteresownie pomóc. Wszystko zależy od konkretnej sytuacji i nie skreślam nikogo z powodu problemów jakie posiada.
sindi24 napisał:czy kobieta powinna walczyć o faceta?

Jeżeli facet jest dla niej ważny to tak.
sindi24 napisał:wolicie przeciwieństwa czy podobieństwa? mam na myśli dziewczyny o podobnym charakterze lub hobby czy raczej przeciwnie?

Oba czynniki naraz. Na początku znajomości podobieństwa są fajne bo zbliżają, wraz z upływem czasu ważniejsze stają się różnice.
sindi24 napisał:ilu z was uważa że miejsce kobiety jest w kuchni i przy dzieciach itp

Ja dla odmiany osobiście jestem za równym podziałem obowiązków - jak dziewczyna nie jest betonem to zawsze idzie się dogadać.

Zdecydowanie takie, które w razie co potrafią o siebie zadbać i nie będę musiał się martwić, gdy zostawię ją samą w domu - na opiekę nad dzieckiem jeszcze przyjdzie czas.
Jeżeli wierzysz we wszystko co czytasz - nie czytaj...

Awatar użytkownika
TalRash

• Miejscowość:Szczecin i okolice
  • Pochwały:10

Nieprzeczytany postprzez sindi24 » 28 Sty 2012, 20:27

czy faceci powinni płakać?

sindi24

• Ostrzeżenia:1

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 28 Sty 2012, 20:27

Awatar użytkownika
mgirl

Nieprzeczytany postprzez Mentiroso » 28 Sty 2012, 20:58

sindi24 napisał:czy faceci powinni płakać?

Dziwnie ujęte pytanie? Powinni? Powiem inaczej. My także jesteśmy ludźmi i też płaczemy. Najczęściej z powodu kobiet... Lecz robimy to w domowym zaciszu i staramy się nie wylewać nikomu żali. Ja jakoś zbyt dużo nie płaczę, ale trzymam wszystko w sobie sprawia chyba jeszcze większy ból...
"Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana." - Napoleon Bonaparte

Awatar użytkownika
Mentiroso

• Miejscowość:Radom

Nieprzeczytany postprzez JakubJ152 » 28 Sty 2012, 22:30

Mentiroso napisał:

Dziwnie ujęte pytanie? Powinni? Powiem inaczej. My także jesteśmy ludźmi i też płaczemy. Najczęściej z powodu kobiet... Lecz robimy to w domowym zaciszu i staramy się nie wylewać nikomu żali. Ja jakoś zbyt dużo nie płaczę, ale trzymam wszystko w sobie sprawia chyba jeszcze większy ból...

W 100% zgadzam się.
Kiedyś stanę oko w oko z wrogiem mym
Zemsta jest po latach słodka jak krew
Gdy przyjdzie czas, nie zadrży ręka mi
Śmierć za śmierć!

Awatar użytkownika
JakubJ152

• Miejscowość:Chełmno
  • Pochwały:4

Nieprzeczytany postprzez Pytalski » 29 Sty 2012, 18:04

Witam, ciekawe jestem czym jest dla mężczyzn szczęście? :D Bardzo ciekawe i "proste" pytanie na które jest nieskończenie wiele odpowiedzi (tak mi się zdaje). Ciekawe odpowiedzi padły na portalu, który takie pytania zadaje. Zachęcam do dyskusji tutaj na forum i na tym portalu quet.pl :P To nie żadna reklama portalu tylko zwykła ciekawość i pokazanie jak każdy człowiek jest inny. Proszę o wypowiadanie się :))))

POzdrawiam ! ;P

Pytalski

Nieprzeczytany postprzez wredny » 29 Sty 2012, 19:04

szczęścia? hmm... pizza.

wredny

Nieprzeczytany postprzez Mentiroso » 29 Sty 2012, 19:22

Dla mnie na szczęście składa się bardzo wiele rzeczy. Nie wiem także o jakim tu rozmawiamy szczęściu. Długotrwałym, czy takich normalnych krótkich przyjemnościach? Mnie szczęście sprawia, radość bliskich, brak swoich kłopotów, brak stresu na kolejny dzień, brak szczególnych obowiązków z, których nie chce mi się wywiązywać.
"Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana." - Napoleon Bonaparte

Awatar użytkownika
Mentiroso

• Miejscowość:Radom

Nieprzeczytany postprzez sindi24 » 29 Sty 2012, 19:23

czy istnieje przyjaźń damsko-męska? czy zawsze chodzi o coś więcej? co faceci o tym myślą? jaki jest wasz punkt widzenia?

sindi24

Nieprzeczytany postprzez TalRash » 29 Sty 2012, 21:02

W żadnym wypadku. Prawdziwy mężczyzna powinien być twardy, niczym wysuszona kupa słonia na bezkresnej, gorącej, afrykańskiej sawannie.
Płaczemy tylko wtedy, gdy kroimy dużo cebuli, ewentualnie jak skasujemy swoje ukochane auto :mrgreen:
sindi24 napisał:czy istnieje przyjaźń damsko-męska? czy zawsze chodzi o coś więcej? co faceci o tym myślą? jaki jest wasz punkt widzenia?

Było już o tym mówione pierdyliard razy, ale przedstawię swój punkt widzenia. Dla mnie przyjaźń damsko - męska to początek dramatu antycznego. Prędzej czy później któraś ze stron przegina i się zakochuje. Zazwyczaj obiekt westchnień nie odwzajemnia naszego gorącego, niczym piec hutniczy uczucia i zaczynają się problemy. Niekiedy zaangażowana strona dusi to uczucie w sobie, przeżywając straszne tortury, podczas gdy przyjaciel/przyjaciółka nie ma o niczym pojęcia.
Być może jestem ograniczony, ale śmiem twierdzić, że przyjaźń między płciami jest możliwa tylko w dwóch przypadkach:
1. Jedna ze stron jest homoseksualna
2. Jest się w długo trwającym i szczęśliwym związku (oboje sobie ufamy, jesteśmy dla siebie oparciem w trudnych sytuacjach ble ble ble itp.)
Jeżeli wierzysz we wszystko co czytasz - nie czytaj...

Awatar użytkownika
TalRash

• Miejscowość:Szczecin i okolice
  • Pochwały:10

Nieprzeczytany postprzez Antykozak » 29 Sty 2012, 22:02

Czy ludzie powinni oddychać?

sindi24 napisał:czy istnieje przyjaźń damsko-męska?

Istnieje. Sam mam przyjaciółkę od kilku lat (śliczną!).

sindi24 napisał:czy zawsze chodzi o coś więcej?

Przyjaźń, to przyjaźń i nic więcej.

sindi24 napisał:jaki jest wasz punkt widzenia?

Zależy od punktu siedzenia.
W życiu nie chodzi o to by sympatię zdobywać.

Awatar użytkownika
Antykozak

• Pochwały:5

Nieprzeczytany postprzez vetus » 29 Sty 2012, 23:37

No pewnie, na każdej komedii romantycznej i na forum czytając ten temat.
Pytalski napisał:czym jest dla mężczyzn szczęście?

Nie wiem czym jest dla mężczyzn, ale dla mnie kryje się pod imieniem kobiety wypełniającej moje serce.

Istnieje, ale tylko w miłości.
Ludzie mnie denerwują.

Awatar użytkownika
vetus

Puchar

• Pochwały:20
  • Ostrzeżenia:2

Nieprzeczytany postprzez andre19 » 31 Sty 2012, 03:00

przyjazn-damsko-meska-t5089.html

andre19

• Pochwały:1

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry