Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1210174 postów.

Matis89 napisał:Chciałbym podzielić się swoimi poglądami na temat polskiej młodzieży i zatraceniu przez nich jakichkolwiek wartości. Często bywa, że są zapatrzeni w pieniądz alkohol nie daj boże narkotyki. Z czego to wynika? Moja teoria na ten temat wynika z prostych przyczyn. Młodzi ludzie po prostu nie umieją zorganizować sobie czasu. Zauważalna jest moda na zachód. Coraz bardziej chcą upodobnić się do ludzi z zachodu podążając na ślepo za czymś, z czego często tak naprawdę nie rozumieją. Nie tak dawno temu stracenie dziewictwa w wieku 14-16 lat było nie do pomyślenia. Teraz dziewictwo w 2 klasie gimnazjum staje się powodem wyśmiewania przez rówieśników. Nie mówię tutaj to całkowitej abstynencji przecież wszystko jest dla ludzi – w odpowiednich ilościach.
Jednym słowem nastały ciężkie czasy dla niektórych z nas.
Jeżeli chodzi o modę na zachód to do czego mają się upodabniać? W Polsce syf i śmieje się z tego cały zachód a na wschodzie jeszcze gorzej niż w Polsce… Jeżeli chodzi o wyśmiewanie się z dziewictwa to w ciekawym otoczeniu przebywasz. Ja nigdy nie usłyszałem niczego nie miłego pod adresem jakiejś dziewczyny dlatego, ze jest dziewicą. W ogóle na takie tematy nie dyskutuje się publicznie eXoduse napisał:Dobra zacznijmy od tego, ze już ja nawet jako nowy użytkownik wyczytałem dwa tematy na ten sam temat ale mniejsza z tym
eXoduse napisał:Jeżeli chodzi o modę na zachód to do czego mają się upodabniać? W Polsce syf i śmieje się z tego cały zachód a na wschodzie jeszcze gorzej niż w Polsce… Jeżeli chodzi o wyśmiewanie się z dziewictwa to w ciekawym otoczeniu przebywasz. Ja nigdy nie usłyszałem niczego nie miłego pod adresem jakiejś dziewczyny dlatego, ze jest dziewicą. W ogóle na takie tematy nie dyskutuje się publicznie
eXoduse napisał:Jeżeli chodzi o wartości to ja nie widzę żadnych.
eXoduse napisał:Prezydent Kwaczor nie umiejący się poprawnie przedstawić po Angielsku.
eXoduse napisał:Kościół to banda złodziej.
eXoduse napisał:Nauczyciele w coraz większych ilościach to idioci, którzy nie potrafią nic innego robić w życiu po za dyktowaniem regułek z książek.
eXoduse napisał:O policji nie będę wspominał bo każdy wie jak jest – szersi niż wyżsi bądź skorumpowani. W Polityce banda niedorobów takich jak Pani Beger, „Endriu” Lepper, Giertych koński łeb i wiele, wiele innych.
eXoduse napisał:A jeżeli chodzi o to, że dziecko nie ma co robić to już wina rodziców, w końcu od tego są żeby organizować potomką czas aby nie doprowadzić to stoczenia się na samo dno, a to, że dziś większość rodziców puszcza dzieciaki w samopas to tak się dzieje. Pozdrawiam.

mgirl

eXoduse napisał:No Matis89 zabłysnąłeś terazCzytasz ty czasem swoje posty żeby oceniać moje? Robisz co chwilę błędy i oceniasz mój poziom inteligencji?
eXoduse napisał:A wracając do tematu… Przecież ty jesteś wszechwiedzący i Polska jest krajem mlekiem i miodem płynącym. Politycy to debeściacy i w ogóle…
eXoduse napisał:Cóż z tego, że jest demokracja? W Chinach też jest demokracja socjalistyczna i cóż z tego?
eXoduse napisał:Widać jesteś zerem intelektualnym.
eXoduse napisał:A mówisz, że nie każdy musi znać język? To dla czego do byle gównianej pracy trzeba znać co najmniej dwa języki a Kwaczor co nie umie się wysłowić poprawnie po Polsku a po Angielsku to już w ogóle, jest prezydentem?
eXoduse napisał:Następną rzeczą jest to czym się różni chodzenie do kościoła dla siebie czy dla Boga? Dla mnie nie robi to różnicy ale widocznie u arystokracji tobie pochodnej robi. Mówisz, że bez policji było by źle? Powiedz mi co oni dobrego robią?
eXoduse napisał:Raz na jakiś czas spałują nie tego co trzeba albo zabiją bo im się będzie wydawało, że to właśnie uciekinier, co miało miejsce nie tak dawno temu. Jak jest jakieś zajście to zanim niebiescy zajadą to już jest po, więc na co komu tacy stróże prawa?
eXoduse napisał:Jeszcze innym argumentem na to, że jesteś zerem intelektualnym to, to że ja na tym forum siedzę prawie 20 dni a ty ponad 100, więc kto jest dłużej na forum? Ja?
eXoduse napisał:Pozdrawiam.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości