Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1209614 postów.

Zobacz nieprzeczytane posty

policja

Każdy z nas ma jakiś problem, którego nie potrafi albo nie wie jak go rozwiązać. Jeżeli coś Cię trapi, nie krępuj się pisz otwarcie... na pewno ulży Ci na sercu :)

policja

Nieprzeczytany postprzez krabmyt » 26 Lut 2010, 19:51

siema...
mam 15 lat.jarałem se fajki na placu zabaw z kumplem a tu co...psy ;/
szybko kumpel cala paczke wyjebal,i te co palilismy.ja wyjebalem spray ktory na namazalem nie daleko od tego placu "KW - AB (inicjaly nasze;/) i obok JEBAĆ PZPN"

czy jak to znajda,mogą mnie oskarzyc o malowanie ?? suki znalezli i fajki i spray ;/ spray pozwolilo wziac ale fajki kazali polamac i wyjebac do kosza

na cale szczescie spisali nas tylko ale..nie poszli do rodzicow..ale mysle ze moga przyjsc,i tego sie boje ;/ boje sie tez tego napisu ...jak ktos sie zna to piszcie czy mozemy miec klopoty...

krabmyt

• Miejscowość:Radlin
Użytkownik zbanowany

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

policja

Nieprzeczytany postprzez Wampirka » 26 Lut 2010, 20:10

Jeżeli decydujesz się napisać na publicznym forum to zachowaj jakiś tam poziom kultury. Policja wykazała się wyrozumiałością co do was. Jeśli was spisali to nie jest tak źle. Niestety nie powiem ci co zrobią, bo to już od ich łaski zależy.
Bądź cudowny w swej niedoskonałości.

Awatar użytkownika
Wampirka

• Miejscowość:Tomaszów Maz.
  • Pochwały:4

policja

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 26 Lut 2010, 20:10

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

policja

Nieprzeczytany postprzez yncydent » 26 Lut 2010, 20:22

No i bardzo dobrze. Powinni przyjść i powiedzieć twoim rodzicom co ich synalek wyrabia poza domem, że niszczy mienie publiczne. ;]
Masz niby 15 lat, a zero rozumu.
kosmos we łbie mam.

Awatar użytkownika
yncydent

• Miejscowość:ChoRzów.
  • Pochwały:20

policja

Nieprzeczytany postprzez Niekonkretna » 26 Lut 2010, 20:25

Zazwyczaj jest tak, że za pierwszym razem nie dają znać ani rodzicom, ani do szkoły. Jest to swego rodzaju ostrzeżenie (podobnie Straż Miejska, a wiem, bo kilku znajomych miało podobny przypadek).

Nie mogą Cię oskarżyć o namalowanie czegoś, jeśli nie złapali Cię za rękę, równie dobrze ktoś mógł mieć spray takiego samego koloru i namalował to. Zresztą wątpię, by szczególnie obchodziły ich JP, CHWDP i podobne szczeniackie 'powiedzonka' czy slogany. Bardziej za niszczenie mienia publicznego... ale jak mówię - nie udowodnią Ci tego. Zresztą, wtedy Was złapali, a teraz po całym mieście szukają, gdzie coś napisaliście? o.O
Ostatnio edytowany przez Niekonkretna, 26 Lut 2010, 20:27, edytowano w sumie 1 raz
Jesteś katorżnikiem wyróżniania się. (...) Ponieważ nie chcesz, bo lękasz się krańcowo wyróżnić albo nie możesz, bo nie masz po temu kwalifikacji, władzy, talentu, tupetu, bezwstydu i temu podobne - to wyróżniasz się tak zwaną przeciętnością.

Awatar użytkownika
Niekonkretna

• Pochwały:3

Re: policja

Nieprzeczytany postprzez krabmyt » 26 Lut 2010, 20:27

wlsnie nie wiem czy mam sie bac cz nie bo to byl 1 raz,oni o to pytali wiec moze wzieli to pod uwage..

krabmyt

Użytkownik zbanowany

policja

Nieprzeczytany postprzez mentorius01 » 26 Lut 2010, 21:38

Jezu czego ty się boisz ? Jak by mieli coś zrobić to by zrobili od razu. Szczerze mam taką beke z ciebie że masakra. Jak coś robisz licz się z konsekwencjami a nie zgrywasz kozaka a teraz kupa w majtach
"Komunizm i chrześcijaństwo, jedynie wiara w piękne ideały"

moje skromne zdanie, własnymi słowami :)

Awatar użytkownika
mentorius01

policja

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 26 Lut 2010, 21:38

Awatar użytkownika
mgirl

policja

Nieprzeczytany postprzez dziewczyna39 » 26 Lut 2010, 21:46

oczywiscie, ze nic nie zrobia. to zwykle spisanie, kazdemu moze sie zdarzyc. przynajmniej w szczecinie na glebokim to bardzo czeste o.O
nie martw sie i zmadrzej chlopaku! policja nie lazi po parkach bez przyczyny, tylko dla dobra np. tych staruszek, ktorym napis bedzie przeszkadzal;]
I'm waiting for the rain
to wash who I am

Awatar użytkownika
dziewczyna39
Kumpel

• Miejscowość:Kraków
  • Pochwały:6

policja

Nieprzeczytany postprzez IgreKowiCz » 27 Lut 2010, 00:42

Jak dla mnie to jesteś pan kolejny wielki JP - co by pogonił znajomych na komendzie ..

niedługo powinny przyjść papiery z grodzkiego, więc idź już dziś pożegnaj się ewentualnie z kolegami i panią od biologii :devil:
H&M Moim Domem, Bieber Moim Bogiem
Najgenialniejsze pośladki forum
Najmądrzejszy,Najcudowniejszy,Najwspanialszy
Moja Seksowność - Bezgraniczna

Awatar użytkownika
IgreKowiCz

• Miejscowość:ZRW
  • Pochwały:17

policja

Nieprzeczytany postprzez Sebo » 27 Lut 2010, 07:43

jak jesteś taki kozak to teraz odpowiadaj za to co zrobiłeś
Love, passion, music......Trance!!!!!
Trance..Not Just Music - It's a state of mind
Image

Awatar użytkownika
Sebo
Przyjaciel

• Miejscowość:Wrocław/Legnica
  • Pochwały:22

policja

Nieprzeczytany postprzez mystery » 27 Lut 2010, 08:40

krabmyt napisał:boje sie tez tego napisu ...

nie wpadłeś wcześniej na to, że robisz coś co może mieć nieprzyjemne konsekwencje?
mentorius01 napisał:Jak coś robisz licz się z konsekwencjami a nie zgrywasz kozaka a teraz kupa w majtach

To zdanie sobie powinieneś napisać na ścianie. Swojej. W swoim pokoju. Chociaż w sumie najlepiej tylko kredkami na kartoniku.

Stary, tak szczerze mówiąc, to niby dlaczego miałabyś nie mieć z tego powodu problemów? Zrobiłeś coś co jest karalne, zniszczyłeś bezsensownie mienie publiczne. Po co Ci to było?
Pewnie nic się nie stanie, bo nie złapano Cię za rękę, niemniej może się stać jeśli ktoś kiedyś złapie Cię po raz kolejny.
Zacznij więc myśleć o konsekwencjach, bo jak widać nie jesteś wystarczająco dużym twardzielem, żeby się zmierzyć chociażby z myślą o nich.
wanderlust queen

svaku svoju grešku znam

Awatar użytkownika
mystery
Przyjaciel

• Miejscowość:Absurdystan
  • Pochwały:30

Re: policja

Nieprzeczytany postprzez TORPEDA » 27 Lut 2010, 09:42

Dziecko zajmij się szkołą, bo ostatecznie skończysz z puszką farby i będziesz malował ale ławki w parku, bo do niczego innego nikt cie nie najmie z taką kulturą osobistą.

TORPEDA

• Pochwały:5

policja

Nieprzeczytany postprzez cyniczna » 27 Lut 2010, 12:21

Teraz się nie masz czego bać, ale to całe wydarzenie potraktuj jako "lekcję życia". Fakt, zachowałeś się szczeniacko, ale weź się ogarnij i więcej nie dopuść do takiej sytuacji. Zaoszczędzisz sobie i rodzicom nerwów, a policji pracy i powodów do tego, aby wystawić Ci konsekwencje ze swojego zachowania. Pozdrawiam.
leave the past in the past, the future in the future.
and enjoy the present of the present.

Awatar użytkownika
cyniczna
Przyjaciel

• Miejscowość:in your mind
  • Pochwały:11

policja

Nieprzeczytany postprzez doświadczony » 27 Lut 2010, 16:01

Po co malujesz, skoro jesteś taką cipką? Nazywasz policję psami i sukami na forum i przy znajomych, a jak podeszli to mało się nie zesrałeś.

mentorius01 napisał:Jak coś robisz licz się z konsekwencjami a nie zgrywasz kozaka a teraz kupa w majtach

doświadczony

Użytkownik zbanowany

policja

Nieprzeczytany postprzez krabmyt » 27 Lut 2010, 19:01

zastanawiam sie nad zamazaniem inicjalow ...

krabmyt

Użytkownik zbanowany

policja

Nieprzeczytany postprzez mystery » 27 Lut 2010, 19:27

jeszcze Cie złapią na tym...
wanderlust queen

svaku svoju grešku znam

Awatar użytkownika
mystery
Przyjaciel

• Miejscowość:Absurdystan
  • Pochwały:30

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry