Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1209591 postów.

Zobacz nieprzeczytane posty

poker

Dział bukmachersko - konkursowy. Obstawiamy tutaj wyniki meczów piłkarskich z całego świata. Można wygrać ciekawe nagrody. ;)

poker

Nieprzeczytany postprzez ziomek » 22 Lip 2009, 13:14

Hej próbował ktoś pobawić się w pokera on-line? Macie jakieś wygrane na koncie? Ryzykujecie troche? Czy mikrostawki? gdzie najczęściej zasiadacie?

ziomek

Użytkownik zbanowany

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Re: poker

Nieprzeczytany postprzez brazylia » 26 Lip 2009, 17:03

ja trochę gram szczerze mówiąc. może mimo iż gram już ponad pół roku, nie mogę się uważać za kogoś więcej niż amatora, to jednak odrobina hazardu jest w życiu bardzo fajna. przyznam, że powyżej mikro stawek nie grałem o dużo większe kwoty, ale może w niedługim czasie nawet sobie w ten sposób pogram :) w końcu no risk no fun.
Lepiej jest obcować z kobietami niż mieć za dużo żeber

Kancelaria Rachunkowa | Stowarzyszenie Studio Cogito

Awatar użytkownika
brazylia

• Miejscowość:Warszawa

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 26 Lip 2009, 17:03

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Nieprzeczytany postprzez wakieman » 28 Lip 2009, 14:25

Full tilt poker proponuje. Jest możliwość zaczynania od mikrostawek bez większego ryzyka...Pokera trzeba się pierw nauczyć, żeby zgarniać dobrą kasę. Poza tym masz tam na początek 100% premii depozytowej.

wakieman

poker

Nieprzeczytany postprzez stilbit » 28 Lip 2009, 17:32

Nie gram hazardowo, ale kilkanaście razy miałem okazję grać towarzysko w pokera i całkiem dobrze mi szło :) Jednak graliśmy na małe stawki, zwykle podbicia o 50 AU centów, i w swoim gronie. Na większe stawki bym się nie odważył grać, tak samo jak z profesjonalnymi graczami. Do takiego prawdziwego pokera chyba trzeba mieć nerwy ze stali. Oglądałem kilka turniejów pokerowych i patrząc na tych ludzi zawsze dochodziłem do wniosku, że ja bym wymiękł w takiej sytuacji :)

Awatar użytkownika
stilbit

• Miejscowość:Wa-wa

Nieprzeczytany postprzez brazylia » 28 Lip 2009, 21:09

wszystkiego można się nauczyć. nawet nerwów ze stali :) trzeba tylko trochę poćwiczyć. dlatego też właśnie świetna jest ta możliwość gry na mikro stawki. dzięki temu nie martwiąc się człowiek nabiera wprawy. po n takich grach od razu można się lepiej poczuć :)

Awatar użytkownika
brazylia

Nieprzeczytany postprzez wakieman » 29 Lip 2009, 19:22

w on line'ach to jest dobre, że przeciwnicy nie widzą twoich reakcji :P. więc można się pocić, robić durne miny...a i tak liczy się efewkt końcowy :)

wakieman

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 29 Lip 2009, 19:22

Awatar użytkownika
mgirl

Nieprzeczytany postprzez brazylia » 30 Lip 2009, 20:41

to prawda. czasem szkoda w drugą stronę, że samemu się nie widzi reakcji innych - szczególnie jak gra się z zawodowcami, ale jednak ponieważ siebie też się chroni, to powiedzmy, że szanse są równe.

ostatnio znalazłem fajny filmik o full tilt poker
http://www.youtube.com/watch?v=od98OpdX5S0

Awatar użytkownika
brazylia

Nieprzeczytany postprzez ziomek » 04 Sie 2009, 13:18

Pokerowa twarz, potrzebna w realu, na onlinie można sobie darować :D. ściągnąłem sobie soft do full til pokera, ale pierw zaczynam od freerolli. Na początek nie ma co ryzykować, lepiej naklepać punkty.

ziomek

Użytkownik zbanowany

Nieprzeczytany postprzez brazylia » 06 Sie 2009, 19:44

to prawda, pokerowa twarz w pokerze online nie jest potrzebna. to jest właśnie w tym fajne, że pod tym względem wszyscy mają równe szanse.

ale z freerolli chyba nie zbierają się punkty do premii 600$? to tylko chyba za obstawianie, więc warto nawet na mikrostawki pograć, zawsze się małymi kroczkami do tej kaski będzie dochodziło ;)

Awatar użytkownika
brazylia

Nieprzeczytany postprzez ziomek » 07 Sie 2009, 12:26

nie zbierają, ale dobrze jest troche na sucho pograć, żeby złapać doświadczenia, poza tym obsługa softa też wymaga paru minut uwagi, szkoda przegrywać kasę głupio, tym bardziej, jak się ma premie depozytowa! LEpiej to wykorzystać na świadomą grę:)

ziomek

Użytkownik zbanowany

poker

Nieprzeczytany postprzez Monarri » 07 Sie 2009, 12:38

Zdarzyło mi się grać na kasę, ale na żywo były to jednak grosze. Szło mi beznadziejnie. Natomiast mój chłopak często grywa z kumplami w texas holdem za trochę wyższe pieniądze niż ja, więc czasem jest z plecy 20 zł a czasem do przodu 100.
- Moje serce obawia się cierpień - Powiedz mu, że strach przed cierpieniem jest straszniejszy niż samo cierpienie. I że żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia...

Paulo Coelho Alchemik

Awatar użytkownika
Monarri

• Pochwały:4

Nieprzeczytany postprzez brazylia » 07 Sie 2009, 18:52

chciałbym wygrać raz na jakiś czas 100 zł :) byłoby naprawdę miło. ale chyba trochę mi jeszcze do takiej sprawności brakuje. dlatego ja cały czas gram o dużo mniejsze stawki. jak poczuję, że już jestem gotowy do poświęcenia większej puli pieniędzy, to wtedy będę grał o takie sumy :) dobry chłopak, jak tak wygrywa. nie myślał, żeby się tak mocniej wkręcić w temat i zarabiać tak na życie?

Awatar użytkownika
brazylia

Nieprzeczytany postprzez ziomek » 10 Sie 2009, 12:57

Ja mam 15 euraczy na razie do przodu :) . Wkreciłem się, bez kitu.

ziomek

Użytkownik zbanowany

poker

Nieprzeczytany postprzez Monarri » 10 Sie 2009, 15:23

brazylia napisał:nie myślał, żeby się tak mocniej wkręcić w temat i zarabiać tak na życie?

Zarobić na życie tym się nie da bo raz się jest do przodu raz di tyły. poza tym wraz z poważniejszą grą wzrastają stawki a ani ja ani on nie chcemy aby nabawił się milionowych długów bo w końcu to hazard. Aczkolwiek w naszym mieście jest liga pokera i ma zamiar się wkręcić, ale chce jeszcze się doszkolić.
- Moje serce obawia się cierpień - Powiedz mu, że strach przed cierpieniem jest straszniejszy niż samo cierpienie. I że żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia...

Paulo Coelho Alchemik

Awatar użytkownika
Monarri

• Pochwały:4

Nieprzeczytany postprzez wakieman » 11 Sie 2009, 17:23

Zarobić na życie nie, ale dorobić do studenckiej pustej kieszeni można...jak się umi, to się wygrywa...poza tym trening czyni mistrza. Fajnie, że sie gościu bawi w te klimaty!

wakieman

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry