Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1210162 postów.

Zobacz nieprzeczytane posty

Plan do oceny.

Dział dla każdego adepta żelaznego sportu. Prowadzimy dyskusje o zdrowym odżywianiu, suplementach, odchudzaniu i wszystkim co dotyczy kulturystyki.

Plan do oceny.

Nieprzeczytany postprzez DiiMoon » 27 Sie 2010, 22:32

Witam , jestem tu nowy i nie tylko z tego powdu aby napisać tu ten plan ale widzę że dział odpowiedni wiec specjalistów którzy się interesują chciał bym się spytać czy plan który ułożyłem jest ok.
A więc chce przez 7 dni w tyg robić sobie same pompki zwykłe pompki rozłożyłem to tak
Poniedziałek Środa Piątek Niedziela rano i wieczorem 3 serie po 20 pompek z 1 min odpoczynku , jestem początujący w te klocki ale chciał bym na razie to porobić nie chodzi mi tu o jakieś rzeźbienie :) jem dużo kalorycznych posiłków :) wiem jedynie że zawsze więcej siły się będzie miało , myslę że jakieś efekty po 2,3 tyg zaczną być widoczne .
A was tylko spytać się chciałem czy to dobra sprawa na początek :)

DiiMoon

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Plan do oceny.

Nieprzeczytany postprzez Nikt_Ważny » 03 Paź 2010, 13:55

A gdzie reszta partii mięśni? A gdzie odpowiednia dieta?
Chcesz ćwiczyć na redukcję czy masę?

Na początek polecam trening domatora (znajdziesz go w sieci) a nie jakieś marne pompeczki.

Pozdro.
Czasem są chwilę, gdy problem jest w każdym kroku...

Awatar użytkownika
Nikt_Ważny

• Miejscowość:Krakuf.
  • Pochwały:2
Użytkownik zbanowany

Plan do oceny.

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 03 Paź 2010, 13:55

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry