Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1209672 postów.

mgirl

BartHeq napisał:Zauważcie jedną rzecz. Gdyby nie strony z torrentami piractwo zmalałoby jakieś 2 razy. Nie jest tak? Nie jest? Oczywiście jest jeszcze kwestia sprzedawania piratów na bazarku, ale to malutki odsetek piractwa.
Zamknąć strony z torrentami, pierwszy krok do idealnego świata

mgirl

glupi jestes ;]. To ze ty ssiesz giery z crackami z torrentow to nie znaczy, ze inni tak robią, po za tym z torrentow mozesz.
Udostępnianie softu bez kodów aktywacyjnych cracków jest jaknajbardziej legalne, nawet windowsa mozesz wrzucic legalnieWazna jest licencja, nie nosnik.
Piractwa przy obecnych cenach softu nie ominiesz. My mamy ceny amerykanskie + ewentualne cła i podatki ot komedia ;]
;;; Dobra jestem złodziejem i?
Nie będę płacił 150 zetka za girę która mi się znudzi po 2 dniach.
Jak zniżą ceny to pogadamy.

Eve__19 napisał:Niech się nie dziwią ludziom skoro gry są takie drogie. Nie każdego na to stać dlatego ludzie radzą sobie w taki, a nie inny sposób.

Mendoxes napisał:Nie będę płacił 150 zetka za girę która mi się znudzi po 2 dniach.

Ocieks napisał:Eve__19 napisał:Niech się nie dziwią ludziom skoro gry są takie drogie. Nie każdego na to stać dlatego ludzie radzą sobie w taki, a nie inny sposób.
Hmmm... Jezeli kogos nie stac na pewna rzecz to musi sobie poprostu odpuscic. Gdyby kazda osoba ktora nie posiadala pieniedzy na kupno np. telewizor LCD, poszla do sklepu wziela z pulki telewizor i wychodzac ze sklepu odparla by :
- Przepraszam ale nie mam pieniedzy aby kupic ten telewizor.
To bylo by troche zamieszanie
No ale i tak mimo tego iz mamy swiadomosc o tym ze sciagajac gre z neta producent nie dostaje pieniedzy, za pierwszym razem to tylko 200 zl ale gdy piec osob sciagnie gre to jest to juz 1000 zl. Potem sto osob sciaga gre z neta i producent traci jeszcze wiecej kasy. Zamiast przeznaczyc te pieniadze na super gre z piekna grafika i ekstra silnikiem tworzy sequel poprzedniej.
To tylko moje zdanie wiec nie bijcie mnie
Eve__19 napisał:A jeżeli chodzi o nieuczciwość piratów to myślę, że wynika ona też z nieuczciwości producentów. Skoro oni machloją to czemu my mamy tego nie robić?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości