Lubi ktoś grać w OGame? Ja gram w to juz dlugo, na uni 44 jestem w top 210 i jak ktoś jest chętny.. Sprzedam to konto proszę o propozycje

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1210041 postów.

mgirl

mgirl

Misiekk napisał:Ponoć sama gra strasznym nałogiem.
Grywałem coś kiedyś po trochu i cichaczem , ale zabiło mnie to , że aby tam na dłuższą metę zaistnieć trzeba naprawde poswiecic swój czas i zycie grze.
_|_ napisał:Misiekk napisał:Ponoć sama gra strasznym nałogiem.
Grywałem coś kiedyś po trochu i cichaczem , ale zabiło mnie to , że aby tam na dłuższą metę zaistnieć trzeba naprawde poswiecic swój czas i zycie grze.
Nie ponoć, a tak jest. Całe szczęście ja się tak mocno nie angażowałem w swoje konto, ale patrząc na tych czołowych graczy... szkoda czasu i nerwów.

_|_ napisał:Nie ponoć, a tak jest. Całe szczęście ja się tak mocno nie angażowałem w swoje konto, ale patrząc na tych czołowych graczy... szkoda czasu i nerwów.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości