Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235348 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Obrona lasów deszczowych

Wszystko co tyczy się nauki w szkole gimnazjalnej :]

Obrona lasów deszczowych

Nieprzeczytany postprzez Valti » 28 Lis 2011, 14:12

Witam. (Od razu pisze, nie moge uzywac polskich znakow, pisze ze szkoly)
Mam problem. Jestem naturystka i musze zaprotestowac przeciwko niszczeniu i degradacji wyzej wymienionych... Mam opisac moje przekonania, to co robie by ochronic lasy tropikalne oraz moje metody by osiagnac ten cel. Nigdy wczesniej nie spotakalam sie z czyms takim wiec mam z tym spory problem.

Oczywiscie we wlasnym zakresie takze zbieram informacje ale jesli macie jakies ciekawe strony na ten temat albo inna pomoc tego typu (opinie oparte na doswiadczeniu przyjmuje z calym cieplem) bylbym wdzieczny za podzielenie sie nimi ze mna.

Czekam kochani. :D

Valti

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Obrona lasów deszczowych

Nieprzeczytany postprzez Pizzaro » 28 Lis 2011, 18:19

Valti, śmieszą mnie ludzie, którzy twierdzą, że są np. naturystami, czy ekologami i walczą, apelują przeciwko czemuś, a tak na prawdę nie wiedzą, co robią i co dalej mają czynić :roll: Masz opisać to, co robisz, by chronić lasy deszczowe ? Hah, nic właściwie zrobić nie możesz, bo Polska lasów deszczowych nie ma, a latać po zakątkach, gdzie one są to raczej trudno. Może lepiej zająć się czymś bardziej realistycznym i bliższym Tobie ?

Musisz mi pomóc
bo czuję się jak Bóg
który przez sześć dni budował
świat i powstał wielki chaos

Musisz mi pomóc
bo wczoraj śmierć pytała
szatniarza w knajpie
co się ze mną stało

Musisz mi pomóc
dziś teraz już
bo jutro może być
za późno

Awatar użytkownika
Pizzaro
Kumpel

• Miejscowość:Częstochowa.
  • Pochwały:75
  • Ostrzeżenia:1

Obrona lasów deszczowych

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 28 Lis 2011, 18:19

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Obrona lasów deszczowych

Nieprzeczytany postprzez Valti » 05 Gru 2011, 13:15

Ach. 1 W polsce nie jestem :D 2 Niestety to temat pracy wpol klasowej wiec wyboru nie mam...
Bardziej przyziemnym? Cuz spotykam ludzi ktorzy maja takowe ''poglady'' wiec chcialabym cos o nich wiedziec tyle.

Praca jest skonczona wiec to juz nieaktualne.

Prosze o zamkniecie tematu.

Valti

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry