Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235348 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Obozy konne (kuj-pom)

Jeśli interesujesz się sportem, kibicujesz jakiemuś zespołowi, osobie, to możesz tutaj o tym napisać :)

Obozy konne (kuj-pom)

Nieprzeczytany postprzez anaarchia » 16 Cze 2011, 20:43

Cześć!!!
Zapewne część z was interesuje się końmi oraz marzy aby wyjechać na obóz konny. Ze względu na to że koszty tego są duże rezygnujecie..
Chciała bym abyście podali znane wam stadniny które prowadzą obozy 7 dniowe, jak znacie to podawajcie cenę i krótki opis jak tam jest i czy uczą skoków.
Ps. Jeżdżę od 5-6lat, czyli można powiedzieć że jeżdżę dobrze.
Pozdrawiam!!

anaarchia

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Obozy konne (kuj-pom)

Nieprzeczytany postprzez Infini » 17 Cze 2011, 00:36

Bardzo polecam stadninę w Leźnie:)
Byłam tam na obozie jeździeckim wiele lat temu, ale jak widzę - konie te same. Pewnie organizacja też. Niesamowite wspomnienia, wiele się nauczyłam, no i pierwszą poważną glebę z konia zaliczyłam właśnie w Leźnie:D
http://www.lezno.pl/Obozy_jezdzieckie/a ... styka.html

Jeżeli byłabyś zainteresowana i chciałabyś znać szczegóły odnośnie koni/organizacji, to daj znać (;
Przed seksem mężczyzna nie myśli jasno, a kobieta tak. Po seksie sytuacja się odwraca. Męzczyzna myśli jasno, a kobieta nie.

Awatar użytkownika
Infini
Przyjaciel

• Pochwały:9

Obozy konne (kuj-pom)

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 17 Cze 2011, 00:36

Awatar użytkownika
mgirl

Obozy konne (kuj-pom)

Nieprzeczytany postprzez johanneskate » 17 Cze 2011, 07:28

Jest takie miejsce na trasie między Włocławkiem a Toruniem. Na pasie od strony Włocławka. Tanio w miarę, nie podam nazwy, później poszukam.
Image
1. Używaj wyszukiwarki: http://m-forum.pl/search.php
2. Zwracając się do kogoś klikaj na jego nick przy avatarze
3. Baw się dobrze.

♪♫♪ ♪♫♪

Awatar użytkownika
johanneskate
Moderator

• Pochwały:61

Obozy konne (kuj-pom)

Nieprzeczytany postprzez Peggy » 17 Cze 2011, 11:21

Ja powiem, czego nie polecam... Stanina koni w Borkowie, koło Kielc o ile dobrze pamiętam, to gdzieś tamte okolice. Byłam tam kilka lat temu, niby tanio, niby ok. Ale Boże, jakie warunki do mieszkania! A jaka olewka ze strony instruktorów, którzy patrzyli tylko żeby się wieczorem czegoś napić. Konie miały coś z psychiką, kompletnie nieułożone, strach było jeździć. Niewykluczone, że teraz się to zmieniło, bo z tego, co pamiętam szef całego ośrodka był bardzo w porządku tylko osoby, które zajmowały się końmi i prowadziły zajęcia miały coś nie nie po kolei. Jeśli wymienili kadrę, to myślę, że może być tam w porządku. Oczywiście o ile chce się mieszkać ze szczurami pod jednym dachem ;d;d
It' simply as that
you shouldn't look back
and cry, cry for what's been misunderstood.

Awatar użytkownika
Peggy

• Pochwały:11

Obozy konne (kuj-pom)

Nieprzeczytany postprzez johanneskate » 17 Cze 2011, 11:25

Peggy, Kielce to nie kuj-pom jeśli dobrze pamiętam XD
Image
1. Używaj wyszukiwarki: http://m-forum.pl/search.php
2. Zwracając się do kogoś klikaj na jego nick przy avatarze
3. Baw się dobrze.

♪♫♪ ♪♫♪

Awatar użytkownika
johanneskate
Moderator

• Pochwały:61

Obozy konne (kuj-pom)

Nieprzeczytany postprzez Peggy » 17 Cze 2011, 11:42

:lol: Haha a dobra, kłania się czytanie ze zrozumieniem. Nie doczytałam, gdzie ona tego szuka xd Prze-pra-szam. Zbyt wczesna pora na myślenie, wybacz.
It' simply as that
you shouldn't look back
and cry, cry for what's been misunderstood.

Awatar użytkownika
Peggy

• Pochwały:11

Obozy konne (kuj-pom)

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 17 Cze 2011, 11:42

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Re: Obozy konne (kuj-pom)

Nieprzeczytany postprzez jolanp » 06 Lip 2011, 11:55

Witam,

podepne się może... ja chętnie bym poznała jakieś fajne obiekty w okolicach Warszawy. Z góry dzięki.

Awatar użytkownika
jolanp

Obozy konne (kuj-pom)

Nieprzeczytany postprzez fokusmok » 15 Sty 2012, 15:02

Nowy Dwór "Deresz", okolice Koronowa / Bydgoszczy 8)
może nie wystarczę, ale będę tuż obok. prócz Ciebie nie ma mnie dla nikogo.

Awatar użytkownika
fokusmok

• Pochwały:1

Obozy konne (kuj-pom)

Nieprzeczytany postprzez Lalunaa » 30 Sty 2012, 23:47

Ooo i kolejny podobny wątek. Szykujecie się na obozy konne w nadchodzące wakacje? To jest wciąż modny temat na obóz i wakacje?
http://www.youtube.com/user/SkodaAutoPolska Nowe oblicze Skody! Wrrrr!!!

Lalunaa

Obozy konne (kuj-pom)

Nieprzeczytany postprzez NieDramatyzuj » 31 Sty 2012, 11:34

Lalunaa napisał:To jest wciąż modny temat na obóz i wakacje?

Jeżeli ktoś jedzie na obóz konny tylko dlatego,że jest to modne,to z góry może sobie podarowac taką wycieczkę. Pracowałam przy niejednym obozie i takie osoby są najbardziej wkurząjacymi klientami.
- So here we are: two people... streetlamp... full moon...
- ...Guy pissing onto dump... Oh, did I brake the mood?

NieDramatyzuj

• Miejscowość:Oświęcim
  • Pochwały:5

Obozy konne (kuj-pom)

Nieprzeczytany postprzez Bartolini » 23 Lut 2012, 13:22

a to się zgodzę... ale niektórzy szukają może drogi co chcą później robić.. ja np po obozie jeździeckim zraziłem się do jazdy konno... choć wcześniej sobie raz na jakiś czas jeździłem... a np po obozie w Chorwacji parę ładnych lat temu zasmakowałem podróży i ciągnę to dalej... :)

Bartolini

Obozy konne (kuj-pom)

Nieprzeczytany postprzez NieDramatyzuj » 25 Lut 2012, 22:25

Do "szukających swojej drogi" i eksperymentujących z różnymi sporatmi jestem nastawiona bardzo pozytywnie,dla tych,którzy jeżdżą tylko dlatego,że taka moda - wręcz przeciwnie.
Co do obozu to mogę serdecznie polecić stajnię w Dobrkowie, tyle że to jest o ile pamiętam zach-pomorskie,no ale może komuś się przyda ;)

NieDramatyzuj

Obozy konne (kuj-pom)

Nieprzeczytany postprzez Lalunaa » 11 Mar 2012, 20:43

NieDramatyzuj napisał:

Jeżeli ktoś jedzie na obóz konny tylko dlatego,że jest to modne,to z góry może sobie podarowac taką wycieczkę. Pracowałam przy niejednym obozie i takie osoby są najbardziej wkurząjacymi klientami.

I tu się z Tobą nie zgodzę. To, że coś jest modne, nie znaczy wcale, że zainteresowani to kiepski kandydat na taki wyjazd. Moda popularyzuje pewne sporty a obozy np. jeździeckie mają chyba grupy podzielone na tych zaawansowanych i początkujących (przykładowo), tak, by laicy również mieli szanse skorzystania.

Uważam, że wysyłając dziecko na obozie konnym, nawet jeśli jest laikiem może skorzystać i nauczyć się wiele a także zarazić pasją.
http://www.youtube.com/user/SkodaAutoPolska Nowe oblicze Skody! Wrrrr!!!

Lalunaa

Obozy konne (kuj-pom)

Nieprzeczytany postprzez NieDramatyzuj » 11 Mar 2012, 23:18

Lalunaa napisał:
NieDramatyzuj napisał:

I tu się z Tobą nie zgodzę. To, że coś jest modne, nie znaczy wcale, że zainteresowani to kiepski kandydat na taki wyjazd. Moda popularyzuje pewne sporty a obozy np. jeździeckie mają chyba grupy podzielone na tych zaawansowanych i początkujących (przykładowo), tak, by laicy również mieli szanse skorzystania.

Uważam, że wysyłając dziecko na obozie konnym, nawet jeśli jest laikiem może skorzystać i nauczyć się wiele a także zarazić pasją.

Zauważ proszę w mojej wypowiedzi wyrażenie "tylko dlatego,że jest to modne".Nie mam nic przeciwko osobom jadącym na obóz dlatego,że gdzieś usłyszały że fajnie i są ciekawe. Natomiast organicznie nie znoszę zblazowanych małolat,które jadą tylko po to żeby się polansować,a jak mają wejść do boksu to wielki foch bo tam jest kupa. Trochę popracowałam na obozach,więc wiem o czym mówię.

NieDramatyzuj

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry