Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235348 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Nowy kask czy lepszy środek do czyszczenia?

Dział dla pasjonatów 4 kółek i jednośladów. Jeśli kochasz konie mechaniczne, to z pewnością znajdziesz tu coś dla siebie ;)

Nieprzeczytany postprzez marcinb1 » 26 Wrz 2011, 11:25

Hej,
dostałem w prezencie nowy kask na motor po moim starszym bracie :) Wszystko pięknie tylko jest jeden szkopuł. Non-stop mi on zaparowuje! Po prostu jakaś masakra:(

Co więcej on nie miał takich problemów bo stosował jakiś specyfik co to go już nigdzie nie mogę dostać.

Motor mam dopiero od 2 miesięcy, wiec nie znam jeszcze żadnych odpowiednich specyfików. Próbowałem już domowych sposobów coś z użyciem tabaki i śliny, ale nic z tego.

Ktoś z was ma może jekiś dobry produkt, który mógłby polecić?
Pozdr.
Marcin

marcinb1

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Nieprzeczytany postprzez karolak » 29 Wrz 2011, 20:56

Siema,

krótka piłka szefie - Polepszacz Widoków. Tak sie nazywa ten srodek co go stosuje. Mała butelka, wygląda jak Fa w kulce, ale z kasku robi antyparową twierdze. Nie ma sensu bulic kilka stow na nowy kask, skoro mozesz sobie raz na jakis czas posmarowac tym specyfikiem szybke i masz spokoj z parowaniem. Ja tak robie, ale zrobisz jak uwazasz.

karolak

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 29 Wrz 2011, 20:56

Awatar użytkownika
mgirl

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry