Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235348 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Nowy dział: Praca

Tu możecie pisać o wszystkim, co Was denerwuje, Wasze pomysły dotyczące forum, uwagi odnośnie Admina... etc.

Dział praca ?

Tak
11
44%
Nie
14
56%

Razem głosów : 25

Nieprzeczytany postprzez Blud » 09 Cze 2011, 14:03

Myślę, że warto byłoby otworzyć dział na forum "Praca". W końcu młodzież również szuka pracy. Nie chodzi mi tutaj o dział, gdzie byłyby tylko oferty pracy. Bardziej chodzi mi o to, że można by wymieniać opinie o firmach, porady dot. pracy, rekrutacji, pisaniu cv i listów motywacyjnych itd. Wiem, że na innych forach zawsze można to znaleźć, ale po co poruszać się po kilku forach, jak można by znaleźć wszystko w m-forum?:)
www.wyborcza.biz - BIZNES, LUDZIE, PIENIĄDZE

Blud

• Pochwały:1

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Nieprzeczytany postprzez Nineku » 12 Cze 2011, 12:08

Zainteresowanych "pracą" odwołuję do możliwości otworzenia na razie w postaci tematu na Hyde Park bez konieczności tworzenia całego działu.

Sprawdzi się w nim zapotrzebowanie tym na forum, oczywiście też, bałaganu nie będzie, bowiem za pomocą "szukajki" bardzo łatwo będzie dojść do poszukiwanych przez nas info.
Kiedy się już wyrośnie z aparatów na zęby,odpowiedzialność nie przemija.Tego się nie da uniknąć. Albo ktoś zmusi nas, żebyśmy stawili jej czoło albo ponosimy konsekwencje.Jednak dorosłość ma swoje zalety. Buty, seks i nieobecność rodziców mówiących nam, co mamy robić, to cholernie fajna rzecz .

Awatar użytkownika
Nineku
Moderator

• Miejscowość:Kluczbork
  • Pochwały:60

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 12 Cze 2011, 12:08

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Nieprzeczytany postprzez Sebo » 12 Cze 2011, 12:24

Blud napisał:chodzi o wymianę doświadczeń (nie mówię, że na forum będą udzielali się eksperci ale jednak wielu z Nas jakieś tam doświadczenie ma prawda?) Młodzież to tylko nastolatki?

ale jakich doświadczeń? co może powiedzieć osoba która ma roczny lub dwuletni staż pracy? Żadne doświadczenie. Co mi powie praca fajna, ale mało płacą?
Blud napisał: Na pewno są firmy, które warto polecić, na pewno istnieją też takie, przed którymi trzeba ostrzec innych.
taa tylko odział oddziałowi w danej firmie jest nie równy. Porównując nawet np. Media Markt w Warszawie nijak się on ma do MM we Wrocławiu itd. itp. może od razu zróbmy poddział "pracodawcy lokalnie".
Zresztą tak jak pisałem na forum prawie nie widziałem takich tematów może po za wyjątkiem szukania prac sezonowych. Myślę, że jak ktoś będzie miał jakieś pytanie to po prostu zada je w istniejącym już dziale.
Od tego typu rzeczy masz fora branżowe lub zajmujące się tego typu tematyką.
Love, passion, music......Trance!!!!!
Trance..Not Just Music - It's a state of mind
Image

Awatar użytkownika
Sebo
Przyjaciel

• Miejscowość:Wrocław/Legnica
  • Pochwały:22

Re: Nowy dział: Praca

Nieprzeczytany postprzez MacGyver » 12 Cze 2011, 13:45

Sebo napisał:Od tego typu rzeczy masz fora branżowe lub zajmujące się tego typu tematyką.

Dokładnie tak. (: Na forum młodzieżowym cieszymy się z życia i wolności od pracy. (;

Zamykam.
Co je zocne, nima łocne.

Awatar użytkownika
MacGyver
Przyjaciel

• Miejscowość:Chybie/Brassel
  • Pochwały:16

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry