Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235348 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Non stop klamie..

Miłość i Przyjaźń to najpiękniejsze uczucia w życiu każdego z nas, więc należy je dbale pielęgnować. W dziale tym wypowiadamy się na temat naszych najbliższych.

Non stop klamie..

Postprzez jakzwykle » 23 Sty 2012, 15:14

Witajcie.. Mam problem z chłopakiem. Ma 30 lat, ja 20. Jestesmy ze soba od 7 miesiecy. Niby jest cudownie.. ale tylko w tygodniu. W weekendy, dla mnie koszmar. Non stop pije, boje sie kazdego weekendu. Ni epotrafi chyba bez tego żyć. Tyle razy miał mi udowodnić że sie poprawi. ale niestety nie..
Nie raz mnie oklamywal, mowil ze idzie do domu a tak naprawde poszedl do baru. Niesttey dowiadywalam sie od innych, on twierdził że spał. Ale ostatnio przegiął do granic możliwości...
Odprowadzil mnie po pracy do domu (pracuje w pubie miejscowym) upił się troche z kolegą,od samego poczatku czułam że coś nei gra, ze coś kombinują. Józek wychodzac z pubu jak ja bylam w pracy mowil do mojego faceta ze sie zdzwonią. Wytłumaczylam sobie to z nim, moj cxhlopak twierdził że maja sie zdzwonic na drugi dzien do kina... ok. Oprowadził mnie, na drugi dzien mial isc ze mna do kosciola. Rano zadzwonilam -0 nie odbieral. O 14 dzwonie nie odbiera. w koncu oddzwonił i powiedzial ze spał, i ze przewrocil sie w domu i łokieć rozwalił - juz czułam że kłamie. Poszłam do pracy i sie dowiedziałam od innych. Jego kolega wyladowal w szpitalu z rozwalona nogą, a on..wiadome gdzie rozwalił łokieć. I tak wygladal jego nikomy powrot do domu.
Nie wiem co robic, kocham go, wiem ze on mnie kocha.. ale juz mu nei ufam... mysle o tym żeby z nim zerwac - on by mial wolność w weekendy a ja nie musialabym się martwic o kolejny pijacki jego weekend.

Jka myslicie? co powinnam zrobic? nie chce zeby tak wygladalo moje zycie, oparte na kłamstwach..

jakzwykle

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Non stop klamie..

Postprzez Antykozak » 23 Sty 2012, 15:27

jakzwykle napisał:ale juz mu nei ufam...

Niema związku bez zaufania. Zerwij z Nim jak najszybciej, bo koleś ewidentnie robi z Tobą co chce.
W życiu nie chodzi o to by sympatię zdobywać.

Awatar użytkownika
Antykozak

• Pochwały:6
  • Ostrzeżenia:-1
Użytkownik zbanowany

Non stop klamie..

Postprzez mgirl » 23 Sty 2012, 15:27

Awatar użytkownika
mgirl

Non stop klamie..

Postprzez vetus » 23 Sty 2012, 15:39

30-letni facet, a zachowuje się jak dziecko. Myślisz, że kiedy on dojrzeje? Po 40-tce? Kiedy powinien już wprowadzać własnego syna w dorosłość?!

Daruj sobie te nerwy i olej kłamczuszka. Znajdź sobie kogoś młodszego, ale dojrzalszego :)
Ludzie mnie denerwują.

Awatar użytkownika
vetus

• Pochwały:25

Non stop klamie..

Postprzez jakzwykle » 23 Sty 2012, 15:42

Wiem wiem... nie zachowuje się dojrzale ani troszke. Wydaję mi się że ja zachowuje sie jak 30 latka czasem.. a on jak 20 latek. Na poczatku naszej znajomosci był calkiem inny. Kochany, czuły. a teraz? nawet nei zauwaza jak jestem smutna, jak płacze. Nic..

jakzwykle

Non stop klamie..

Postprzez vetus » 23 Sty 2012, 15:45

Chcesz być z facetem który ma Cię totalnie w dupie? Odpowiedź sobie na to pytanie.

Ludzie się nie zmieniają, tylko maskują swoją prawdziwą naturę.
Ludzie mnie denerwują.

Awatar użytkownika
vetus

• Pochwały:25

Non stop klamie..

Postprzez Antykozak » 23 Sty 2012, 15:53

Kochany, czuły. a teraz? nawet nei zauwaza jak jestem smutna, jak płacze. Nic..

Zakończ związek.
W życiu nie chodzi o to by sympatię zdobywać.

Awatar użytkownika
Antykozak

• Pochwały:6
  • Ostrzeżenia:-1
Użytkownik zbanowany

Non stop klamie..

Postprzez mgirl » 23 Sty 2012, 15:53

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Non stop klamie..

Postprzez ema » 23 Sty 2012, 18:01

Jaki jest sens być z kimś, dla kogo kumple i wódka są ważniejsi niż partnerka?

Awatar użytkownika
ema

• Pochwały:20
  • Ostrzeżenia:2

Non stop klamie..

Postprzez Calculus » 23 Sty 2012, 18:21

vetus napisał:30-letni facet, a zachowuje się jak dziecko. Myślisz, że kiedy on dojrzeje? Po 40-tce? Kiedy powinien już wprowadzać własnego syna w dorosłość?!

Daruj sobie te nerwy i olej kłamczuszka. Znajdź sobie kogoś młodszego, ale dojrzalszego :)
------
Chcesz być z facetem który ma Cię totalnie w dupie? Odpowiedź sobie na to pytanie.

Najbardziej treściwe powiedziane. Zgadzam się z tym w 100%
"Nie mam żadnych szczególnych uzdolnień. Cechuje mnie tylko niepohamowana ciekawość."
Albert Einstein

"Kto szuka prawdy, nie powinien liczyć głosów."
Gottfried Wilhelm Leibniz

Awatar użytkownika
Calculus

• Pochwały:2

Non stop klamie..

Postprzez Darcia K » 23 Sty 2012, 18:23

jakzwykle napisał:wiem ze on mnie kocha.

Na pewno? To dlaczego kłamie? Dlaczego nie powie po prostu raz na jakiś czas, że 'kochanie, idę dzisiaj na piwo', tylko woli kłamać? Bo ma Cię gdzieś, wcale Cię nie kocha.
Odpuść sobie.
Wiosna, wiosna, wiosna, ach, to Ty!
Image

Awatar użytkownika
Darcia K
Kumpel

• Miejscowość:Gdańsk
  • Pochwały:15

Non stop klamie..

Postprzez Pizzaro » 23 Sty 2012, 19:25

jakzwykle, będąc z nim tylko się krzywdzisz, a z takim facetem przyszłości nie ma. Uwierz, tacy się nie zmieniają.

Musisz mi pomóc
bo czuję się jak Bóg
który przez sześć dni budował
świat i powstał wielki chaos

Musisz mi pomóc
bo wczoraj śmierć pytała
szatniarza w knajpie
co się ze mną stało

Musisz mi pomóc
dziś teraz już
bo jutro może być
za późno

Awatar użytkownika
Pizzaro
Kumpel

• Miejscowość:Częstochowa.
  • Pochwały:75
  • Ostrzeżenia:1

Non stop klamie..

Postprzez hanna_anna » 23 Sty 2012, 21:12

Jest Ci trudno tak po prostu odejść, to zrozumiale, jesteście razem już jakiś czas i trudno od tak wszystko rzucić, to fakt. Jednak popatrz na to z drugiej strony. Masz dopiero 20 lat, zdążysz spotkać w swoim życiu na pewno kogoś bardziej wartościowego niż Twój obecny partner. Skoro on Cie ciągle okłamuje to coś tu nie gra.

Skoro nie chce się zmienić, to trudno. Ty przecież nie będziesz się cale życie z takim kimś męczyła, i zadręczała myślami kiedy on będzie cale weekendy przepijał. Zastanów się dobrze czego chcesz od życia i podejmij rozsądną decyzję ;)
Οἶδα οὐδὲν εἰδώς

Awatar użytkownika
hanna_anna

• Pochwały:9

Non stop klamie..

Postprzez silk_spectre » 24 Sty 2012, 13:09

Zdecydowanie powinnaś cieszyć się życiem, a nie zamartwiać kolejnym nadchodzącym weekendem.. Taki związek to już patologia.. O.o
Miłość nie wyraża się w pragnieniu uprawiania seksu, lecz w pragnieniu wspólnego snu.

Awatar użytkownika
silk_spectre

Non stop klamie..

Postprzez alutka19 » 24 Sty 2012, 14:13

Gorzej będzie jak zamieszkacie razem i nie daj Boże on taki rozjuszony będzie wracał z knajpy i swoją złość zacznie wyładowywać na Tobie. Nie pchaj sie w to.

alutka19

Non stop klamie..

Postprzez jakzwykle » 24 Sty 2012, 14:33

wczoraj sie spotkalismy, rozmawialismy. Ale do zadnego porozumienia nie doszlismy. Powiedzialam mu ze mu nie ufam. Zaczal krecic. Naprawde nie wiem czy on mówi prawdę czy nie... Najpierw powiedział że kolega zadzwonil do niego wtedy jak poszli na piwo, a jak zobaczylam tel to nikt do nikogo nie dzwonil. Powiedzial ze wrocił zaraz po piwie, a potem nagle ze rano wyciszyl tel jak wrocil...najpierw mowil że łokiec w domu rozwalil a potem że na klatce. A potem zrzucił całą wine na mnie.. że go kontroluje na kazdym kroku. Moze ma racje.. ale co innego mam robić jak on ciagle kręci. Uwaza ze nie moze mi powiedziec nigdy ze idzi ena piwo z kumplami bo ja zawsze reaguje na to i sie obrazam. a to nie prawda.. bo nigdy sie nie zapytal i nie powiedzial mi ze idzie z kumplami na piwo..

jakzwykle

Non stop klamie..

Postprzez luis » 24 Sty 2012, 14:36

jakzwykle napisał: Wytłumaczylam sobie to z nim, moj cxhlopak twierdził że maja sie zdzwonic na drugi dzien do kina...

O matko i córko jaka ty jesteś naiwna. Znasz faceta który w wieku 30 lat idzie z kumplem do kina? bo ja nie. Jak teraz ci łże w żywe oczy to co będzie jak będziecie mieli dziecko bo taka okoliczność też może zajść.
Moja rada: RZUĆ GO :!: :!: :!: i poszukaj sobie bardziej odpowiedzialnego faceta a nie weekend'owego alkusa.

jakzwykle napisał:A potem zrzucił całą wine na mnie.. że go kontroluje na kazdym kroku. Moze ma racje..

P.S
PRZEPRASZAM WSZYSTKIE DZIEWCZYNY NA ŚWIECIE ale czy wy jesteście aż tak głupie?
Kobieto na czym ty chcesz zbudować ten związek? na kłamstwie, oszustwach.

Jeszcze pare postów i wyskoczysz z tekstem, że to przez Ciebie chleje. Zarzuca ci, że go kontrolujesz bo już nie ma obrony a jak wszyscy wiedzą najlepszą obroną jest atak. Także daj sobie spokój i kopnij go tam gdzie światło nie dochodzi bo na mój chłopski rozum ten związek nie przetrwa tak trudnej próby.
Ostatnio edytowany przez johanneskate, 24 Sty 2012, 17:45, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Połączenie postów.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny, i napełniać łzami oczy kobiety.

Ludwik Van Beethoven

Awatar użytkownika
luis

• Miejscowość:Gdańsk
  • Pochwały:3

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Do góry