Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235348 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

No shotgun

Dział dla każdego adepta żelaznego sportu. Prowadzimy dyskusje o zdrowym odżywianiu, suplementach, odchudzaniu i wszystkim co dotyczy kulturystyki.

No shotgun

Nieprzeczytany postprzez Fuji » 06 Wrz 2010, 15:31

Witajcie drodzy panowie. Przeglądałem forum i widzę, że roi się tu od kulturystów, dietetyków, lekarzy, speców od fitnessu. Dlatego myślę, że jesteście w stanie mi pomóc.

No Shotgun- ponoć doskonały specyfik, daje niesamowitego powera! Zawiera tlenek azotu blabla.

Ponoć to nie jest za dobre dla początkujących, ponieważ daje to silną pompę i pobudza i ktoś kto tego nie stosował może sobie z tym nie poradzić. Ciało też swędzi, żyły się powiększają itd.

Brał to ktoś kiedyś? Co o tym myslicie?

Awatar użytkownika
Fuji

Użytkownik zbanowany

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

No shotgun

Nieprzeczytany postprzez AdiQ. » 11 Wrz 2010, 22:54

Tlenek azotu ma takie zastosowanie , powiększa żyły itp... ogólnie czujesz powera tzw. pompe, podobnie po NITROBOLON II , działa podobnie.
Nie brałem tego, ale dużo czytałem o tym i ta 'pompa' znika po odstawieniu tego specyfiku.
Znam zawodowego piłkarza , który brał Nitrobolon i chwalił sobie , ale podobnie mówił, że jest to chwilowy efekt.

http://www.noni.com.pl/tlenekazotu.html

http://www.sfd.pl/VPX_NO_Shotgun-t325785.html
NO PAIN NO GAIN

Awatar użytkownika
AdiQ.

• Miejscowość:Tam i z powrotem

No shotgun

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 11 Wrz 2010, 22:54

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry