Witamy na M-Forum.
Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235348 postów.
Zobacz nieprzeczytane posty
Jeśli interesujesz się sportem, kibicujesz jakiemuś zespołowi, osobie, to możesz tutaj o tym napisać :)
przez emesz » 02 Paź 2011, 11:55
Witajcie chciałem się dowiedzieć czy są na tym forum osoby niepełnosprawne które mimo tego że mają pewne ograniczenia aktywnie uprawiają jakąś dyscyplinę sportu. Chciałem zgromadzić w tym wątku nie tylko osoby takie jak ja - aktywnie uprawiające sport osób niepełnosprawnych (konkretnie siatkówkę na siedząco)- ale zachęcić osoby niepełnosprawne i ich opiekunów, znajomych do aktywnej rehabilitacji przez sport.
Dlatego piszcie jak w coś gracie albo jak chcecie czymś się zając. Może czasem bywa tak że wokół nas żyję osoba która zasługuje na podpowiedź i zainteresowanie tematem.

emesz
Podziel się tym tematem ze znajomymi!
Odpowiedzi
przez Darcia K » 02 Paź 2011, 16:13
emesz napisał:Witajcie chciałem się dowiedzieć czy są na tym forum osoby niepełnosprawne które mimo tego że mają pewne ograniczenia aktywnie uprawiają jakąś dyscyplinę sportu.
Tak, jestem, grywam w tenisa stołowego, biorę aktywny udział w zawodach

Niestety, na regularne treningi nie mam czasu. Ale zawody zaliczam każde i ostro ćwiczę przed nimi.
Wiosna, wiosna, wiosna, ach, to Ty!

Darcia K
- Miejscowość:Gdańsk
- Pochwały:15
przez mgirl » 02 Paź 2011, 16:13

mgirl

- Miejscowość:M-Forum
przez emesz » 09 Lis 2011, 20:50
to super my mamy teraz turniej w Lublinie 25 - 27 ale niestety nie znam holetu ani hali na której będziemy próbowali podbijać... ")

emesz
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości