Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235348 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Nie wkurzają was polskie stacje radiowe??

Dział poświęcony ciekawym aspektom życia, jakimi z pewnością są sprawy kulturalne. =)

Nieprzeczytany postprzez 8-6 Trance » 28 Lip 2007, 00:42

RMF i Radio Zet są dla mnie okropne :/ Na okrągło leca tam stare hity z lat 70, 80 i 90 :roll: Tragedia! Tzreba słuchać jakiegoś radia internetowego, tam chociaż można sobie dobrać odpowidni gust. No ale te stacje co nadają na falach radiowych to też powinny trzymać jakiś poziom. Trzy razy dziennie słychać w nich Queen, Philla Collinsa, Modern Talking itz. czyli hity z poprzedniej epoki :/ Jak jestem za granicą w innych krajach to tam jak słucham stacji radiowych to jest tam "normalnie". Lecą w nich piosenki z lat 2005-2007, a nie tak jak u nas sprzed dwudziestu lat :/ Mało tego, w RMF puszcają celowo różne smutne i dołujące, wręcz nawet obrzydliwe piosenki, tak żeby człowieka doszcętnie zdołować i zgnoić. Ludzie słuchają tych stacji w pracy, w sklepach, w biurach itd. (bo są tylko rmf, zet, pr1, pr2 ale te dwie ostatnie to raczej gadane niż muzyczne) a o Radio Maryja najlepiej zapomnijmy w ogóle :lol:
No i ludzie skazani są na słuchanie tych różnych staroci i (s)hitów - np. Whitney Houston wyjąca (przepraszam jeśli uraziłem jakiegoś jej fana) in alwayyyyyyyyssssssss looooovvveeeee youuuuuu uuuu uuuuuu uuuuu, albo łi arr de czempions, sambaaaa ta-ra-ra-ra, majself majself kontrol... Błeee, przecież to już się skonczyło, to już minęło, to nigdy już nie wróci, nienawidzę gdy radio przypomina nam staaare czasy, dzieje które już dawno minęły, jest nowa era, nowy świat, a te piosenki obrzydzają mnie i wywołują chandrę, uczucie szarości i mdłości... Jak już mają się cofać o ileś lat w tył, to czemu nie puszczają tego co leciało np. rok czy dwa lata temu? Tyle przecież teraz wychodzi muzyki, ale polskie radia stanęły w rozwoju i zatrzymały się chyba w 1990-tym roku (jak byłem jeszcze małym dzieciakiem) no i tak oto mamy w Polsce opóźnione (i zatrzymane) w rozwjou rozgłośnie radiowe :/ Radio Eska ponoć jest "na czasie", ale nie słucham, to nie wiem.

8-6 Trance

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Re: Nie wkurzają was polskie stacje radiowe??

Nieprzeczytany postprzez whoisyourdaddy girl » 23 Wrz 2011, 15:38

Nie wkurzają mnie bo nie słucham tego czego nie lubię.
Kiedy inni oczekują od nas, że staniemy się takimi jakimi oni chcą żebyśmy byli, zmuszają nas do zniszczenia tego kim naprawdę jesteśmy. To dosyć subtelny rodzaj morderstwa. Większość kochających rodziców i krewnych popełnia je z uśmiechem na twarzy.

Awatar użytkownika
whoisyourdaddy girl

Re: Nie wkurzają was polskie stacje radiowe??

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 23 Wrz 2011, 15:38

Awatar użytkownika
mgirl

Nieprzeczytany postprzez cezar23 » 23 Wrz 2011, 16:02

Polskie radio to synonim monotonii.

cezar23

Nieprzeczytany postprzez Aysha » 24 Wrz 2011, 14:27

Polskie stacje radiowe to koszmar! Nic nie ma tam ciekawego, żadnych konkretnych, znanych i lubianych kawałków! Tylko jakieś dziwne skowycia, które się wbijają na banie ;d Jeśli już mam słuchać radia to słucham Wawy, ale też rzadko, bo w kółko to samo puszczają : |
Wg mnie najgorszym kiczem jest eska ; /
Chcesz być kimś? Bądź sobą!

Awatar użytkownika
Aysha

• Miejscowość:Toronto.
  • Pochwały:1

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry