Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235348 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Nie wiem jak zacząć!

Tańczysz? Chcesz pogadać o tym z innymi? To jest miejsce dla Ciebie

Nie wiem jak zacząć!

Nieprzeczytany postprzez TerCes. » 23 Paź 2010, 10:42

Od kilku tygodni o tym myślę, w końcu ustaliłam, że zaczynam od dzisiaj, a wiadomo - przyszło dzisiaj to myśle sobie "nie, może za tydzień, jeszcze sie nie przygotowałam". Chce iść na jfh już nawet sprawdziłam ile to kosztuje, kiedy są zajęcia - wiem wszystko. Rzecz w tym, że musze o tym powiedzieć mamie i jechać tam żeby się zapisać - Sama. (mam 13 lat) Nie sądzę żeby moja mama się nie zgodziła, pewnie tylko będzie się śmiać z tatą, lle w dupie to mam. Nie wiem jak mam tam iśc, od razu ze strojem? Czy dzisiaj się zapiszę, a za tydzień zacznę? Zajęcia są w soboty od 13:45 do 14:45, kosztują 70 zł za 4 zajęcia + muszę wykupić sobie karnet za 30 zł (wejściówkę). Jeśli chodzicie lub chodziliście na kurs napiszcie jak zaczynaliście, ile mieliście lat itp.

Awatar użytkownika
TerCes.

• Miejscowość:EuDeZet
  • Pochwały:1

Nie wiem jak zacząć!

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 23 Paź 2010, 10:42

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry