Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235348 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

nie wiem co robić.

Tutaj będą umieszczane wszystkie nic nie wnoszące, bądź też powtarzające się, tematy.

nie wiem co robić.

Nieprzeczytany postprzez jbiebersdear » 30 Sty 2012, 16:48

Witam.
w szkole na każdym kroku mi dokuczają. nie chcę mówić tego rodzicom bo nie chcę ich martwić. nie mówię też tego zaufanym osobom, bo nie chcę by wiedziały.U mnie w klasie są takie dwie dziewczyny, uważają siebie za królowe i stale mam z nimi na pieńku i jeszcze dochodzą inni. Nie mówię tego innym bo boję że to wszystko się rozniesie, nie chcę zadzierać z tymi dziewczynami, ona są okrutne i tak strasznie zadufane w sobie.dzisiaj na przykład miałam gumy w szkole i ja zawsze z chłopakami siedze bo mamy taką grupkę. i one zaczęły mnie nękać bym im je dała a ja powiedziałam że nie, zaczęłyśmy się wyzywać i teraz znowu jest wojna

idealna nie jestem, posiadam swoje wady i o tym wiem, ale ja znam umiar, jak ktoś powie mi nie, to nie a one cały czas wiercą dziurę w całym. z nimi się nie da rozmawiać, ciągle jakieś odzywki albo głupie miny., one stale coś do mnie mają. może i jestem wredna ale nie lubię się dzielić z osobami których nie lubię. To ja tracę pieniądze żeby kupić sobie np. paluszki i poczęstuję nimi osoby które lubię ale nie muszę zaraz rozdawać wszystkim.
a one ledwo jak coś zobaczą to : daj mi , no ja cie tak lubiee daaaaj
czasami wolę odmówić jak ktoś mnie częstuje i po prostu zmienić temat na coś innego. W klasie mam też takiego przyjaciela i bardzo głupio się czuję jak mnie przy nim poniżają. Owszem nie ukrywam, nie jestem chuda ale oni chyba na prawdę nie widzieli brzydkiej i grubej dziewczyny..
Mam ich dość.

jbiebersdear

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

nie wiem co robić.

Nieprzeczytany postprzez Ściema » 30 Sty 2012, 17:04

Na to ciężko cokolwiek poradzić, bo przykro mi, ale tak już jest w szkołach, są lubiani i nielubiani. Najlepiej odpyskuj im czymś konkretnym, skoro to są księżniczki, to pewnie mają wokół siebie, którzy się z nimi zadają tylko dla popularności, po prostu osły.
Wątpię że da się coś zrobić, jedyna sensowna rada, to tylko olać je lub faktycznie im coś dobrego pocisnąć. Musisz nabrać większej pewności siebie przy tych dziewojach :roll:
Zero smutków, zero złości wy*ebane po całości ;7

Awatar użytkownika
Ściema

nie wiem co robić.

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 30 Sty 2012, 17:04

Awatar użytkownika
mgirl

nie wiem co robić.

Nieprzeczytany postprzez Michał K. » 30 Sty 2012, 17:16

jbiebersdear napisał:w szkole na każdym kroku mi dokuczają

Nie zwracaj na nich uwagi
jbiebersdear napisał:nie chcę zadzierać z tymi dziewczynami, ona są okrutne i tak strasznie zadufane w sobie.dzisiaj na przykład miałam gumy w szkole i ja zawsze z chłopakami siedze bo mamy taką grupkę. i one zaczęły mnie nękać bym im je dała a ja powiedziałam że nie, zaczęłyśmy się wyzywać i teraz znowu jest wojna

Powinnaś być stanowcza , NIE i już . Koniec rozmowy
jbiebersdear napisał:z nimi się nie da rozmawiać, ciągle jakieś odzywki albo głupie miny., one stale coś do mnie mają. może i jestem wredna ale nie lubię się dzielić z osobami których nie lubię. To ja tracę pieniądze żeby kupić sobie np. paluszki i poczęstuję nimi osoby które lubię ale nie muszę zaraz rozdawać wszystkim.

Nie musisz wcale z nimi rozmawiać . Świat się nie kończy na parze nie normalnych dziewczyn . Są inni . Masz swoją paczkę z nimi przebywaj . Miej w nosie co do Ciebie mówią ...
jbiebersdear napisał:W klasie mam też takiego przyjaciela i bardzo głupio się czuję jak mnie przy nim poniżają.

Czy nie możesz z nim porozmawiać , że Ci dokuczają i nie lubią Ciebie ? Chłopak to chłopak . Jaja ma powinien zareagować .

Awatar użytkownika
Michał K.

• Ostrzeżenia:1

nie wiem co robić.

Nieprzeczytany postprzez Mendoxes » 30 Sty 2012, 17:53

Zła nazwa tematu - kosz
Kiedy świat gryzie jak pies wściekły, on przypomina Tobie, że Ty też masz zęby.
Image

Awatar użytkownika
Mendoxes
Moderator

• Miejscowość:Łódź/kajak czy co tam chcecie ;;
  • Pochwały:1

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry